2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Onların bi şekilde haberi oluyor. Daha once dış gebelik gecirmistim. 4 5 kere aradılar bebek yok dış gebelik diyorum 2 gun gecmeden bi daha ariyolar. Zor ikna etmistim

öyle mi Şu ana kadar 3 kez beta hcg testi yaptırdım 9 bindeydim en son arayan soran yok henüz bakalım bekliyorum.

neden favori canım ☺ Bir Şeyler mi kaçırdım Leyla gibi geziyorum uykudan gözümü açamıyorum atladığım mesajlar vardır belki
Ben sağlık ocağına gidip haber vermemek için direniyordum da. Arkadaş beni ikna etmişti kuzum kendi ebesini öve öve beni de yolladı

Kızlar ben 8 sene önce hamile kaldığımda sağlık ocağından arıyoruz sizi hamilesiniz deyince peki siz nerden biliyorsunuz dedim ben özel hastaneye gitmiştim birbirlerine baglilarmis haberimiz oluyor demişti şaşırmıştım

Evet canım sistemden görüyorlardır mutlaka

Benimde bugün kasıklarımda ağrı var. Uzun zamandır olmuyordur. İstifra ederken kendimi biraz kasıyorum ondan mı acaba

Kızımda ben aile hekimine bildirmiştim.bugun de aile hekiminin ebesi not aldı adımı bilgilerimi falan.
İlk hamilelikte 2 doz tetanoz aşısı vuruldu.aile hekiminiz ilgili biriyse arayıp haber veriyor her şeyi.
Kızımın hamileliğinin başında başka aile hekimindeydim hiç bilgilendirme yoktu.sonra değiştirdim burası daha ilgili arar sorar hatırlatır falan

öyle mi☺ Şu ana kadar 3 kez beta hcg testi yaptırdım 9 bindeydim en son☺ arayan soran yok henüz bakalım bekliyorum.

Ben tetanoz aşısını bile arkadaşlarımdan duyup gidip vurdurmustum o derece yani bu olaydan sonra hemen değiştirmiştim aile hekimimi

Ahahh evet evet ben yazmadım mı buraya çok tatliş bi ebeydi. Doktorda bayağı ilgiliydi. Çünkü benim haberim yokken bizim hekim değişmiş ahah
Yazmadınnn oh çok sevindim yaa iyi denk gelmelerine yaşasın güler yüzlü sağlık personelleri❤ Bak hekim gitmiş gönlüne göre olmuş ne güzel

neden favori canım ☺ Bir Şeyler mi kaçırdım Leyla gibi geziyorum uykudan gözümü açamıyorum atladığım mesajlar vardır belki
Sağlık ocağına gebelik bildirme mevzusu olmuştu ben baya bir övmüştüm sağlık ocağını ve ilgilerini sanki sahibiymişim gibi konu o yani başka birşey yok

Yeni mart annelerini görünce bir duygulandım.
Benim kızımda Mart doğumlu geçen yıl 3 temmuzda hamile olduğumu öğrenmiştim. Ne çok sevinmiştim dün gibi aklımda. Zaman çok acımasız arkadaşlar. Hamilelikte geçirilen her gün çok kıymetli. Her geçen gün çok özel...

sizlere tavsiyem tüm kontrollerinizi yaptırın doğuma kadar. ben ayrıntılı ultrason haftamı kaçırdım belki de ayrıntılı ultrasonda kızımın hastalığını görüp müdahale edeceklerdi kimbilir...

ve tam teşekküllü bir hastane seçin doğum İçin. çocuk kalp doktoru, çocuk nöroloji doktoru ve çocuk cerrahi muhakkak olsun gittiğiniz hastanede. özel olmasına asla aldanmayın benimde doğumumu özelde çok bilindik bir doktor yaptı ama hastane çöpmüşş. kızımın hastalıklarını bize söylemeden taburcu ettiler 26 günlük gecikmeyle Kızımın kalbindeki delikten dolayı akciğeri hasar görmüştü...

Canım benim. İnşallah güzel kızın sağlığına tam anlamı ile kavuşacak. Foruma ilk üye olduğumda farklı üslubunla dikkatimi çekmiştin. Ne garip bi kişi demiştim
Seni hala çok çok iyi tanımıyorum ama uzaktan da olsa acını biliyorum. İşte her şey imtihan. Bütün güzellikler kızınla seni bulur inşallah bundan sonra

Benim.ruyalarima girdi adapazarindan gidip aldik bide tek yanakta belirgin gamzesi var oglumun sadece yedim bastirmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…