2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Önemli bişey değildir canım netten araştırma sakın saçma sapan şeyler yazar
Sanki kbb ye gidicem filan demiştin yanlış mı hatırlıyorum

Kizlar taburcu oldum ama sancim var acilma olmadigi icin hastanede cok kalmayayim diye cikardi doktor. Eve gelince sorunlar artti gibi orda duzenli verilen serum epey farkediyomus size tavsiyem bol su icin cok bol hemde
Geçmiş olsun canim.carrefoursadan cam.bardak aldim devasa büyük onunla içmeye çalışıyorum elimde tasiyoum unutuyorum en azindan büyük bir bardak miktarı yüksek. Istsrsen sende büyük bardak taşı canim.

Senin istifralar bitmedi canim ya. Bu haftalar benimde mide bulantılarım var şaşırtıcı.

Ay izmirde hangi hastaneden fiyat aldim merak ettim.cinarli da yapacağım ama hic fiyat konuşmadık merak ettim
Medicalpark canım 37.haftada özel sigortaya onaya düşüreceklermiş. Bakalım nekadarını ödeyecek sigortam

Benimkine de hiç işlenmemiş. Çalışabilir rapor alıp vermiştim. Nasıl olması gerekiyor acaba?

Senin istifralar bitmedi canim ya. Bu haftalar benimde mide bulantılarım var şaşırtıcı.

Hem bitmedi hem ciddi hasar bırakıyor artık , kahvaltıyı çıkarmadığim bı gün yok geçen hafta da önce hap zor gider gibi oldu sonra öğlen yemeği zorlayarak çıktı o zamandan bu yana yutakta bir şey varmış gibi çok rahatsız ediyor yarın KBB gidicem geçmezse psikolojimi ciddi etkiler hem acıyor hem ss de ekmek hamuru yutmuş gibiyim

Medicalpark canım 37.haftada özel sigortaya onaya düşüreceklermiş. Bakalım nekadarını ödeyecek sigortam
Guzel bir fiyat verirler de özel sigortanın farkını görürsünüz. Lüks oldu artik doğumlarda.ne fotoğraf ne oda susu hicbir beklentim yok benim sadce ilgilensinler steril ortam.olsun yeterli.

Yer etti derler ya boğazında tahrişe bağlı bisey mi oldu ki? Gec kahvaltı yapıp mide asitin mi artıyordu canim.

Yer etti derler ya boğazında tahrişe bağlı bisey mi oldu ki? Gec kahvaltı yapıp mide asitin mi artıyordu canim.

Hayır sabahın köründe de yapsam kusuyor um peynir İyi gelmiyordu peynir yemeden de ne yersem çıkıyor yer etmiş de olabilir geçici olsun da üstümde kalırsa çok zor psikolojik olarak

Ayy deme manyak bunlar ya bakalım benim gideceğim hastane ne kadar oldu en az 6000 TL bekliyorum
6 bin se hic pazarlık yapma kabul ediyorum de canim 10 binleri görünce korkuyorum. 2 hafta sonra bende konuşacağım bakalim ne kadar ücret çıkartacaklar.

Hayır sabahın köründe de yapsam kusuyor um peynir İyi gelmiyordu peynir yemeden de ne yersem çıkıyor yer etmiş de olabilir geçici olsun da üstümde kalırsa çok zor psikolojik olarak
doğumdan sonra geçecek insallah az kaldi hamilelige ait hassas bir durum olarak düşün canim psikoloji cok önemli. Benim de ellerimdeki uyuşmalar yine arttı dün gece ağrıdan uyandım nasil uyuyacagimi şaşırıyorum ellerimi nereye koysam.ne yapsamda uyuşmasa gb düşüncelerle savaş veriyorum geçecek diyorum hep doğumdan sonra geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…