2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba ben de bugün gittim doktora 1 kez düşük gecirdigim için tedirgindim' gittim.erkenden de olsa, kese falan görünmez şimdi yumurtaligina bakalım kist var mı yok mu dedi, çok şükür iyi durumdaymış birşey yokmuş. Ilk gittiğimde beta perşembe günü 220 çıkmıştı tekrar beta bakılacak, protestan değeri mi ne oluyomuş o çok önemli bizim için dedi. Bir sürü tahlil yapıldı.pregnom diye bi vitamin verdi içinde folik asit de varmış. protestan kullanacağım. Akşam çıkacak sonuçlarım, hayırlısıyla insallah

Bende Özel bir okulda Yazı işleri olarak tüm gün masa başı çalışıyorum. Kendime saat kurdum her 2 saatte bir kalkıp okulda bir tur atıyorum. Bir sıkıntı olmaz umarım sağlıcakla bebeklerimizi alırız kucağımıza

merhabalar
K KurkmantoluS Bende araniza katılmak istiyorum. Yaş 31 Ankara ilk çocuk inşallah. Tüp bebek transferi ile hamile kaldım. Tahmini doğum tarihimiz 1 mart görünüyor. Bebeğinizi gördük kalp atışını duyduk çok şükür. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin.

Sat 4 haziran istanbul yaş 32 ve 3.çocuk

Çok teşekkür ederim. Uzun süre oturmak pıhtılaşma yapabilir diye okudum da tedirgin oldum.

He bir de annemi ve babamı kaybettim ablamlar çalışıyor ama aile apartmanı eltiler çok 9 eltiyiz

Allah rahmet eylesin canım mekanları cennet olsn. Eltilerinin olmasına sevinsem mi bilemedim umarım aile bağları kuvvetlidir sana yardım ederler.
Benimde anacım bakıyor kızıma, 2. ci de anneme kalır , sağlığı elverdiği ölçüde tek bakar olmadı bir kadın tutarım yanına annemin. kv den hayır yok, iş hayatına atıldı benden daha istekli çalışıyor.

Ayyy ne kadar heyecanlı bekleyiş teşekkür ederim canım
Öyle gerçektende Darısı seninde başına, inşallah isteyen herkes yaşar bu duyguları.❤
Çok emek çektim bugünleri görebilmek için rabbime bin şükür karşılığını alıyorum.

Karindan evet sksık git canim.daha iyi olur insallah duyarsin guzel haberlerle gel

kızlar beni listeden silebilirsiniz
üzüldüm canım. Umarım herşey iyiye döner. Allahtan ümit kesilmez
İzmir yaşım 24 ilk hamileliğim çok teşekkür ediyorum
tamamdır
hoşgeldin canım gözün aydın
Sat 4 haziran istanbul yaş 32 ve 3.çocuk
Ekliyorum canımm

Amin cnm ahh sorma o eltiler çocuk yüzünden birbirine giren tipler çocukları birbirine vurmaya görsün benim ki de 8 yaşında inme aşağı oğlum kafanın anlaştığı insanla oyna diyorum onlar anlayışlı değiller yardımları şöyle dursun neyseki yıllarca çalışmamdan ötürü mesafemi hep korumuşumdur 2.5 senedir evdeyim

Kızlar hamile olduğumuzu bağlı bulunduğumuz sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyormuş 3 ay içerisinde. Onların yapacağı aşılar testler vs. varmış. Belki sizler biliyorsunuzdur ama ben yeni öğrendim sizlere de bildirmek istedim.

evet sıkışık gidersen daha iyi görünür çünkü bize büyümüş gibi gelse de bebek daha 5-6 mm oluyor o zamanlarda anca gorunur

Gayet iyi çıkmış değerin büyük ihtimalle hamilesindir tekrar yaptırınca daha yüksek çıkar zaten haftaya falan da kese görünebilir

K KurkmantoluS Yine gündeme geldi favori konum ne yaptın serocum sen bildirdin mi bakiyim

Canim benmde agrim ve lekelenmem oldu ama doktorum normal sorun yok dedi

Kızlar 2. Ve 3. Aylarda ayva yeniyor ilk hamileliği olanlar belki bilmiyordur çocuğun cildi kendisi güzel olsun diye bi de suyunu parmaginla yanağına bastırınca gamzesi olur derler ben kızımda yaptım çok hafif gamzesi var kızıma hamileyken de mevsim yazdı ayvayı zor bulmuştuk tanesi 10tlye almıştık şimdi de zor buldu eşim bu sefer daha pahalıymış siz de araştırdınız mı merak ettim

Bunu duymuştum.

Onların bi şekilde haberi oluyor. Daha once dış gebelik gecirmistim. 4 5 kere aradılar bebek yok dış gebelik diyorum 2 gun gecmeden bi daha ariyolar. Zor ikna etmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…