Bende Özel bir okulda Yazı işleri olarak tüm gün masa başı çalışıyorum. Kendime saat kurdum her 2 saatte bir kalkıp okulda bir tur atıyorum. Bir sıkıntı olmaz umarım sağlıcakla bebeklerimizi alırız kucağımızaCnn endişe etme benim meslek muhasebe ilk 2 çocuğunda da çalışan anneydim ve hep işim bilgisayar başındaydı şükür sağlıcakla geldiler çok ayakta kalmak daha yorar tabiki arada kısa yürüyüş dinlenmeler daha iyi geliyor
Sat 4 haziran istanbul yaş 32 ve 3.çocukMerhaba değerli anne adayları,
ANNE
ADAYIYAŞ ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET TAHMİNİ
D.TBEBEK
İSMİUykusuz Koala 24 Kocaeli 1 6 Mart @gokhaninmelegi 26 Ankara 2 1 Mart @sunflower71 26 Kırıkkale 1 3 Mart @Ozlem_426 27 Sivas 1 7 Mart @Kurabiyemusavir 30 Samsun 1 9 Mart @Minikbalarim 28 Çanakkale 1 2 Mart neysol 29 Kütahya 2 2 Mart @Hndn tyln 34 İstanbul 1 2 Mart @Umutumut82 37 Kastamonu 2 1 Mart @Ozlmysr 27 İstanbul 1 7 Mart @Askkadiniii 25 İstanbul 1 6 Mart @Mavisiguzel 37 Ankara 2 11 Mart K KurkmantoluS 26 1 2 Mart @Krglhh 27 Bursa 1 11 Mart @kuyrukluyildiz 32 Eskişehir 2 1 Mart @Muzmus 34 Yurtdışı 2 8 Mart @gampili 32 3 8 Mart @mores 29 İstanbul 1 16 Mart @DilekBurcu 23 İstanbul 1 18 Mart Buhayatbenim 30 İstanbul 2 4 Mart @Esnyt 12 Mart @Summerwinter 32 Ankara 1 21 Mart @olite 34 İstanbul 1 @Princess91 29 Sinop 2 @Nameless Warrior 31 İstanbul 1 14 Mart @Bijutak 36 Balıkesir 15 Mart B bayanaslan 27 Kocaeli 1 19 Mart @Aysse34663 22 Ankara 2 18 Mart @Vionde 32 İstanbul 2 2 Mart @history1985 35 İzmir 2 mia__2015 32 İstanbul 2 1-2 Mart @reddress 28 Kocaeli 1 G gmzmz 35 Van 2 24 Mart @bambuvemadagaskar 32 17 Mart @Esramina 29 Diyarbakır 3 21 Mart @Kir papatyasi 30 Erzincan 1 25 Mart @Marsade 34 İstanbul 1 8 Mart @Tgceerdgmus 27 Balıkesir 2 10 Mart
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Uzun süre oturmak pıhtılaşma yapabilir diye okudum da tedirgin oldum.Cnn endişe etme benim meslek muhasebe ilk 2 çocuğunda da çalışan anneydim ve hep işim bilgisayar başındaydı şükür sağlıcakla geldiler çok ayakta kalmak daha yorar tabiki arada kısa yürüyüş dinlenmeler daha iyi geliyor
He bir de annemi ve babamı kaybettim ablamlar çalışıyor ama aile apartmanı eltiler çok 9 eltiyiz
Öyle gerçektendeAyyy ne kadar heyecanlı bekleyişteşekkür ederim canım
karından mı duymuştunuz canım?
bir de 6 haftalıkken sıkışık gitmeye gerek var mı? Cuma gününe kontrol randevusu aldım da önlemimi alayım (cuma günü bana göre 6+4 doktora göre 6 haftalık olacağım) cevabın için şimdiden teşekkür ederim
benim de ilk baktıgında 2mm kist gördü , sonraki ultrasonda kist patlamıştı sıvı vardı onun yerine
üzüldüm canım. Umarım herşey iyiye döner. Allahtan ümit kesilmezkızlar beni listeden silebilirsiniz
İzmir yaşım 24 ilk hamileliğim çok teşekkür ediyorum
hoşgeldin canım gözün aydınmerhabalar
K KurkmantoluS Bende araniza katılmak istiyorum. Yaş 31 Ankara ilk çocuk inşallah. Tüp bebek transferi ile hamile kaldım. Tahmini doğum tarihimiz 1 mart görünüyor. Bebeğinizi gördük kalp atışını duyduk çok şükür. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin.
