Yaa canım benimmm ikiz hele daha da zordur tahmin edebiliyorum annem anlattı opresyon için beklerken sancı odasında bi kız varmış yanında da eltisi kız korkuyo belli dedi kolidorda olduğu halde halini anlamış ama eltisi oralı olmuyomuş sakinleştirmek yerine telefonu ile oynuyormuş kolidorda dayanamadım dedi o kız korkuyo yardımcı olsan yatıştırsan demiş psikolojim bozuk benim o bağırdıkça daha çok bozuluyor artık o heralde ise niye geldi onla bilmiyorum Pandemi olmasa girip ben sakinleştirecektim o kadar içim gitti dediM MuallimezzzMasalim01 ikizdaslarim geldim bugün 10 da araştırmaya girdim 4 de çıktım
Rutini kontrol yapıldı bugün başka doktor vardı neyse dün geceden bayağı belim,rahmim ağrıyordu hatta gece bı ara eşime bu aralar doguruvam dedim
Neyse araştırmada her 2 haftaya 1 idrar kültürü işte nst yapılıyor, ikinci bebekte beni bı ağrı tuttu makine 20 dk ya az kala yine bebek hareket ettiği için başa sardı maske ile uzanmak zaten işkence bı de şimdiye kadar hıc ağlamadım beni bı ağlama krizi tuttu önceki doktorum bugünkü doktor asistanlar basıma geldi işte çok normal gebelik zor ikiz gebelik daha zor vs diye telkin etti
2.bebegi öğlen arasından sonra dinledi tekrar ve sancı çıktıbu kez doğumhanrye çıkıp serum yapılarak serumla birlikte sabahki bebek tekrar nst çekildi bu kez çıkmadı ama kontrol artık haftada bir ,, kan tahlili verdim o bu derken 4 u buldu eve gelmek, araştırmanın sevdiğim tarafı çok ilgili olmaları idrar kültürü özeller istemiyor her gidişimde ama burda rutin 2 haftaya bir nst daha ayrıntılı vs yukarı doğumhanenin de temizliğini görünce yine emin olmamakla birlikte doğumu orda yapmam ağır basıyor
Yaa canım benimmm ikiz hele daha da zordur tahmin edebiliyorum annem anlattı opresyon için beklerken sancı odasında bi kız varmış yanında da eltisi kız korkuyo belli dedi kolidorda olduğu halde halini anlamış ama eltisi oralı olmuyomuş sakinleştirmek yerine telefonu ile oynuyormuş kolidorda dayanamadım dedi o kız korkuyo yardımcı olsan yatıştırsan demiş psikolojim bozuk benim o bağırdıkça daha çok bozuluyor artık o heralde ise niye geldi onla bilmiyorum Pandemi olmasa girip ben sakinleştirecektim o kadar içim gitti dediartık iyice duygular korkular tavan yapıyo zaten
Ayy yarın ntsye ilk defa giricem üstümü ince giysem çok iyi olacak nts odasında tansiyonum ölçülmüştü 17. Haftaydı daha benim şimdi doğmuştur yatıyordu hamişin biri çok bezgin Bi ifade ile benim daha Bi bukadar daha yolum var yaaaa demiştim işte o gün geldi çattıAma benim çok sıkıldı içim zaten her iki bebeğe ayrı ayrı 20 dk bakılıyor, oda sıcak üstüm kalın sırt üstü maske ile uzan, tam bitecekken makine başa sarsınbı de dediğim gibi sol kalçamın hemen altı bacağım kramp girmiş gibi nasıl ağrıyordu patlama oldu hepimiz sonlardayiz psikolojik , fiziksel olarak hep ek hesaptan yiyoruz hepimizin kolay geçsin inşallah doğumu
Bazen bana da oluyo ya normalde de çok sıcağı sevmem ben ayaklarım çıplak gezerimKızlar beni ateş basıyo ama öyle böyle değil. Şuan klimayı açtım karşısında yatıyorum. Sürekli duş alıyorum yüzümden filan terler akıyor. Eşim de kazak giydi battaniyeye sarılıyor öyle diyim
Çok sıcak geliyor tüm pencereler açık yetmiyor bana. Menopozlu kadınlar gibi oldumBazen bana da oluyo ya normalde de çok sıcağı sevmem ben ayaklarım çıplak gezerimama çarpılma dikkat et klima mahveder
Temmuz ayında ateşlendim ben klima yüzünden dikkat et canım sen kendineÇok sıcak geliyor tüm pencereler açık yetmiyor bana. Menopozlu kadınlar gibi oldum
Benimkide suyu bol iç dedi ama bende şişlikte çok fazla belki ondan demiştir.Canım cumartesi randevuda Dr suyu iyi dedi bana. Bende cok su içiom dedim. Dr senın içtiğin suyla alakası yok dedi. 100 litre içsen de fayda etmez demişti.
