2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de aşırı ötesi başım ağrıyor normalde migrenim var ama bu farklı gibi sürekli ağrıyor cnku ağrı kesici ilaç da almak istemiyorum nette araştırdım gebeliğin ilk üç ayında baş ağrısı olabilirmiş değişen hormonlardan kaynakliymis

Kızlar 4+3 üm ben adetimin 2. Gecikme gunu ben takibi hamilelik testiyle yapıyorum koyulasma var tabi her yaptıgimda ama halen kopkoyu değil gecikmenin kaçıncı gunünde test kopkoyu olur

Ilk degerimi bu testte ogrendim 41.75 ti

Eklentiler

• 20200718_153309.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 42
En son hali bu test durdukca dahada koyu oldu o halini cekmedim

Eklentiler

• 20200720_174059.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 49
Cumartesiye randevu aldim cnm. Daha gitmedim. Ilk ve 2 yil aradan sonra gelince biraz telaş yapıyorum sanırım akisına birakmak aslinda en dogrusu onuda yapamiyorum
elinde değil insanın anlıyorum seni folik aside başladın mı? Cumartesi keseyi görürsün inşallah biraz olsun için rahatlar. Bu seferde kalp atışı bekleme stresi oluyor gerçi

elinde değil insanın anlıyorum seni folik aside başladın mı? Cumartesi keseyi görürsün inşallah biraz olsun için rahatlar. Bu seferde kalp atışı bekleme stresi oluyor gerçi
Cnm cok saol guzel dilkelerin icin. Evet folik asit hamilleik onceside kullaniyordum simdi de devam ediyorum. Inslh cnm cumartesi 5+0 olacak kese gorunurmeyebilir inslh hepimiz icin sonuc guzel olur

Bende bunu anlamıyorum kuzum. Bi doktorun tü kaka dediğini bi doktor öneriyor. Anlamıyorum ki tıpta doğru bi tane değil mi

Canım hepsinin görüşleri değişebiliyor.
Hamileligimde enfk.var diye drumun verdiği antibiyotikleri içtim.ve hepsinde gebeler kullanamaz demesine rağmen.
Dikkat ederseniz hamilelikte de Allah nasip ederse çocuğunuz olduğunda da çoğu ilaçta gebeye çocuk için 2 yaş altına verilmez yazıyor.
Ama Dr verdikten sonra kullanıyoruz yapacak bir şey yok.
Ve gerçekten drlar arası görüş farklılığı çok fazla

Evett malesef. Mesela şimdi de doktor bana bulantı için metpamid verdi. İçsem mi çok kararsızım

Ben mümkün mertebe ilaç son haddeye gelmişsem kullanmayı tercih ediyorum canım. Çok zorluyorsa icebilirsin canım.
Ben gerçekten ölü gibi yatıyorum. Yediğimi çıkarmaktan boğazım tahriş oldu. Evde bile değilim annemde kalıyorum ona rağmen iyi değilim hala. O yüzden ben içiyorum çünkü güçsüz düşüyorum.
Bulantilarin nezaman basladi cnm
6.haftada kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…