Ekliyorum canımmSat 4 haziran istanbul yaş 32 ve 3.çocuk
Amin cnm ahh sorma o eltiler çocuk yüzünden birbirine giren tipler çocukları birbirine vurmaya görsün benim ki de 8 yaşında inme aşağı oğlum kafanın anlaştığı insanla oyna diyorum onlar anlayışlı değiller yardımları şöyle dursun neyseki yıllarca çalışmamdan ötürü mesafemi hep korumuşumdur 2.5 senedir evdeyimAllah rahmet eylesin canım mekanları cennet olsn. Eltilerinin olmasına sevinsem mi bilemedim umarım aile bağları kuvvetlidir sana yardım ederler.
Benimde anacım bakıyor kızıma, 2. ci de anneme kalır , sağlığı elverdiği ölçüde tek bakar olmadı bir kadın tutarım yanına annemin. kv den hayır yok, iş hayatına atıldı benden daha istekli çalışıyor.
karından mı duymuştunuz canım?
bir de 6 haftalıkken sıkışık gitmeye gerek var mı? Cuma gününe kontrol randevusu aldım da önlemimi alayım (cuma günü bana göre 6+4 doktora göre 6 haftalık olacağım) cevabın için şimdiden teşekkür ederim
Kızlar merhaba , adetten 2 gün önce 137 çıkan betahcg 3 gün sonra 600 e çıktı. Bıgun doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış bu iyi bir şey fakat çok küçük bir şey görüyorum emin olamıyorum dedi. Tekrar beta hcg istedi. Moralim bozuldu. Ne olur bana bi şeyler soyleyin
Kızlar hamile olduğumuzu bağlı bulunduğumuz sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyormuş 3 ay içerisinde. Onların yapacağı aşılar testler vs. varmış. Belki sizler biliyorsunuzdur ama ben yeni öğrendim sizlere de bildirmek istedim.
Ahahh evet evet ben yazmadım mı buraya
Canim benmde agrim ve lekelenmem oldu ama doktorum normal sorun yok dediGünaydın ❤
Günaydın serocum❤
Günaydın ❤ sanırım 7. haftadan itibaren duyuluyor
Günaydın ❤ inşallah bulunmamayı seçer ve başlamaz şu anda bulantı olmamasının büyük lüks olduğunu düşünüyorum
Günaydın ❤ karın ağrısını bende çok yaşadım ve sürekli çıkarmamdan dolayı mide agrisida yaşıyorum. Lekelenme yokmuş sıkıntı yoktur inşallah. Ağrı ve lekelenme birlikte olursa sıkıntı oluyormuş diye duydum
Bunu duymuştum.Kızlar 2. Ve 3. Aylarda ayva yeniyor ilk hamileliği olanlar belki bilmiyordur çocuğun cildi kendisi güzel olsun diye bi de suyunu parmaginla yanağına bastırınca gamzesi olur derler ben kızımda yaptım çok hafif gamzesi varkızıma hamileyken de mevsim yazdı ayvayı zor bulmuştuk tanesi 10tlye almıştık şimdi de zor buldu eşim bu sefer daha pahalıymış siz de araştırdınız mı merak ettim
Onların bi şekilde haberi oluyor. Daha once dış gebelik gecirmistim. 4 5 kere aradılar bebek yok dış gebelik diyorum 2 gun gecmeden bi daha ariyolar. Zor ikna etmistimKızlar hamile olduğumuzu bağlı bulunduğumuz sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyormuş 3 ay içerisinde. Onların yapacağı aşılar testler vs. varmış. Belki sizler biliyorsunuzdur ama ben yeni öğrendim sizlere de bildirmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?