2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum bulantıdan dolayı canım hiç bşey yemek istemediği için onu da hiç yemek iStemedim acıkcası
Yaa evet canım anladım inşallah geçer de bol bol yersin
Benim.ruyalarima girdi adapazarindan gidip aldik bide tek yanakta belirgin gamzesi var oglumun sadece yedim bastirmadm
Hadi ya o da güzelmiş vallahi insanın canı isteyince çok kötü oluyo benim istemeden aldık yemem lazım diye öyle bile zor bulduk

Ben şuan arayıştayım
Ben buldum bakalım gidenler memnun inşallah bende nemnun olurum yoksa yakınlarda gidebileceğim başka hastahane yok ve kendisinden başka doktora gidemem orda onunla anlaşamazsak diğer doktorların birsürü vukuatını duydum da korkuyorum

İnşallah seversin kuzum. Gerçekten doktor çok önemli. Şu oldu bittiye getirip odasından çıkaran doktorlardan Nefret ediyorum

Arkadaşlar habire listeye baktım acaba benden daha büyüğü var mı diye sanırım en büyük ve en çok doğum yapan ben olmuş olucam tabi kısmetse yinede bilinmez ama umarım en hayırlısı olur yaşım 39 ve 4. Bebişim sürpriz yaptı bize bu arada İzmir de yaşıyorum beni de ekleyiverin listeye

Ekliyorum canım gözün aydın

Adetin 2.günü 20 ile ben varım keseyi gördük çok şükür inşallah düzenli artışın olur
Merhabalar ben tüp bebek yaptırdım. Transferin 8. Günü bhgc 12 çıktı. 10. Günü ise 38 çıktı. Deger düşük olduğu icin kimyasal olablir diger günlerde test yapip takip etcez dedi doktor. Cok üzgünüm kimyasal olablir mi? Sizin degerleriniz nasil artış gösterdi 2 kati şeklinde mi

maşallah.. çok çocuklu ailelere çok özeniyorum. Allah evlatlarınızı size bağışlasın. karnındaki bebeğide sağlıcakla kucağına al inş. diğer 3 doğum normal mı oldu.

merhaba 2 kat artış olmuş. ben kimyasal yaşamıştım ama düşüş oluyır genelde bhcg de. kimyasal diyebilmek için çooookkk erken. bence bhcg nizi 2 günde bir takip edin 2 katı şeklinde artış varsa normal seyreden bir gebelik olarak bakılıyor sonra kese gmrünecek kadar ki değerde kese gmrününce problem olmuyor inş. hiç üzülmeyin bence. bekleyin biraz

kızlar ben de 6+6 dayım. Merak ettiğim doktorunuz size folik asit harici vitamin verdi mi?
mesela ben Omega 3 kullanmak istiyorum ama doktor bu dönemdemümkün olduğunca az kimyasal kullan dedi doktoruma güveniyorum tabi ki ama balık, et falan yiyemiyorum. Bu yüzden stres yapıyorum. Sizlerde durum nasıl?

bana folikasitin yanında magnezyum vermişti. balık yağı vs de verilebiliyor diye biliyorum ama belki ilerideki aylardadır

Canım hiçbir şey istemiyor galiba baskı hissediyorum hiç iştahım yok üzülüyorum sıcaklarda balık da yiyemem☹
bebeğin şimdi senden besleniyor ama biraz daha büyüdüğünde takviye etmen gerekebilir. şimdi zaten ihtiyacı yok canını sıkma sakın. ilerde zaten iştahın açılcak o zaman bol bol yersin inş

Kızlar hani şimdi bu uygulamalarda bebeği meyvelere benzetiyorlar ya. Mesela şimdi üzüm tanesi kadar diyor bende. Acaba bu bebeğimiz yuvarlak mı bizim. Yoksa normal bebeğin üzüm boyunda mı. Yani eli kolu kafası falan belli mi

evett bildiğim kadarıyla kolları bacakları tomurcuk gibi kafası var bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…