2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

M Muallimezzz Masalim01 ikizdaslarim geldim bugün 10 da araştırmaya girdim 4 de çıktım

Rutini kontrol yapıldı bugün başka doktor vardı neyse dün geceden bayağı belim,rahmim ağrıyordu hatta gece bı ara eşime bu aralar doguruvam dedim

Neyse araştırmada her 2 haftaya 1 idrar kültürü işte nst yapılıyor, ikinci bebekte beni bı ağrı tuttu makine 20 dk ya az kala yine bebek hareket ettiği için başa sardı maske ile uzanmak zaten işkence bı de şimdiye kadar hıc ağlamadım beni bı ağlama krizi tuttu önceki doktorum bugünkü doktor asistanlar basıma geldi işte çok normal gebelik zor ikiz gebelik daha zor vs diye telkin etti

2.bebegi öğlen arasından sonra dinledi tekrar ve sancı çıktı bu kez doğumhanrye çıkıp serum yapılarak serumla birlikte sabahki bebek tekrar nst çekildi bu kez çıkmadı ama kontrol artık haftada bir ,, kan tahlili verdim o bu derken 4 u buldu eve gelmek, araştırmanın sevdiğim tarafı çok ilgili olmaları idrar kültürü özeller istemiyor her gidişimde ama burda rutin 2 haftaya bir nst daha ayrıntılı vs yukarı doğumhanenin de temizliğini görünce yine emin olmamakla birlikte doğumu orda yapmam ağır basıyor

Yaa canım benimmm ikiz hele daha da zordur tahmin edebiliyorum annem anlattı opresyon için beklerken sancı odasında bi kız varmış yanında da eltisi kız korkuyo belli dedi kolidorda olduğu halde halini anlamış ama eltisi oralı olmuyomuş sakinleştirmek yerine telefonu ile oynuyormuş kolidorda dayanamadım dedi o kız korkuyo yardımcı olsan yatıştırsan demiş psikolojim bozuk benim o bağırdıkça daha çok bozuluyor artık o heralde ise niye geldi onla bilmiyorum Pandemi olmasa girip ben sakinleştirecektim o kadar içim gitti dedi artık iyice duygular korkular tavan yapıyo zaten

Ama benim çok sıkıldı içim zaten her iki bebeğe ayrı ayrı 20 dk bakılıyor, oda sıcak üstüm kalın sırt üstü maske ile uzan, tam bitecekken makine başa sarsın bı de dediğim gibi sol kalçamın hemen altı bacağım kramp girmiş gibi nasıl ağrıyordu patlama oldu hepimiz sonlardayiz psikolojik , fiziksel olarak hep ek hesaptan yiyoruz hepimizin kolay geçsin inşallah doğumu

Ayy yarın ntsye ilk defa giricem üstümü ince giysem çok iyi olacak nts odasında tansiyonum ölçülmüştü 17. Haftaydı daha benim şimdi doğmuştur yatıyordu hamişin biri çok bezgin Bi ifade ile benim daha Bi bukadar daha yolum var yaaaa demiştim işte o gün geldi çattı

Bazen bana da oluyo ya normalde de çok sıcağı sevmem ben ayaklarım çıplak gezerim ama çarpılma dikkat et klima mahveder

Canım cumartesi randevuda Dr suyu iyi dedi bana. Bende cok su içiom dedim. Dr senın içtiğin suyla alakası yok dedi. 100 litre içsen de fayda etmez demişti.

Bende kararsızdım iyi oldu alayım indirim varken. Saol cnm
Benimkide suyu bol iç dedi ama bende şişlikte çok fazla belki ondan demiştir.
Sıkma canını canım benim kuzenim de 37 haftalık iken sezeryan ile doğum yaptı tosuruk oğlumuz hem sağlıklı hem kilosu guzel. Herşey yolunda gitsin sağlıklı olsun da Rabbim ne zaman nasip ederse artik
Sağol canım hepimizin hakkınsa hayırlısı
Hastane için penye battaniyeler yeterli olur mu benim hep penye battaniyem olmuş bir de çok kalın havlu gibi olan battaniye var ikisinin arası bişey almalı mıyım
Biz hem penye hemde kalın karacadan aldığım peluş battaniyeyi götüreceğiz. Hastaneden çıkarırken ona sararız dedi annem.

Atart olaylı günde yoktum sonradan okudum. Banlık bir durum yoktu ama polemik her durumda ban sebebi işte. Dönmenize çok sevindim. Topiğimiz o günden beri gerçekten huzur dolu Sizde döndünüz tam oldu. Böyle bir şeye vesile olduğunuz için teşekkür ederim kendi adıma.

Atart canım hoşgeldin..özledik boşluğunuzu hissettik bayaaa hemde.Yapılan şey inanılmaz çirkin ve korkakçaydı ve kimin olduğu zaten açık ve net ..siz banlanınca da konusunu yaptık.O arkadaş nedense hep sessiz kalmaya da devam etti.Gelsin derdi neyse burda anlatsın.Saklanarak iş çevirerek bilmiişlik taslayarak olmaz bu işler..Neysee senin de bebeklerinde iyi olmasına sevindim.

İkizdaşım hosgeldin inan yerini aradim
Zor bir gun gecirmissin ama sukur sonu iyi bitmis evet bizim nstler epeyce bir suruyor gecen hastanede kalirken ben 1 saat surdu
Bu gece kasilmalar beni cok yokluyor ilaca ve litre litre ictigim suya ragmen hayirlisi.
Sabah benim de kontrolum vardi dun nst de sanci cikmadi ama aksam baslayan halen devam eden ciddi kasilmalar var bakalim idare ediyorum insallah minikler acele etmez de 36yi geceriz en azindan

Merhaba birşey sormak için yazdım cevap almak adına yardımcı olmak istiyen varmı aceba

bu arada evlatlarınızı size bagışlasın Rabbim

Hastane için penye battaniyeler yeterli olur mu benim hep penye battaniyem olmuş bir de çok kalın havlu gibi olan battaniye var ikisinin arası bişey almalı mıyım
Ben bi tanede polar mı desem ne desem kumaşına bilemedim çok kalın bi battaniye değil ama örtünce sıcak tutan battaniyede koydum canım 2 tanede penye battaniye besigin içine sermek içinde tek kullanimlik alt açmalardan koydum
Çok şükür geldiniz atartcim senin dediğin kisiyi çoğumuz tahmin ediyoruz dediğin gibi hiçte yazmadı o günden beri anlaşamadığımız kimse kalmadı aramizda artık
Hoşgeldin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…