Ben gerçekten ölü gibi yatıyorum. Yediğimi çıkarmaktan boğazım tahriş oldu. Evde bile değilim annemde kalıyorum ona rağmen iyi değilim hala. O yüzden ben içiyorum çünkü güçsüz düşüyorum.
6.haftada kuzum.
Benim simdiden var cok erken basladi benimBen gerçekten ölü gibi yatıyorum. Yediğimi çıkarmaktan boğazım tahriş oldu. Evde bile değilim annemde kalıyorum ona rağmen iyi değilim hala. O yüzden ben içiyorum çünkü güçsüz düşüyorum.
6.haftada kuzum.
Cnm ben kullandım metpamid i günde 2 tane sabah 1 akşam 1 yemekten yarim saat önce içiyordum. Genel olarak iyi geldi tabi bazı günler ise yaramadığı da oldu. Doktor 1 hafta kullan birak dedi. Bn 5 gun kullandim bıraktım. Dün ve bugün içmedim. Daha hafif ve arada oluyor sanki bulantim.Evett malesef. Mesela şimdi de doktor bana bulantı için metpamid verdi. İçsem mi çok kararsızım
Merhaba Canım,kizlar bugun bir arkadaşımla buluştum bana dediki. sen gebemisin?
dedim nasıl yani nerden anladınnnn dedi karnın cikmis ve elin karnına gidio istemsizce.
bende dedim evet( 3 ay sonra söylemek istiodum ama kiz anlayınca yok diyemedm haha)
yani tam 2 aylık niye karnım cikti benim , sizin durumlar nasıl?
amin kuzumO zaman kafanı hiç bulandirma canım.ilaclarini düzenli kullan.sifa olsun
Allah yardımcın olsunBenim simdiden var cok erken basladi benim
kuzum içtim bugün ilk defa. Ama bugün bacaklarımda acayip bi ağrı var. İlacın yan etkisi değildir demi yaCnm ben kullandım metpamid i günde 2 tane sabah 1 akşam 1 yemekten yarim saat önce içiyordum. Genel olarak iyi geldi tabi bazı günler ise yaramadığı da oldu. Doktor 1 hafta kullan birak dedi. Bn 5 gun kullandim bıraktım. Dün ve bugün içmedim. Daha hafif ve arada oluyor sanki bulantim.
Gun boyu ve aralıksız bulantı oluyorsa kullan bence ama güvenerek kullan tereddüt etmeden. Çünkü çok zor oluyor gün boyu bulantı. Dayanamıyordum bn.
Bu güzelliklerin darısı bize inşallahKızlaarr Günaydıınn ❤
Bu sabah çok güzel uyandım kahvaltımıyaptım evimi süpürdüm şimdi size yazıyorum dün dr rendevum vardı miniğimin kalp ❤❤❤❤❤atışını duydum çok şükür ama trajikomik bir durumdu mide bulantım çok fazla idi ve Dr bakarken ben öğürmekten kulaklarıma basınç oldu sanırım duymadım ve haliyle tepki veremediğim için Dr. Garipsedi bu durumu ve bana dedi ki bak bu duyduğun bebeğinin kalp atışları tekrar tekrar dinletti Allah razı olsun çok güzel bir duygu 6+1 çok net duyabildim bin şükür sonra halimin perişanlığını görünce Dr seni yatıralım serum verelim biraz toplarsın kendini dedi ve yattım iki serum taktılar bitince çıkardı birde hap verdi prilam çok şükür bu sabah keyfim yerinde uzun yazdım biliyorum ama payşamak istedim sizlerle hepinizi öpüyorum Allaha emanet ediyorum hepinizi bebişlerinizle birlikte
Kızlar 4+3 üm ben adetimin 2. Gecikme gunu ben takibi hamilelik testiyle yapıyorum koyulasma var tabi her yaptıgimda ama halen kopkoyu değil gecikmenin kaçıncı gunünde test kopkoyu olur
Canım bnde öyle bir yan etki yapmadi hic hatirlamiyorum. Adet gununse belki onun agrisi olabilir. 2 çocuğu olan arkadaşım hamilelikte her ay adet günü zamanlarında adet olacakmış gibi ağrı oluyordu diye anlatır hep.amin kuzum
Allah yardımcın olsun
kuzum içtim bugün ilk defa. Ama bugün bacaklarımda acayip bi ağrı var. İlacın yan etkisi değildir demi ya
Bu güzelliklerin darısı bize inşallahsevindim senin adına
