2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çalışamaz aldıktan sonra zaten analık ıznıne öğretmen de olsan baska meslek olsan da ayrılıyorsun.. Müdürün amacımne ki anlamadım

Kızlar iştahı açılanlar online mı 10 günde 3 kilo kadar aldım inşallah kızçemde faydalanıyordur bu durumdan
Bu ara benimde açıldı iştahım gece 2de kalktım tuvalete karnım çok açtı ama yemeden yattım hayatta o saatte bisey hazırlayamam uykum acilir
Benimde gobegimin üstü tam göğüslerin altı kasiniyo tirnagimi degdigim an kan.oturuyo yırtık olmuyo böyle oluyo sonra geciyo anlamadim

canım haklısın ama bu aranıp nasıl sorulur bilemedim ki
Neden o tarihi yazmani istiyo ki canim o zaman 32.haftada degil daha gec ayrilmis oluyosun resmi olarak sorun teskil etmez miymis
etmeyeceğini kendi görüştüğünü söylüyor. Dilekçe örneğini ilçe memde teyit edip bana atacakmış bakalım.
müdürüm arkamda durur o da zor durumda kalmasın bende zor durumda kalmayın diyorum. sorun olmaz dediğine göre olmaz sanırım. Bugün yazacağım dilekçe örneğini teyit ettirip ilçe MEM den bana atacakmış. Bende temize çekip imzalayacağı
Çalışamaz aldıktan sonra zaten analık ıznıne öğretmen de olsan baska meslek olsan da ayrılıyorsun.. Müdürün amacımne ki anlamadım
Evet canım öyle olması lazımdı. Ama hiçbiyere işlenmemiş şuan çalışıyor görünüyorum bende anlayamadım.

Ay ben de ilk okudum şaşırdım. Oh 2500muş kilosu gayet iyi bence de. 3 e yaklaşır zaten doğumda daha nolsunn.
Yanlış yazmışım kuzum düzenleme süresi geçince de kaldı öyle Hayırlısı olsun bakalım inşallah ❤
Bnm de elde şişme yok ama eklemler acıyor. Sol Ayakta şişme var. 3 4 lt su içiom ama sanırım ödemden kaynaklı.
Bir anda oldu sanırım bende çünkü bu aya kadar yüzüğümü takabiliyordum artık takamıyorum zaten takarsam kalır orada ama gerçekten çok kötü bir hismiş bu uyuşma hissi ve can yakıyor. Sağlık olsun az kaldı doğuma az kaldı geçecek hepsi.
Anladım kuzucum teşekkür ederim bilgiler için
Maşallah canım çok iyi 26 şubata daha çok var neden o kadar geç çağırdı ki
İğne batması hissi bende de oluyor arada ama çatlakla ilgili olduğunu sanmam zira harita gibi oldu karnım bu kadar çatlağa batmadan duramamam lazım.

Öyle tabii ki amin inşallah sağlıkla doğsun da güzelce beslenir büyür
Kızlar bende de bebek hareketlenince parmak çıtlatması gibi ses geliyor karnımdan.. Doktoruma sordum sıklıkla tekrar etmiyorsa sıkıntı yoktur endişelenme dedi
Bunu geçen kontrolde sordum doktoruma bir önceki kontrolde soracaktım utandım dalga mı geçiyorum sanar falan diye Bazı anneler böyle sesler duyduğunu söylüyor bebeğin o anki pozisyonunu değiştirirken eklem seslerini duyabilirsiniz nadiren, bu normaldir dedi
Benim de reflu tavan yapmis durumda
Mide koruyucu içmeye başladıktan sonra kendime geldim 1 2 gün içmesem mahvoluyorum ben de
Merhaba doğum için gün alan var mı? Doğum yapan var mı?
Merhaba tam kesin olmamakla birlikte bebiş dönmezse 27 şubat gibi gelecek bebiş

Çatlaklardan bahsetmişsiniz karnımı atamam tabii ama en yakın görseli atayım bu fotoğraftan daha fazla benimkiler hatta burada yanlarında yok benim yanlara kadar devam ediyor ve renkleri daha koyu. Kasıklarıma doğru iç baldırlarıma kadar da devam ediyor ben artık çatlak değil yarık diyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210208-132024.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar benim çok fazla et beni çıktı vücudumda. Kolyelerimi falan çıkarmak zorunda kaldım zincirine takılıp canımı yakmasın diye. Sizde var mı böyle bir durum?
Benim farkettiğim olmadı hiç canım ya da ben henüz farketmedim
Bugun sanki dibimde soba yaniyor gibi yaniyorum nefes alamiyorum canim haftalar ilerledikce demekki
Ben de bu hafta fazla hararetliyimm. Normalde de sıcağa gelemezdim gece üzerime yorganı alamıyorum resmen ya normal demekki kayınvalidem de sürekli tembih ediyor doğumun zor olur aman ayaklarını sıcak tut diye ama dayanamıyorum Napıyım

canım çok acıyordur ya. görüntüde değilim ben canın yanıyor mu bol bol nemlendir

Doktorun bahsettiği bazı annelerden biri benim demekki canım ben de soralı çok olmadı

canım çok acıyordur ya. görüntüde değilim ben canın yanıyor mu bol bol nemlendir
Kuzucum acımıyor inan. Sanırım acısa dayanması zor olurdu görüntü benim de umrumda değil işin aslı sadece çok aşırı kaşınıyor kendimi zor tutuyorum
Doktorun bahsettiği bazı annelerden biri benim demekki canım ben de soralı çok olmadı
Peşpeşe sorduk belki de ne zaman gittin? Ben cumartesi gitmiştim

İlce memden ne dicekler ben de merak ettim acikcasi
Olsun minik kuzulardan bir iz oluyor bize oyle dusunuyorum ben
Odanin petegi de kapali yok sanki sobanin dibindeyim

Biseyler suruyo muydun bide kasidin mı

Aldigin rapor sgk üzerinden alınıyor müdürün işlediği sistem sizin.ogretmenlerin kullandigi sistemi mi? Neyse canim hayırlısı.olsun kafa karışıklığı yapmış.mudurun

defne92 kanunda çalışabilir doktor raporu ile gebe isterse çalışmayabilir yazıyor. E nabıza baktım demin orda görünüyor raporlarda. Milli eğitimdeki işleyişi bilemiyorum, ben bakanlıktayim rapor olmadan çalıştırmıyorlar. o dilekçe seni kurtarıyorsa kullanılabilir. Senin faydana sonuçta. Ama bahsettiğiniz tarihler şubat tatili değil mi?

Canım benim gebelik öncesi de vardı senin heralde gebelikte oldu

Hiç üzülme 1.90 eşim 2300 doğmuş yani bunu düşün motive ol

Şubat tatili bitişinde izne ayrılacak şekilde dilekçe yazalım diyor müdürüm. ama ben çok öncesinde çıkmış oluyorum zaten. Geri dönüş sağladığında size de bilgi veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…