Atartcım hoşgeldin yokluğun hep hissedildi buralarda. Banlatma olayı neresinden bakarsan bak çok çiğ bir davranıştı.Doğumlarımıza bu kadar az kalmışken birbirimizin deneyimlerinden yeni fikirler edinirken bunu yapan kişi ve akıl hocaları bilerek isteyerek ve kötülük olsun diye yaptı ki bu daha acı. Hep derdim burada kötü insan yok diye ama yanılmışım gerçekten kötü niyetli insanlarda varmış.Neyse kuzum döndünüz umarım bizleri burada başbaşa bırakırlar huzur için de alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.Evet ben de geldim koğuş ağasıjelibon01 ile birlikte..
Burası bdv gibi değil içeriden biri kesin evet herkesin aklındaki kişi benim de var hem de iki kişi
O Bir kişi hepimizin cooojk sevdiği malum şahsi (?) Geri dön dulaayy diye çağıran arkadaşım bence hani ara ara gelip kendi aldığı ürünleri yaptığı şeyleri çok da fazla kişi sormadan kendi kendine tavsiye veren arkadaş, ban süremde baktım da hıc sesi sedası çıkmamış çok ilginç neyse inşallah vasisi olarak manevi kardeşi olarak gördügu hepimizin çok sevdiği üye ile birlikte bidaha olmaz buralarda
Günahını alıyorsam da mutlu olsun işlediği bı günahtan muaf olmuş olur sınavda, almıyorsam da ne mutlu bana
İkinci kişi de uzun zamandır yazmıyordu başka topik dünyalarında gezmiş hep ama 2 gündür çok aktif burda himm , hani topik dışı (?) Konulardan rahatsız olan arkadaş
Günah alma konusunda bı önceki düşüncem geçerlidir
Korkaklar ancak arkadan iş çevirir
Dünyanın en cesur kadını olduğumu iddia edemem ama genelde de konuşmadığım özelde de arkasından konuşup yüzüne gulmedigim kişilere gösterdiğim tepkiden dolayı asla pişman olmam olmadım
Şikayet eden şahsiyet kurnazlığin kadar biraz cesaretinden de konuşsun ne dersin?
Bende denedm ama beceremedm biraktmKızlar ya dün kiminle konuşmuştuk perine masajını.
ben bugün deneyim dedim öyle uzun da değil 2 dk belki yaptım yapmadım Hindistan cevizli yağı ile. Ama aşırı yanma oldu ya. Bende enfeksiyon ve rahimde yara var ondan mı kaynaklı bilmiyorum yada yanması normal mi onu da bilmiyorum. Ama bi daha yapmayı düşünmüyorum
benimde ayni sekilde bikere suyum geldi sandim okdr ani ve cok geldi ki. Neyseki bisi cikmadi enfeksyon tarzi. Doktor koku renk normalse sorun yok demisti.Kizlar sabahtan beri çok fazla akintim var iç camasirimdan da cikiyo tayt var altımda o bile nasıl ıslanmış 3 kere felan böyle geldi galiba belimde ağrıyo enfeksiyon mu oldu acaba bi anda çoğalır mı akıntı böyle ara ara oluyodu ama arka arkaya o kadar çok geldi ki tuvalete kostum hatta cis yapıyorum sandım akintiymis
Canım hoşgeldinizz şükür kavuşturanaEvet ben de geldim koğuş ağasıjelibon01 ile birlikte..
Burası bdv gibi değil içeriden biri kesin evet herkesin aklındaki kişi benim de var hem de iki kişi
O Bir kişi hepimizin cooojk sevdiği malum şahsi (?) Geri dön dulaayy diye çağıran arkadaşım bence hani ara ara gelip kendi aldığı ürünleri yaptığı şeyleri çok da fazla kişi sormadan kendi kendine tavsiye veren arkadaş, ban süremde baktım da hıc sesi sedası çıkmamış çok ilginç neyse inşallah vasisi olarak manevi kardeşi olarak gördügu hepimizin çok sevdiği üye ile birlikte bidaha olmaz buralarda
Günahını alıyorsam da mutlu olsun işlediği bı günahtan muaf olmuş olur sınavda, almıyorsam da ne mutlu bana
İkinci kişi de uzun zamandır yazmıyordu başka topik dünyalarında gezmiş hep ama 2 gündür çok aktif burda himm , hani topik dışı (?) Konulardan rahatsız olan arkadaş
Dünyanın en cesur kadını olduğumu iddia edemem ama genelde de konuşmadığım özelde de arkasından konuşup yüzüne gulmedigim kişilere gösterdiğim tepkiden dolayı asla pişman olmam olmadım
Şikayet eden şahsiyet kurnazlığin kadar biraz cesaretinden de konuşsun ne dersin?