Estağfurullah canım olurmu hiç öyle şey aslında bende kararsızım ama bayram haftası ben izmirde yaşıyorum Ankara'ya gideceğim bayramda sorun olurmu diye düşünüyorum yoksa gidipte kalp atışını duymayınca insan daha çok panik oluyorKuzum bana düşmez ama bence 1 hafta bekle haftaya hem bebeği. Hem kalp atışını görürsün
Cnm cok saol Allah bebegini saglikla kucagina almayı nasip etsin ozaman benim daha 3 gun sonra yapmam lazım koyu cizgi icin. Stres yapiyorum neden bilmiyorumCanım beta hcg 500 olduğunda anca koyuluğu yakaladım ben.. öncesi hep silikti.. hatta hamile olduğumu kan testiyle tasdiklememe rağmen sürekli idrar testi yaptım sırf net iki çizgi görebilmek ve hatıra olarak saklamak için
Bak bu testi yapmadan bir gün önce hcg 500 çıkmıştı☺ Adet gecikmesinden 5 gün sonra yaptım bu testi
Tsk ederim cnm bnmamin kuzum
Allah yardımcın olsun
kuzum içtim bugün ilk defa. Ama bugün bacaklarımda acayip bi ağrı var. İlacın yan etkisi değildir demi ya
Bu güzelliklerin darısı bize inşallahsevindim senin adına
Cnm cok saol Allah bebegini saglikla kucagina almayı nasip etsin ozaman benim daha 3 gun sonra yapmam lazım koyu cizgi icin. Stres yapiyorum neden bilmiyorum
Tsk ederm cnm senin ve tum anne adaylari icinde hersey guzel olsun. En guzeli baska ugraş bulmak kafaya takmamak yoksa zaman gecmek bilmiyor.Aynen 3 gün sonra tekrarla baya koyulaşmış olur bence.. canını hiç sıkma.. her şey güzel olsun inşallah
yok kuzum normalde bacaklarım ağrımaz adet zamanımda. Heralde yata yata bu hale geldimCanım bnde öyle bir yan etki yapmadi hic hatirlamiyorum. Adet gununse belki onun agrisi olabilir. 2 çocuğu olan arkadaşım hamilelikte her ay adet günü zamanlarında adet olacakmış gibi ağrı oluyordu diye anlatır hep.
Benim annem bulantım olduğunu duyduğu an kız dediHamilelikteki bulantı olayını cinsiyetle bağdaştırıyor çevremdeki çoğu kişi. doğruluğu var mi acaba... çevremdekilere midem bulanmıyor korkuyorum diye şikayetlendikçe erkek demek ki.. kızlarda çok bulantı olur anneyi perişan eder diyorlar erkek hamileliği rahat geçermiş güya.. bilginiz deneyiminiz var mi acaba bence bünye meselesi ama ... geyik yapalım biraz bunlar koca karı safsataları bence ama
Evet benim değerim 2 3 kat artarak ilerledi ama sizinkide daha az artış gibi görünmüyor inşallah sağlıklı bi gebelikteMerhabalar ben tüp bebek yaptırdım. Transferin 8. Günü bhgc 12 çıktı. 10. Günü ise 38 çıktı. Deger düşük olduğu icin kimyasal olablir diger günlerde test yapip takip etcez dedi doktor. Cok üzgünüm kimyasal olablir mi? Sizin degerleriniz nasil artış gösterdi 2 kati şeklinde mi
Doğru mu acaba olabilir belki de ay hadi inşallahHamilelikteki bulantı olayını cinsiyetle bağdaştırıyor çevremdeki çoğu kişi. doğruluğu var mi acaba... çevremdekilere midem bulanmıyor korkuyorum diye şikayetlendikçe erkek demek ki.. kızlarda çok bulantı olur anneyi perişan eder diyorlar erkek hamileliği rahat geçermiş güya.. bilginiz deneyiminiz var mi acaba bence bünye meselesi ama ... geyik yapalım biraz bunlar koca karı safsataları bence ama
Canim benim abimin esinin hem kizi hem oglu var ve ikisinde de inanilmaz bulanti yasadi hatta erkek de 3 ayda 3 kilo verdiHamilelikteki bulantı olayını cinsiyetle bağdaştırıyor çevremdeki çoğu kişi. doğruluğu var mi acaba... çevremdekilere midem bulanmıyor korkuyorum diye şikayetlendikçe erkek demek ki.. kızlarda çok bulantı olur anneyi perişan eder diyorlar erkek hamileliği rahat geçermiş güya.. bilginiz deneyiminiz var mi acaba bence bünye meselesi ama ... geyik yapalım biraz bunlar koca karı safsataları bence ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?