2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Atartcım hoşgeldin yokluğun hep hissedildi buralarda. Banlatma olayı neresinden bakarsan bak çok çiğ bir davranıştı.Doğumlarımıza bu kadar az kalmışken birbirimizin deneyimlerinden yeni fikirler edinirken bunu yapan kişi ve akıl hocaları bilerek isteyerek ve kötülük olsun diye yaptı ki bu daha acı. Hep derdim burada kötü insan yok diye ama yanılmışım gerçekten kötü niyetli insanlarda varmış.Neyse kuzum döndünüz umarım bizleri burada başbaşa bırakırlar huzur için de alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.

Kizlar hosgeldiniz umarim bidaha yasanmaz boyle tatsiz durumlar
Bende denedm ama beceremedm biraktm

benimde ayni sekilde bikere suyum geldi sandim okdr ani ve cok geldi ki. Neyseki bisi cikmadi enfeksyon tarzi. Doktor koku renk normalse sorun yok demisti.
Mascara 37 den itibaren dogan bebekler zamaninda dogmus sayiliyor canim oyuzden rahat ol allah hayirli dogumlar versin

Canım hoşgeldinizz şükür kavuşturana aslında hepimizin yaptığı söylediği şeylerin hesabı size patladı buna hepimiz içerledik ve çok üzüldük.. malesef ki çocuk karakterli insanlar varmış hala aramızda onu da görmüş olduk olsun varsın biz kaldığımız yerden devam hem de fazlalıklardan kurtulmuş şekilde

Koku ve renk yok çok şükür canım bugün kontrolum var sorarim yinede
Günaydın :)) İyi haftalarımız olsun bundan snra
Günaydın hoşgeldin

Tabiki öyle burdaki şahısları gerçek hayattaki gibi önemsemem mümkün değil de yani insan her yerde karakter/sizligini Bir şekilde gösteriyor yaşı kaç olursa olsun o can sıkıcı :))
:)) şaka gibii ya aynen ben de bnm de canm sıkıldı saçmalıktan öte bır sey degıldii neyse önunuze bakazazzzz:)

Canım benim hoş geldin. Çok zorluyor ikiz gebelik ilerleyen günlerde bunu dahs çok hissediyoruz kolay değil psikolojik savaşta veriyoruz erken doğacak mı kuvöz olacak mı vs bunları düşünüp stres oluyoruz ister istemez en ufak ağrı sancıda hafta ileri olduğu için acaba diyoruz ama şükür ki az kaldı yüzdük kuyruğuna geldik diyorum ben artık bu saatten sonra rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kogusumuzun agasi hosgeldin bizi sikayet eden kiside ayni kafa yapisina sahip galibaaa o yuzden zoruna gtti aman pek guzel oldu buralar gelmesnler brdhaa

İlk defa ban yedim neye uğradığımı şaşırdım hakaret vs de hiçbirimiz etmedik çok haksız bir uzaklaştırmaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…