2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktorlar veriyor ama
Iste icime dogmus demek ki

Her söylenene aldanmayın bana da doktorum onu verdi ablam günde 2 kere iciyodu sabah aksam hicbisey olmadi cevremde cok icen var
Bende bunu anlamıyorum kuzum. Bi doktorun tü kaka dediğini bi doktor öneriyor. Anlamıyorum ki tıpta doğru bi tane değil mi

Her söylenene aldanmayın bana da doktorum onu verdi ablam günde 2 kere iciyodu sabah aksam hicbisey olmadi cevremde cok icen var
Valla buna aldanmak denmez bir suru bisi okudum ilacla ilgili ve zaten prospektusunde bile hamilelere onermiyo. Muhakkak icen ve bisi olmayan vardir ama maaesef gunumuzde cok iyi arastirmamiz gerekiyor. Zofer cidden agir bir ilac ben ilk baslangicta neden bu kadar agiri ile baslamam gerektigini anlamadim (ilaci bana direkt hemsire verdi doktorla gorusmedim ben) ve doktoruma yarin sorucam. Sonucta hepimizin yasadigi siddet farkli, suanda direkt bu kadar agir bir ilac soylenmesi benim hosuma gitmedi o kadar. Siz kullanabilirsiniz tabi ama benim icime sinmedi ve doktorumla konusmadan da sinecegini sanmiyorum.

Bana bisey demediki kuzu doktor prilam benimki bebege zarari yok dedi ama bana etki etmiyo zaten iki tane kullaniliyo gece yatarken uyku yapiyo biraz gunduz içtigimde gun boyu uyumustum

Ben sanmiyorm sıkınti olcagini oyle bisey olsa doktorlar vermez zaten benim doktorum bisy soylemedi yazdu bu seni rahatlatir dedi oyle ben acikcasi sknti olcagini sanmiyorm

Gebelik kategorisi B ama yüksek değil

Son düzenleme:
Söylemek istediğim hemşireye başkalarına vs aldanmamak. Sonucta kadın dogum uzmanı yazmış biliyordur eğrisini doğrusunu. Ağır vs diye düşünme gebelikte çoğu ilaç önerilmiyor. Tabi ilaci korkarak icersek de faydası olmaz. Dr rahatlatır belki seni

Zofer i zaten çok ağır bulantı kusma için veriyorlar. Prilam hafif bulantılar için. Prospektüsünü evir çevir kaç kez okudum gebelere verildiği yazıyor. Doktor da sağlık bakanlığı hamileler için çıkarıyor diyor tabi ki içmesek daha iyi ama bütün gün ölü gibi oluyorum ben bir kez denedim içmeyi. Zaten zayıfım bünyem de zayıf ölecekmiş gibi hissettim o derece. Bence ruh sağlığı da önemli kızlar

Bikez gittim doktora henüz, sükür hersey yolunda yeni yerlesmis daha ck yeni dedi 2 hafta sonra tekrar gitcem sizinde insallah hersey yolundadir
Bende test yaptıktan 2 gün sonra gittim canım beta 670 lerde çıktı ama ulturoson da gözükmedi daha çok küçük dedi doktorum Perşembe yine kontrolüm var inşallah herşey yolunda iyi haberler alırım bende. Çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim

Arkadaşlar ben sağlık sektöründe çalışıyorum ve hiç birimizin bebeğine bir şey olmasına inanın gönlüm el vermez. Bütün gün profesörlerleyim ve hiç bir ilaç yüzde yüz masum güvenilir değil. Birinde hiç bir zararı olmayan ilaç birinde zarar verebilir. Doktorlar kar zarar oranını düşünerek veriyorlar yani bir doktor anne çok zorda ise ancak o zaman veriyor tabi malesef etrafımız her zaman gerçekten mesleğini iyi bir şekilde yapan hekimlerle de dolu değil. Bizler muhakkak kötü niyetli değiliz karşıdaki arkadaşımıza da iyi gelsin diye öneriyoruz bazı ilaçları buna eminim ama bu dönem ilaç önerecek bir dönem değil ucunda minicik bir canlı var

Kuzum bana düşmez ama bence 1 hafta bekle haftaya hem bebeği. Hem kalp atışını görürsün

Kızlar ya bende bulantı yok halsizlik var gün ortasında uyuya kalır oldum sizdede var mı bu durum kötü bir şey yani ev işi yapamaz oldum

Haklısın canım ama anneyi de düşünmek lazım ruh saglıgını bozuyor bu bulantılar resmen. Tabi ki zor durumlarda alınmalı ben henüz hiç kullanmadım bile kusarsam diye bekliyorum

Birde kızlar dudağınızda şişme var mı benim dudağımın bir tarafı sanki uçuk çıkacakmış gibi şişti anlamadım ya neden oluyor

kizlar bugun bir arkadaşımla buluştum bana dediki. sen gebemisin?
dedim nasıl yani nerden anladınnnn dedi karnın cikmis ve elin karnına gidio istemsizce.
bende dedim evet( 3 ay sonra söylemek istiodum ama kiz anlayınca yok diyemedm haha)
yani tam 2 aylık niye karnım cikti benim , sizin durumlar nasıl?

Kızlar ilaç konusunda bende daha önce yazmıştım yukarda yazan arkadaşa katılıyorum. Ben ikizlerde günde 12-13 kere kusup hiç yataktan kalkamazsan bile Hiç içmedim ilaç doktorum zararlı diye yazmak istemedi sürekli tahlille ketonumu kontrol etti gerektiğinde serum verdi. Bilginiz olsun diye yazıyorum dayanamazsanız da içmeyin Kızlar. Geçen bir arkadaşta anlattı akrabaları çok bulantılı geçirmiş hamileliğini ilaçta kullanmış bolca bebek problemli doğmuş ilaca bağlamışlar hastalığını. Allah korusun riske atmayın.
Bu arada uyumadan ayvayı okumuştum rüyalarıma girdi çok severim gamzeyi bulup yemem lazım

Benimde şiş canım anlam veremedim bende belki adet döngüsü yaklaştığındandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…