2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kafayı yerleştirip doğum pozisyonuna giriyor olabilir bence.
Günaydın kuzular çok güzel bir hafta olsun ağrısız sancısız geçsin inşallah

Gunaydin hamile annelerimmm hayirli haftalar olsun hepimiz içinn. Benimde tam göbeğim cok kaşınıyor daha da büyüyor heralde. Goguslere krem surmeye başladınız mi ben başladım . Hatta annem ayva çekirdeğinden jel yapmış en cok onu sürüyorum uçları cok sertleşti su aralar iyi gelir insallah.bugun benimde kontrolüm var 4 te sağ salim.gidip hayirli haberlerle dönelim insallah

Öğretmen arkadaşlar.. 22.01 de doktorum çalışamaz raporu vermişti. Okul müdürüm 12.02 de doğum iznine ayrılmak istiyorum diye dilekçe yazmamı istiyor. Raporum olmasına rağmen milli eğitimle görüştüm sıkıntı olmayacak hocam diyor. Bu olaydan benim başıma bişi gelir mi sizce ?

Mart annelerinde henüz yok canım buraya sürekli yazanlardan . Ama günü belli olan 2-3 kişi var . Ben de bu cuma çatı muayenesine gideceğim . Sezeryan olacaksa bana da bu cuma gün verir muhtemelen
Cok heyecanlı normal olursa en son hangi tarihe kadar bekleyecek seni canim

Cok heyecanlı normal olursa en son hangi tarihe kadar bekleyecek seni canim
Canım daha henüz hiçbirşey söylemedi .2 defa sordum sizce nasıl olur diye. hep 37 de çatı muayenesinden sonra belli olacak dedi . Ama benim bebişin kilosu fazla . Geçen cuma en son 3265 gramdı . Her hafta 200 gram alır 4 haftan var .4 kilo olur haftaya bi çatı muayenesine gel dedi . Bu hafta söyler artık inşallah .devlettekine de sormuştum oksapar kullandığım için doğumum nasıl olur diye . Orasını allah bilir demişti

Canım 657 sayılı kanunun 104.maddesine göre doktorun çalışabilir raporu verirse 32 sonrası çalışabilir diyor. Istersen bu maddeye bak, hatta görüşebilirsen milli eğitim ile kendin görüş. Mağdur olma sonrasında.

Neden o tarihi yazmani istiyo ki canim o zaman 32.haftada degil daha gec ayrilmis oluyosun resmi olarak sorun teskil etmez miymis

Masallah tombis bebek gelecek hayırlısı olsun hakkınız da.

defne92 32 de çalışabilir alsaydın seni idari izinli gösterebilir miydi? Öğretmenlerdeki uygulama nasil.bilmiyorum idari izin konusunda. Ama normalde 32 de çalışamaz alıp senin analık.iznini direkt başlatması lazim.
Kurumun teftiş geçirdiğinde ozluge bakmiyrolar mi?
Müdürün arkanda durur mu? Ildeysen il milli egitim/ ilcedeysen Ilce milli eğitimin özlük servisi ile görüş istersen canim.
Seni yormasınlar ilerde. Mudur iyi niyet göstermiş.olabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…