Peki ya bulantisi olan arkadaslar neler yapiyorsunuz? Benim devamli bulantim var cok kotu hissediyorum kendimi afedersiniz kusamiyorum surekli midem agzimda.. doktor bir ilac verdi ama cok zorda kalirsan ic dedi evet zordayim ama icsem mi icmesem mi diye ikilemde kaldim
Kızlar hani şimdi bu uygulamalarda bebeği meyvelere benzetiyorlar ya. Mesela şimdi üzüm tanesi kadar diyor bende. Acaba bu bebeğimiz yuvarlak mı bizim. Yoksa normal bebeğin üzüm boyunda mı. Yani eli kolu kafası falan belli mi
Kuzum bildiğim kadarı ile doktorum gebelik takibi yapmıyor galiba ve yapsa bile muayene ücreti 750 tl hadi onu da geçtim doktorum şehir dışında 2 saat kadar yol gitmem gerekiyor her türlü zor malesef. Yoksa ben de isterdim canım cem hocamla devam etmeyi
Kuzum bildiğim kadarı ile doktorum gebelik takibi yapmıyor galiba ve yapsa bile muayene ücreti 750 tl hadi onu da geçtim doktorum şehir dışında 2 saat kadar yol gitmem gerekiyor her türlü zor malesef. Yoksa ben de isterdim canım cem hocamla devam etmeyi
maşallah.. çok çocuklu ailelere çok özeniyorum. Allah evlatlarınızı size bağışlasın. karnındaki bebeğide sağlıcakla kucağına al inş. diğer 3 doğum normal mı oldu.
Peki ya bulantisi olan arkadaslar neler yapiyorsunuz? Benim devamli bulantim var cok kotu hissediyorum kendimi afedersiniz kusamiyorum surekli midem agzimda.. doktor bir ilac verdi ama cok zorda kalirsan ic dedi evet zordayim ama icsem mi icmesem mi diye ikilemde kaldim
Kuzu bana doktor iki tane ic gece yatarken dedi ben iki tane gce bi tane sabah iciyorm olmuyo 3 tane icmeme ragmen yine cikariyorm gunde iki uc kez sut yumurta balik hicbsey yemiyorm nolcak bende bilmiyorm
Kuzu bana doktor iki tane ic gece yatarken dedi ben iki tane gce bi tane sabah iciyorm olmuyo 3 tane icmeme ragmen yine cikariyorm gunde iki uc kez sut yumurta balik hicbsey yemiyorm nolcak bende bilmiyorm
Bana da doktor bu ilacı verdi p ile başlıyor. Gebelere bir sakıncası yok diyorlar içmezsem bütün günüm heba oluyor yani sürekli yatakta geçiyor kusmuyorum ama bulantı hiçbir şey yedirtmiyor. Doktor neden öyle demiş acaba? Bana güvenle içebilirsin dedi
bebeğin şimdi senden besleniyor ama biraz daha büyüdüğünde takviye etmen gerekebilir. şimdi zaten ihtiyacı yok canını sıkma sakın. ilerde zaten iştahın açılcak o zaman bol bol yersin inş
Teşekkür ederim canım bir de nerde zararlı şey var o çekiyor canım tavuk bile zorla yiyorum valla normalde sağlıklı beslenirdim şimdi bir tuhaf oldu her şey
Bilmiyorum yaa aslinda doktor degil yanindaki hemsire ile konustum eger kendinizi cok kotu hissederseniz gunde bir taneyi gecmemek sartiyla kullanabilirsiniz dedi ama bu kullandigi kelimeler beni tedirgin etti ama cidden surekli bulanti halinde olmak da cok zorluyo
Arkadaşlar bulantı ilaçları çok darda kalmadıkça içmeyin hiç biri masum değil unutmayın ve bebeğin organ gelişiminde ilk 12 hafta çok önemli. Eğer yemek yemezseniz bebek sağlıksız gelişmez yani ilk aylar kilo almıyor ama ilaç içerseniz sağlıksız organ gelişimi olabilir. Benim hiç bir gebeliğimde bulantım olmadı sizleri anlamam mümkün değil ama etrafımda çok sağlıkçı var ve ilaçların zararları konusunda yeterinde bilgiliyim. Tabi naçizane tavsiyem herkes kendi için en iyisini bilir