Çalışamaz aldıktan sonra zaten analık ıznıne öğretmen de olsan baska meslek olsan da ayrılıyorsun.. Müdürün amacımne ki anlamadımÖğretmen arkadaşlar.. 22.01 de doktorum çalışamaz raporu vermişti. Okul müdürüm 12.02 de doğum iznine ayrılmak istiyorum diye dilekçe yazmamı istiyor. Raporum olmasına rağmen milli eğitimle görüştüm sıkıntı olmayacak hocam diyor. Bu olaydan benim başıma bişi gelir mi sizce ?
Bu ara benimde açıldı iştahım gece 2de kalktım tuvalete karnım çok açtı ama yemeden yattım hayatta o saatte bisey hazırlayamam uykum acilirKızlar iştahı açılanlar online mı10 günde 3 kilo kadar aldım inşallah kızçemde faydalanıyordur bu durumdan
Benimde gobegimin üstü tam göğüslerin altı kasiniyo tirnagimi degdigim an kan.oturuyo yırtık olmuyo böyle oluyo sonra geciyo anlamadimGunaydin hamile annelerimmm hayirli haftalar olsun hepimiz içinn. Benimde tam göbeğim cok kaşınıyor daha da büyüyor heralde. Goguslere krem surmeye başladınız mi ben başladım . Hatta annem ayva çekirdeğinden jel yapmış en cok onu sürüyorum uçları cok sertleşti su aralar iyi gelir insallah.bugun benimde kontrolüm var 4 te sağ salim.gidip hayirli haberlerle dönelim insallah
canım haklısın ama bu aranıp nasıl sorulur bilemedim kiCanım 657 sayılı kanunun 104.maddesine göre doktorun çalışabilir raporu verirse 32 sonrası çalışabilir diyor. Istersen bu maddeye bak, hatta görüşebilirsen milli eğitim ile kendin görüş. Mağdur olma sonrasında.
etmeyeceğini kendi görüştüğünü söylüyor. Dilekçe örneğini ilçe memde teyit edip bana atacakmış bakalım.Neden o tarihi yazmani istiyo ki canim o zaman 32.haftada degil daha gec ayrilmis oluyosun resmi olarak sorun teskil etmez miymis
müdürüm arkamda durur o da zor durumda kalmasın bende zor durumda kalmayın diyorum. sorun olmaz dediğine göre olmaz sanırım. Bugün yazacağım dilekçe örneğini teyit ettirip ilçe MEM den bana atacakmış. Bende temize çekip imzalayacağıdefne92 32 de çalışabilir alsaydın seni idari izinli gösterebilir miydi? Öğretmenlerdeki uygulama nasil.bilmiyorum idari izin konusunda. Ama normalde 32 de çalışamaz alıp senin analık.iznini direkt başlatması lazim.
Kurumun teftiş geçirdiğinde ozluge bakmiyrolar mi?
Müdürün arkanda durur mu? Ildeysen il milli egitim/ ilcedeysen Ilce milli eğitimin özlük servisi ile görüş istersen canim.
Seni yormasınlar ilerde. Mudur iyi niyet göstermiş.olabilir belki.
Evet canım öyle olması lazımdı. Ama hiçbiyere işlenmemiş şuan çalışıyor görünüyorumÇalışamaz aldıktan sonra zaten analık ıznıne öğretmen de olsan baska meslek olsan da ayrılıyorsun.. Müdürün amacımne ki anlamadım
Yanlış yazmışım kuzum düzenleme süresi geçince de kaldı öyleAy ben de ilk okudum şaşırdım. Oh 2500muşkilosu gayet iyi bence de. 3 e yaklaşır zaten doğumda daha nolsunn.
Bir anda oldu sanırım bende çünkü bu aya kadar yüzüğümü takabiliyordum artık takamıyorum zaten takarsam kalır oradaBnm de elde şişme yok ama eklemler acıyor. Sol Ayakta şişme var. 3 4 lt su içiom ama sanırım ödemden kaynaklı.
Anladım kuzucum teşekkür ederim bilgiler içinKuzu kendi kendinede düşüyo doktor demisti ama ben yinede gidince kestirdim ipi
Banyo direk yaptım eve gelir gelmez cuma doğum yaptım pazar eve geldim banyo yaptım doktor yapabilirsin dedi dikiş yerini güzel kurutmak gerekiyo
Maşallah canım çok iyi13 sayfa birikmiş hızlı hızlı okuyacağım şimdiKontrolümüz vardı 2865gr 43 cm kızım şuanlık suyunda dopplerde sıkıntı yok dedi doktorumuz. Nst girdim çok sıkıldım kımıl kımıl olan çocuk nstde zor hareket etti bende pek hissedemedim hareketleri butona basma işi çok sıkıntı 26 Şubat'ta diğer kontrolümüz.
