2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman kafanı hiç bulandirma canım.ilaclarini düzenli kullan.sifa olsun

Arkadaşlar ben bulantıdan bitmiş durumdayım.. Allahtan kusma yok henüz, ama fonda sürekli bulantı.. Özellikle servise bindiğimde dünya duruyor saniyeleri sayıyorum inebilmek için..akşam 9dan sonra uyuyakalıyorum sabah 7ye dek..bazen baş ağrısı oluyor..

daha şimdiden böyleysek...ne zormuş..

Evett malesef. Mesela şimdi de doktor bana bulantı için metpamid verdi. İçsem mi çok kararsızım
Cnm ben kullandım metpamid i günde 2 tane sabah 1 akşam 1 yemekten yarim saat önce içiyordum. Genel olarak iyi geldi tabi bazı günler ise yaramadığı da oldu. Doktor 1 hafta kullan birak dedi. Bn 5 gun kullandim bıraktım. Dün ve bugün içmedim. Daha hafif ve arada oluyor sanki bulantim.
Gun boyu ve aralıksız bulantı oluyorsa kullan bence ama güvenerek kullan tereddüt etmeden. Çünkü çok zor oluyor gün boyu bulantı. Dayanamıyordum bn.

Merhaba Canım,
Benim 7. Aylarımın başında bir topakçık gibi çıkmıştı rahimin üstünde hemen şuan aynı henüz büyüme yok :) ama normaldir birde regl olamadığımız için şişkinlik vardır haliyle yediklerine içtiklerine de dikkat edersen seni rahatsız edicek pozisyonda olmaz diye düşünüyorum

Kızlaarr Günaydıınn
Bu sabah çok güzel uyandım kahvaltımı yaptım evimi süpürdüm şimdi size yazıyorum dün dr rendevum vardı miniğimin kalp atışını duydum çok şükür ama trajikomik bir durumdu mide bulantım çok fazla idi ve Dr bakarken ben öğürmekten kulaklarıma basınç oldu sanırım duymadım ve haliyle tepki veremediğim için Dr. Garipsedi bu durumu ve bana dedi ki bak bu duyduğun bebeğinin kalp atışları tekrar tekrar dinletti Allah razı olsun çok güzel bir duygu 6+1 çok net duyabildim bin şükür sonra halimin perişanlığını görünce Dr seni yatıralım serum verelim biraz toplarsın kendini dedi ve yattım iki serum taktılar bitince çıkardı birde hap verdi prilam çok şükür bu sabah keyfim yerinde uzun yazdım biliyorum ama payşamak istedim sizlerle hepinizi öpüyorum Allaha emanet ediyorum hepinizi bebişlerinizle birlikte

O zaman kafanı hiç bulandirma canım.ilaclarini düzenli kullan.sifa olsun
amin kuzum
Benim simdiden var cok erken basladi benim
Allah yardımcın olsun
kuzum içtim bugün ilk defa. Ama bugün bacaklarımda acayip bi ağrı var. İlacın yan etkisi değildir demi ya
Bu güzelliklerin darısı bize inşallah sevindim senin adına

Kızlar 4+3 üm ben adetimin 2. Gecikme gunu ben takibi hamilelik testiyle yapıyorum koyulasma var tabi her yaptıgimda ama halen kopkoyu değil gecikmenin kaçıncı gunünde test kopkoyu olur

Canım beta hcg 500 olduğunda anca koyuluğu yakaladım ben.. öncesi hep silikti.. hatta hamile olduğumu kan testiyle tasdiklememe rağmen sürekli idrar testi yaptım sırf net iki çizgi görebilmek ve hatıra olarak saklamak için
Bak bu testi yapmadan bir gün önce hcg 500 çıkmıştı☺ Adet gecikmesinden 5 gün sonra yaptım bu testi

Eklentiler

• 233D5958-87A6-4AF3-A88F-C4F95B8658B3.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 36
amin kuzum
Allah yardımcın olsun
kuzum içtim bugün ilk defa. Ama bugün bacaklarımda acayip bi ağrı var. İlacın yan etkisi değildir demi ya

Bu güzelliklerin darısı bize inşallah sevindim senin adına
Canım bnde öyle bir yan etki yapmadi hic hatirlamiyorum. Adet gununse belki onun agrisi olabilir. 2 çocuğu olan arkadaşım hamilelikte her ay adet günü zamanlarında adet olacakmış gibi ağrı oluyordu diye anlatır hep.

Kuzum bana düşmez ama bence 1 hafta bekle haftaya hem bebeği. Hem kalp atışını görürsün
Estağfurullah canım olurmu hiç öyle şey aslında bende kararsızım ama bayram haftası ben izmirde yaşıyorum Ankara'ya gideceğim bayramda sorun olurmu diye düşünüyorum yoksa gidipte kalp atışını duymayınca insan daha çok panik oluyor

Cnm cok saol Allah bebegini saglikla kucagina almayı nasip etsin ozaman benim daha 3 gun sonra yapmam lazım koyu cizgi icin. Stres yapiyorum neden bilmiyorum

Ya uykusuzluktan ben hiç bir iş yapasım gelmiyor kafamı kaldıramıyorum kızlar ben çok uykusuzum sanki hiç uyumamış gibi mide bulantısı falan yok ama uykusuzluk beni benden alıyor işe geliyorum çalışamıyorum o derece

Hamilelikteki bulantı olayını cinsiyetle bağdaştırıyor çevremdeki çoğu kişi. doğruluğu var mi acaba... çevremdekilere midem bulanmıyor korkuyorum diye şikayetlendikçe erkek demek ki.. kızlarda çok bulantı olur anneyi perişan eder diyorlar erkek hamileliği rahat geçermiş güya.. bilginiz deneyiminiz var mi acaba bence bünye meselesi ama ... geyik yapalım biraz bunlar koca karı safsataları bence ama

yok kuzum normalde bacaklarım ağrımaz adet zamanımda. Heralde yata yata bu hale geldim
Benim annem bulantım olduğunu duyduğu an kız dedi

Evet benim değerim 2 3 kat artarak ilerledi ama sizinkide daha az artış gibi görünmüyor inşallah sağlıklı bi gebelikte
Doğru mu acaba olabilir belki de ay hadi inşallah

Canim benim abimin esinin hem kizi hem oglu var ve ikisinde de inanilmaz bulanti yasadi hatta erkek de 3 ayda 3 kilo verdi

Kızlar dün gece çok kötü bir ağrıyla uyandım acayip sıkmışım kasiklarimi kramp girmiş resmen 1 saat falan geçmedi bildiğin adet olacakmışım gibi ağrı oldu dizlerim falan ağrıdı çok korktum normal bir durum mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…