Ohhh herkesler geri dönmüş çok sevindim Atartjelibon01
. boşu boşuna uzak kaldınız gerçekten arkadan şikayet etmek nedir böyle kişiler dolaşmasın yazmasın buralarda lütfen. Biz iyiyiz böyle
Ohhh herkesler geri dönmüş çok sevindim Atartjelibon01
. boşu boşuna uzak kaldınız gerçekten arkadan şikayet etmek nedir böyle kişiler dolaşmasın yazmasın buralarda lütfen. Biz iyiyiz böyle
Günaydın
Banları biten arkadaşlar hoşgeldiniz, hepimiz bisiler dedik ama size patladı, üzüldük bu yüzden. Inşallah geri gelmezler ve huzur içinde doğumlarımız gelir
Hastane için penye battaniyeler yeterli olur mu benim hep penye battaniyem olmuş bir de çok kalın havlu gibi olan battaniye var ikisinin arası bişey almalı mıyım
Atartjelibon01
hoşgeldiniz fedailerimiz eee hepimiz yeniden bir aradayız şu toprak altı solucanları da dönsün aramıza da kaldığımız yerden devam edelim işlerine gelmezse yine banlatırlar nasılda grubun huzurundan onlar sorumlu
Atartjelibon01
hoşgeldiniz fedailerimiz eee hepimiz yeniden bir aradayız şu toprak altı solucanları da dönsün aramıza da kaldığımız yerden devam edelim işlerine gelmezse yine banlatırlar nasılda grubun huzurundan onlar sorumlu
Atart
olaylı günde yoktum sonradan okudum. Banlık bir durum yoktu ama polemik her durumda ban sebebi işte. Dönmenize çok sevindim. Topiğimiz o günden beri gerçekten huzur dolu Sizde döndünüz tam oldu. Böyle bir şeye vesile olduğunuz için teşekkür ederim kendi adıma.
Atart
canım hoşgeldin..özledik boşluğunuzu hissettik bayaaa hemde.Yapılan şey inanılmaz çirkin ve korkakçaydı ve kimin olduğu zaten açık ve net ..siz banlanınca da konusunu yaptık.O arkadaş nedense hep sessiz kalmaya da devam etti.Gelsin derdi neyse burda anlatsın.Saklanarak iş çevirerek bilmiişlik taslayarak olmaz bu işler..Neysee senin de bebeklerinde iyi olmasına sevindim.
Atart
canım hoşgeldin..özledik boşluğunuzu hissettik bayaaa hemde.Yapılan şey inanılmaz çirkin ve korkakçaydı ve kimin olduğu zaten açık ve net ..siz banlanınca da konusunu yaptık.O arkadaş nedense hep sessiz kalmaya da devam etti.Gelsin derdi neyse burda anlatsın.Saklanarak iş çevirerek bilmiişlik taslayarak olmaz bu işler..Neysee senin de bebeklerinde iyi olmasına sevindim.