İğne batması hissi bende de oluyor arada ama çatlakla ilgili olduğunu sanmam zira harita gibi oldu karnımjelibon01 canım karnımda benimde iğne batması gibi oluyordu. Göbeğimi dikkatle inceledim bir yerde kırmızı damar oluşmuş çatlaktan dolayı o hissin olduğunu olduğunu anladım.
Uykusuz Koala canım dışarda süper beslenecektir. Rabbim soluğuna sağlık versin. Gerisi olur her şekilde gönlünü ferah tut
Bunu geçen kontrolde sordum doktorumaKızlar bende de bebek hareketlenince parmak çıtlatması gibi ses geliyor karnımdan.. Doktoruma sordum sıklıkla tekrar etmiyorsa sıkıntı yoktur endişelenme dedi
Mide koruyucu içmeye başladıktan sonra kendime geldim 1 2 gün içmesem mahvoluyorum ben deBenim de reflu tavan yapmis durumda
Merhaba tam kesin olmamakla birlikte bebiş dönmezse 27 şubat gibi gelecek bebişMerhaba doğum için gün alan var mı? Doğum yapan var mı?
Benim farkettiğim olmadı hiç canım ya da ben henüz farketmedimKızlar benim çok fazla et beni çıktı vücudumda. Kolyelerimi falan çıkarmak zorunda kaldım zincirine takılıp canımı yakmasın diye. Sizde var mı böyle bir durum?
Ben de bu hafta fazla hararetliyimm. Normalde de sıcağa gelemezdim gece üzerime yorganı alamıyorum resmen ya normal demekkiBugun sanki dibimde soba yaniyor gibi yaniyorum nefes alamiyorum canim haftalar ilerledikce demekki
canım çok acıyordur ya. görüntüde değilim ben canın yanıyor muÇatlaklardan bahsetmişsiniz karnımı atamam tabii ama en yakın görseli atayım bu fotoğraftan daha fazla benimkilerhatta burada yanlarında yok benim yanlara kadar devam ediyor ve renkleri daha koyu. Kasıklarıma doğru iç baldırlarıma kadar da devam ediyor ben artık çatlak değil yarık diyorum
Doktorun bahsettiği bazı annelerden biri benim demekki canımYanlış yazmışım kuzum düzenleme süresi geçince de kaldı öyleHayırlısı olsun bakalım inşallah ❤
Bir anda oldu sanırım bende çünkü bu aya kadar yüzüğümü takabiliyordum artık takamıyorum zaten takarsam kalır oradaama gerçekten çok kötü bir hismiş bu uyuşma hissi ve can yakıyor. Sağlık olsun az kaldı doğuma az kaldı geçecek hepsi.
Anladım kuzucum teşekkür ederim bilgiler için
Maşallah canım çok iyi26 şubata daha çok var neden o kadar geç çağırdı ki
İğne batması hissi bende de oluyor arada ama çatlakla ilgili olduğunu sanmam zira harita gibi oldu karnımbu kadar çatlağa batmadan duramamam lazım.
Öyle tabii ki amin inşallah sağlıkla doğsun da güzelce beslenir büyür
Bunu geçen kontrolde sordum doktorumabir önceki kontrolde soracaktım utandım dalga mı geçiyorum sanar falan diye Bazı anneler böyle sesler duyduğunu söylüyor bebeğin o anki pozisyonunu değiştirirken eklem seslerini duyabilirsiniz nadiren, bu normaldir dedi
Mide koruyucu içmeye başladıktan sonra kendime geldim 1 2 gün içmesem mahvoluyorum ben de
Merhaba tam kesin olmamakla birlikte bebiş dönmezse 27 şubat gibi gelecek bebiş
Kuzucum acımıyor inan. Sanırım acısa dayanması zor olurdu görüntü benim de umrumda değil işin aslı sadece çok aşırı kaşınıyor kendimi zor tutuyorumcanım çok acıyordur ya. görüntüde değilim ben canın yanıyor mubol bol nemlendir
Peşpeşe sorduk belki de ne zaman gittin? Ben cumartesi gitmiştimDoktorun bahsettiği bazı annelerden biri benim demekki canımben de soralı çok olmadı
İlce memden ne dicekler ben de merak ettim acikcasicanım haklısın ama bu aranıp nasıl sorulur bilemedim ki
etmeyeceğini kendi görüştüğünü söylüyor. Dilekçe örneğini ilçe memde teyit edip bana atacakmış bakalım.
müdürüm arkamda durur o da zor durumda kalmasın bende zor durumda kalmayın diyorum. sorun olmaz dediğine göre olmaz sanırım. Bugün yazacağım dilekçe örneğini teyit ettirip ilçe MEM den bana atacakmış. Bende temize çekip imzalayacağı
Evet canım öyle olması lazımdı. Ama hiçbiyere işlenmemiş şuan çalışıyor görünüyorumbende anlayamadım.
