2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım var ve hiç bulantım olmadi
Kuzenim kaç ay boyunca kustu oğlu oldu

Canim benim abimin esinin hem kizi hem oglu var ve ikisinde de inanilmaz bulanti yasadi hatta erkek de 3 ayda 3 kilo verdi

Ben de pek itibar etmedim canım zaten 3-5 kişi söyleyince olabilir mi acaba dedim.. tabi ki önce sağlık her şeyden önemlisi o ilk çocuğum zaten farketmez ama ben cinsiyeti çok merak ediyorum ya nasıl beklicem bilmiyorumbir an önce alışverişe başlamak istiyorum odasını yapayım istiyorum çok hevesleniyorum .. o yüzden şu belirti şu cinsiyet araştırmalarına girdim. Bel ağrısı olanın da oğlu olurmuş belim çok ağrıyor çin takvimi de erkek diyor bana bilemedim mavileri almaya başlasam mi şaka bir yana Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin ..

Kızlar 17 haftalık hamile arkadaşım kızı olacak hiç bulantı kusma olmamış sadece koku hassasiyeti oldu dedi.

Çin takvimine baktın mı canım cevremde çok tutan var tabi tutmayanda oluyor

Çin takvimine baktın mı canım cevremde çok tutan var tabi tutmayanda oluyor

Ya tabi ki tutmayabiliyor da bütün bu takvimleri belirtileri çürütecek, tersi çıkan insanlar da olacaktır. Zaten hiç birinin bilimsel geçerliliği yok. eğlencesine bakıyorum ben de keyifli oluyor Evet otomatik Çin takviminden hesaplattım erkek diyor 27 yaş Haziran ayında hamile kalanlar için bakalım

Amin canim aynen saglikli olsun da benim icin de cinsiyetin hic onemi yok ve cok merak etmiyorum da acikcasi zaten 5-6 ayliktan once birsey almayi dusunmuyorum.. bakalim hayirlisi insallah o gunleri, kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz cok almak istiyorsan bence yesil al kirmizi al ki bence erkek cocuk pembe de giyebilir:)

Hayırlısı inşallah ❤

Cnm ayni ağrilar banada oluyor hamilelik yasayan bikac arkadasa sordum onlarda yasamıs normal dediler egerki kanama veya lekelenme yoksa korkma inlsh bisey olmaz

bebim arkadaşımın çin takviminde kız çıktı ama oğlu olacak

4-5 gün önce ben de yasadim boyle bi durum ama sıkıntı olmadı bebegin kalp atislarini gördük.

Benim de bacaklarımda küçük kırmızı kılcal çizgiler var, bakıyorum da pıhtılaşma belirtisi olabilirmiş. Doktora soylesem kızacak artık her şeyi takıntı yapıyorum zira. Ne yapsam bilemedim

Sevgili 2021 Mart anne adayları hepinize hayırlı olsun, sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşaAllah. Ben de 5. haftaya girdim bugün, aslında ultrasonda gördükten sonra buraya yazacaktım ama bir ağrım, lekelenmem olmadığı takdirde yakın zamanda galiba doktora gitmeyeceğim.

Hepimize kolay gelsin ama özellikle çalışan ya da çocuğu olan annelere kolay gelsin. Ben sürekli yorgunum ve uyumak istiyorum fakat uyuyamıyorum da. Simdilik kusma yok ama kokular rahatsız etmeye başladı, sanırım suratım hep iğrenme modunda.

İzmirde hangi hastaneye gideceksiniz

Selam hanımlar burdan mesajları takip etmek ne zormuş :) bir whatsap grubu kursak ne güzel olur ne dersiniz

Bir de sizlere bir şey danışmak istiyorum
Şimdİ doktor veya telefona indirdiğimiz uygulamalar son adet tarihimizin ilk gününden bu yana baz alıyor. Neden böyle. O hesaplamaya göre 7 haftalık ama o zaman çocuk yapmıyoruz ki. Adet bitiminden 1 hafta sonra yapıyoruz. Ben hesaplıyorum 5 haftalık çıkıyo. Şimdi bebiş ne zaman doğacak

Öncelikle, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim..
Daha önce miyom ameliyatı oldum, ardından 2 tüp bebek denedim.. İkincisinde hamile kaldım fakat, dış gebelik oldu ve ameliyat olmak zorunda kaldım..

Normalde döngünlerim çok düzenledir.. 28-29 günde bir regl olurum..
Geçen ay 34. günde regl oldum.. Yani 13 haziranda.. Fakat en son reglimin üzerinden 39 gün geçti..
Reglim günüm ve takiben 5 gün boyunca günde 1-2 damla kadar çok açık pembe lekelenme oldu ve bitti..
Geçtiğimiz cumartesi günü gecikmenin 6. günü idrar testim negatif çıktı..
(Tüp bebek ile hamile kaldığımda da idrar testinde çıkmamıştı)
Normalde regl öncesi göğüslerim acır, karın ağrım olurdu..
Şimdi 9-10 günlük gecikmede, karnımda ara ara çok hafif ağrılar oluyor, göğüslerim hafif hafif başladı acımaya..
İnanılmaz yorgunluk ve bacak ağrılarım var..
Kan testi yaptırmak istiyorum, ama en azından pazartesiye kadar bekliyeyim diyorum(negatif çıkmasından korktuğum için)..
Sizce var mıdır gebelik..??

Selam hanımlar burdan mesajları takip etmek ne zormuş :) bir whatsap grubu kursak ne güzel olur ne dersiniz

WhatsApp yasak aman banlanma cnm
Canim drlar da o şekilde hesaplıyor adet döngüsü ilk günden itibaren basliyor.ama tıbbi yorumunu ben de bilmiyorum

Canım Allah isteyen herkese nasip etsin.bazen olmayan bsyi de varmış gibi hissedebiliyoruz ya da tam tersi.istersen yaptır kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…