Koku ve renk yok çok şükür canım bugün kontrolum var sorarim yinedeKizlar hosgeldiniz umarim bidaha yasanmaz boyle tatsiz durumlar
Bende denedm ama beceremedm biraktm
benimde ayni sekilde bikere suyum geldi sandim okdr ani ve cok geldi ki. Neyseki bisi cikmadi enfeksyon tarzi. Doktor koku renk normalse sorun yok demisti.
Mascara 37 den itibaren dogan bebekler zamaninda dogmus sayiliyor canim oyuzden rahat ol allah hayirli dogumlar versin
Günaydın hoşgeldinGünaydın :)) İyi haftalarımız olsun bundan snra
:)) şaka gibii ya aynen ben de bnm de canm sıkıldı saçmalıktan öte bır sey degıldii neyse önunuze bakazazzzz:)Tabiki öyle burdaki şahısları gerçek hayattaki gibi önemsemem mümkün değil de yani insan her yerde karakter/sizligini Bir şekilde gösteriyor yaşı kaç olursa olsun o can sıkıcı :))
Ooo Jelicim hoşgeldinGünaydın :)) İyi haftalarımız olsun bundan snra
Inşallah canım ❤
Canım benim hoş geldin. Çok zorluyor ikiz gebelik ilerleyen günlerde bunu dahs çok hissediyoruz kolay değil psikolojik savaşta veriyoruz erken doğacak mı kuvöz olacak mı vs bunları düşünüp stres oluyoruz ister istemez en ufak ağrı sancıda hafta ileri olduğu için acaba diyoruz ama şükür ki az kaldı yüzdük kuyruğuna geldik diyorum ben artık bu saatten sonra rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinM Muallimezzz @Masalim01 ikizdaslarim geldimbugün 10 da araştırmaya girdim 4 de çıktım
Rutini kontrol yapıldı bugün başka doktor vardı neyse dün geceden bayağı belim,rahmim ağrıyordu hatta gece bı ara eşime bu aralar doguruvam dedim
Neyse araştırmada her 2 haftaya 1 idrar kültürü işte nst yapılıyor, ikinci bebekte beni bı ağrı tuttu makine 20 dk ya az kala yine bebek hareket ettiği için başa sardı maske ile uzanmak zaten işkence bı de şimdiye kadar hıc ağlamadım beni bı ağlama krizi tuttu önceki doktorum bugünkü doktor asistanlar basıma geldi işte çok normal gebelik zor ikiz gebelik daha zor vs diye telkin etti
2.bebegi öğlen arasından sonra dinledi tekrar ve sancı çıktıbu kez doğumhanrye çıkıp serum yapılarak serumla birlikte sabahki bebek tekrar nst çekildi bu kez çıkmadı ama kontrol artık haftada bir ,, kan tahlili verdim o bu derken 4 u buldu eve gelmek, araştırmanın sevdiğim tarafı çok ilgili olmaları idrar kültürü özeller istemiyor her gidişimde ama burda rutin 2 haftaya bir nst daha ayrıntılı vs yukarı doğumhanenin de temizliğini görünce yine emin olmamakla birlikte doğumu orda yapmam ağır basıyor
Evet canım valla şimdiden misafir kabul etmiyoruz dlye etrafa yayıyorum,Bu sefer görmeye gelen olmaz bol bol gez
Hoş geldiniz kaderdaşlarım:)) şaka gibii ya aynen ben de bnm de canm sıkıldı saçmalıktan öte bır sey degıldii neyse önunuze bakazazzzz:)
Kogusumuzun agasi hosgeldin bizi sikayet eden kiside ayni kafa yapisina sahip galibaaa o yuzden zoruna gttiEvet ben de geldim koğuş ağasıjelibon01 ile birlikte..
Aramıza tekrar hoşgeldin jeliiiiGünaydın :)) İyi haftalarımız olsun bundan snra
Ayy dogru sen de gıttmısstın gördum gördummm :)) benım de aslında 1 gundu sonra yanlıs bısey yapınca 2 gun daha uzaltıldıHoş geldiniz kaderdaşlarım
İlk defa ban yedim neye uğradığımı şaşırdım hakaret vs de hiçbirimiz etmedik çok haksız bir uzaklaştırmaydıEvet ben de geldim koğuş ağasıjelibon01 ile birlikte..
Ay gittim valla bize bilenmişlerAyy dogru sen de gıttmısstın gördum gördummm :)) benım de aslında 1 gundu sonra yanlıs bısey yapınca 2 gun daha uzaltıldıo yuzden gecıkmelı geldım 2. Hesap almak ban sebebıymıs bılmıodum
Sımdı gelsınler bakaLım :)) hani nerdelerAy gittim valla bize bilenmişlercesaretleri yok yüzümüze söylemrye
Çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsınSımdı gelsınler bakaLım :)) hani nerdeler
Sen iyisin dı mı okudum gercı topıgı sıkıntılı olan yoktu cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?