Olsun minik kuzulardan bir iz oluyor bize oyle dusunuyorum benÇatlaklardan bahsetmişsiniz karnımı atamam tabii ama en yakın görseli atayım bu fotoğraftan daha fazla benimkilerhatta burada yanlarında yok benim yanlara kadar devam ediyor ve renkleri daha koyu. Kasıklarıma doğru iç baldırlarıma kadar da devam ediyor ben artık çatlak değil yarık diyorum
Odanin petegi de kapali yok sanki sobanin dibindeyimBen de bu hafta fazla hararetliyimm. Normalde de sıcağa gelemezdim gece üzerime yorganı alamıyorum resmen ya normal demekkikayınvalidem de sürekli tembih ediyor doğumun zor olur aman ayaklarını sıcak tut diye ama dayanamıyorum Napıyım
Biseyler suruyo muydun bide kasidin mıÇatlaklardan bahsetmişsiniz karnımı atamam tabii ama en yakın görseli atayım bu fotoğraftan daha fazla benimkilerhatta burada yanlarında yok benim yanlara kadar devam ediyor ve renkleri daha koyu. Kasıklarıma doğru iç baldırlarıma kadar da devam ediyor ben artık çatlak değil yarık diyorum
Aldigin rapor sgk üzerinden alınıyor müdürün işlediği sistem sizin.ogretmenlerin kullandigi sistemi mi? Neyse canim hayırlısı.olsun kafa karışıklığı yapmış.muduruncanım haklısın ama bu aranıp nasıl sorulur bilemedim ki
etmeyeceğini kendi görüştüğünü söylüyor. Dilekçe örneğini ilçe memde teyit edip bana atacakmış bakalım.
müdürüm arkamda durur o da zor durumda kalmasın bende zor durumda kalmayın diyorum. sorun olmaz dediğine göre olmaz sanırım. Bugün yazacağım dilekçe örneğini teyit ettirip ilçe MEM den bana atacakmış. Bende temize çekip imzalayacağı
Evet canım öyle olması lazımdı. Ama hiçbiyere işlenmemiş şuan çalışıyor görünüyorumbende anlayamadım.
Canım benim gebelik öncesi de vardı senin heralde gebelikte olduMerhaba önceki hamileliğimde gül hastalığı geçirdim. Egzama da. Bebeğim doğduktan sonra inek sütü alerjisi olduğunu öğrendim. kestiğim gibi hiç sıkıntım kalmadı. Bu tarz döküntülere alerjiler de sebep olabiliyor diye yazmak istedim size..
Hiç üzülme 1.90 eşim 2300 doğmuş yaniHerkese günaydın
Bugün benim de kontrolüm var. Nst ye de gireceğim bakalım neler olacak heyecanliyim. Sezaryen olacağı için gün bile verebilir artık.. inşallah güzelce büyümüştür kızım . Bizim kadar iri anne babadan biraz ufak tefek kaldı sanki diye üzülüyorum ama sağlıklı olsun gerisi boş..
Şubat tatili bitişinde izne ayrılacak şekilde dilekçe yazalım diyor müdürüm. ama ben çok öncesinde çıkmış oluyorum zaten. Geri dönüş sağladığında size de bilgi veririm.defne92 kanunda çalışabilir doktor raporu ile gebe isterse çalışmayabilir yazıyor. E nabıza baktım demin orda görünüyor raporlarda. Milli eğitimdeki işleyişi bilemiyorum, ben bakanlıktayim rapor olmadan çalıştırmıyorlar. o dilekçe seni kurtarıyorsa kullanılabilir. Senin faydana sonuçta. Ama bahsettiğiniz tarihler şubat tatili değil mi?
Ben geçen çarşamba gittim yine yakın zamanlarda sormuşuzKuzucum acımıyor inan. Sanırım acısa dayanması zor olurdu görüntü benim de umrumda değil işin aslı sadece çok aşırı kaşınıyor kendimi zor tutuyorum
Peşpeşe sorduk belki de ne zaman gittin? Ben cumartesi gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?