Bende kararsızdım iyi oldu alayım indirim varken. Saol cnm
Sağol canım hepimizin hakkınsa hayırlısıSıkma canını canım benim kuzenim de 37 haftalık iken sezeryan ile doğum yaptı tosuruk oğlumuz hem sağlıklı hem kilosu guzel. Herşey yolunda gitsin sağlıklı olsun da Rabbim ne zaman nasip ederse artik
Biz hem penye hemde kalın karacadan aldığım peluş battaniyeyi götüreceğiz. Hastaneden çıkarırken ona sararız dedi annem.Hastane için penye battaniyeler yeterli olur mu benim hep penye battaniyem olmuş bir de çok kalın havlu gibi olan battaniye var ikisinin arası bişey almalı mıyım
İkizdaşım hosgeldin inan yerini aradimM MuallimezzzMasalim01 ikizdaslarim geldim bugün 10 da araştırmaya girdim 4 de çıktım
Rutini kontrol yapıldı bugün başka doktor vardı neyse dün geceden bayağı belim,rahmim ağrıyordu hatta gece bı ara eşime bu aralar doguruvam dedim
Neyse araştırmada her 2 haftaya 1 idrar kültürü işte nst yapılıyor, ikinci bebekte beni bı ağrı tuttu makine 20 dk ya az kala yine bebek hareket ettiği için başa sardı maske ile uzanmak zaten işkence bı de şimdiye kadar hıc ağlamadım beni bı ağlama krizi tuttu önceki doktorum bugünkü doktor asistanlar basıma geldi işte çok normal gebelik zor ikiz gebelik daha zor vs diye telkin etti
2.bebegi öğlen arasından sonra dinledi tekrar ve sancı çıktıbu kez doğumhanrye çıkıp serum yapılarak serumla birlikte sabahki bebek tekrar nst çekildi bu kez çıkmadı ama kontrol artık haftada bir ,, kan tahlili verdim o bu derken 4 u buldu eve gelmek, araştırmanın sevdiğim tarafı çok ilgili olmaları idrar kültürü özeller istemiyor her gidişimde ama burda rutin 2 haftaya bir nst daha ayrıntılı vs yukarı doğumhanenin de temizliğini görünce yine emin olmamakla birlikte doğumu orda yapmam ağır basıyor
Amin sor cevaplayabilirsem cevaplarım inşallahMerhaba birşey sormak için yazdım cevap almak adına yardımcı olmak istiyen varmı aceba
bu arada evlatlarınızı size bagışlasın Rabbim
Ben bi tanede polar mı desem ne desem kumaşına bilemedim çok kalın bi battaniye değil ama örtünce sıcak tutan battaniyede koydum canım 2 tanede penye battaniye besigin içine sermek içinde tek kullanimlik alt açmalardan koydumHastane için penye battaniyeler yeterli olur mu benim hep penye battaniyem olmuş bir de çok kalın havlu gibi olan battaniye var ikisinin arası bişey almalı mıyım
Çok şükür geldiniz atartcim senin dediğin kisiyi çoğumuz tahmin ediyoruz dediğin gibi hiçte yazmadı o günden beri anlaşamadığımız kimse kalmadı aramizda artıkEvet ben de geldim koğuş ağasıjelibon01 ile birlikte..
Burası bdv gibi değil içeriden biri kesin evet herkesin aklındaki kişi benim de var hem de iki kişi
O Bir kişi hepimizin cooojk sevdiği malum şahsi (?) Geri dön dulaayy diye çağıran arkadaşım bence hani ara ara gelip kendi aldığı ürünleri yaptığı şeyleri çok da fazla kişi sormadan kendi kendine tavsiye veren arkadaş, ban süremde baktım da hıc sesi sedası çıkmamış çok ilginç neyse inşallah vasisi olarak manevi kardeşi olarak gördügu hepimizin çok sevdiği üye ile birlikte bidaha olmaz buralarda
Günahını alıyorsam da mutlu olsun işlediği bı günahtan muaf olmuş olur sınavda, almıyorsam da ne mutlu bana
İkinci kişi de uzun zamandır yazmıyordu başka topik dünyalarında gezmiş hep ama 2 gündür çok aktif burda himm , hani topik dışı (?) Konulardan rahatsız olan arkadaş
Günah alma konusunda bı önceki düşüncem geçerlidir
Korkaklar ancak arkadan iş çevirir
Dünyanın en cesur kadını olduğumu iddia edemem ama genelde de konuşmadığım özelde de arkasından konuşup yüzüne gulmedigim kişilere gösterdiğim tepkiden dolayı asla pişman olmam olmadım
Şikayet eden şahsiyet kurnazlığin kadar biraz cesaretinden de konuşsun ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?