Benim eşimde 2 metre 3 kilo doğmuşHiç üzülme 1.90 eşim 2300 doğmuş yanibunu düşün motive ol
Aynen canım ben de öyle diyorumOlsun minik kuzulardan bir iz oluyor bize oyle dusunuyorum ben
Başlarda hiç kaşımadım zaten 32. Haftaya kadar karnımda hiç çatlak yoktu 32yi geçmeye başladık bir anda çıkmaya başladı çok şaşırdımBiseyler suruyo muydun bide kasidin mı
Aa evet peş peşe sormuşuzBen geçen çarşamba gittim yine yakın zamanlarda sormuşuz
Canım raporun çalışabilir olsaydı raporun müdürün dediği olurdu da çalışamaz raporun var. Hiç bir yere işlemediği için şimdilik sıkıntı olmaz ama dogumdan sonra senin çalışmadıgın ama çalışıyor gibi göründüğün zaman iznine eklenecek mi eğer eklenecekse doğum iznine ek olarak okul çalışabilir raporunu ekleyip milli eğitime yollamalı diye diliyorum. Eklemezse de sorarlar bu süreçte neredeydin diye. Biraz karışık oldu ama anlatabildim umarımŞubat tatili bitişinde izne ayrılacak şekilde dilekçe yazalım diyor müdürüm. ama ben çok öncesinde çıkmış oluyorum zaten. Geri dönüş sağladığında size de bilgi veririm.
Son zamanlar kuzu artık döküldük resmen okul işine de sevindim canımM MuallimezzzMasalim01 canım ikizdaslarim burdayım da bugünlerde inanılmaz bı halsizlik var dün gec uyandım buna rağmen 2 den akşam 6 ya kadar uyudum,bı De 8 aydır neredeyse sabah kahvaltı sonrası bulantılarım hıc bitmedi ne yersem yiyeyim az ya da çok olsun farketmiyor direk bulantı , afedersiniz çıkarmak da artık boğazımdan dolayı korkutuyor çok konforlu değilim yani
Bu arada bugün 34+2 oldum m.yardimcisini aradım , öğretmen talebi vermişler okul açıldığında 35 olucam 2 hafta kalıcak, öğretmen gelirse seni bı şekilde idare ederiz dedi çok şükür, henüz gelmemiş olursa da bı hafta canlı ders yapar 36 da rapor alırım ki gelir zaten
Gece bende istemsizce kasıyorum sabah uyanır uyanmaz aklıma geliyo hemen flasla bakıyorum aynada bakiyorumAynen canım ben de öyle diyorum❤
Başlarda hiç kaşımadım zaten 32. Haftaya kadar karnımda hiç çatlak yoktu 32yi geçmeye başladık bir anda çıkmaya başladı çok şaşırdımhızla çoğaldı sonra da. Şimdi aşırı kaşınınca bazen dayanamıyorum hafiften kaşıyorum zaten olan oldu diye. Hindistan cevizi yağı kullanıyordum.
Aa evet peş peşe sormuşuzbirdaha ne zaman gideceksin ben bu cumartesi gidecektim ama izinliymiş pazartesiye aldım randevu
HahahGece bende istemsizce kasıyorum sabah uyanır uyanmaz aklıma geliyo hemen flasla bakıyorum aynada bakiyorum
Son zamanlar kuzu artık döküldük resmen okul işine de sevindim canım
Sen ve bebisler iyi olun da zumrem. Artik sona geliyoruz ben cok zorlaniyorum artik karnimi tutmadan yuruyemiyorum M Muallimezzz 36 deyince baslicaz gibime geliyo benim.M MuallimezzzMasalim01 canım ikizdaslarim burdayım da bugünlerde inanılmaz bı halsizlik var dün gec uyandım buna rağmen 2 den akşam 6 ya kadar uyudum,bı De 8 aydır neredeyse sabah kahvaltı sonrası bulantılarım hıc bitmedi ne yersem yiyeyim az ya da çok olsun farketmiyor direk bulantı , afedersiniz çıkarmak da artık boğazımdan dolayı korkutuyor çok konforlu değilim yani
Bu arada bugün 34+2 oldum m.yardimcisini aradım , öğretmen talebi vermişler okul açıldığında 35 olucam 2 hafta kalıcak, öğretmen gelirse seni bı şekilde idare ederiz dedi çok şükür, henüz gelmemiş olursa da bı hafta canlı ders yapar 36 da rapor alırım ki gelir zaten
Ilk hamileligimde olmadı bundada daha yok ama doğumdan sonra çatlayan varmis diye duydum yaa bana rahat yokHahahbu zamana kadar çıkmadıysa bundan sonra da çıkmaz umarım
Evet arkadaşım var buna örnek doğum sonrası çatladıIlk hamileligimde olmadı bundada daha yok ama doğumdan sonra çatlayan varmis diye duydum yaa bana rahat yok
Ne saçma ya doğumdan sonra neden catlanir kiEvet arkadaşım var buna örnek doğum sonrası çatladıama çok çok az oldu dedi belli olmuyormuş neredeyse
Kiz bak catlaklari cagiriyosun resmen ustune cekiyosunNe saçma ya doğumdan sonra neden catlanir kilütfen olmasin
Korkma korkma sonra korkunla yüzleşmek zorunda kalırsın ben neyden korktuysam başıma geliyor.Ne saçma ya doğumdan sonra neden catlanir kilütfen olmasin
Hayırlısıyla gelsin bebekler su bulantıların biter insallah canim . Ödem bende de arttı ayak bileklerim tombik tombikGerçekten öyle bı de çok ağırlaşıp şistim sankine güzel ödem modem yok olmadı demiştim şimdiye kadar
Az kaldı sabır canım 20 güne gelir sanırım ikizlerGerçekten öyle bı de çok ağırlaşıp şistim sankine güzel ödem modem yok olmadı demiştim şimdiye kadar
Ay sorma bu ara böyleyim normal dogurmaktan korkuyorum bideKiz bak catlaklari cagiriyosun resmen ustune cekiyosun
Benim ergenlikte kalcamda olmuş ama.hic bi zaman öyle çok kilo alıp vermedim nasıl çatladı anlamıyorum onları gördükçe gıcık oluyorumKorkma korkma sonra korkunla yüzleşmek zorunda kalırsın ben neyden korktuysam başıma geliyor.şöyle düşün hızlı kilo alıp verirken de çatlar bazı insanlar e doğumda da bir anda karnında bi boşluk oluşuyor öyle olunca da çatlaklar çıkıyor ortaya
Kalçan büyürken olmuştur belki?Benim ergenlikte kalcamda olmuş ama.hic bi zaman öyle çok kilo alıp vermedim nasıl çatladı anlamıyorum onları gördükçe gıcık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?