2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eczaneye sordum, ümitlendirmek istemem ama var gibi dedi.. Çünkü kendisi de öyle olmuş..

Yerleşme kanaması olabilir gelen kanama.
İdrar testinde pozitifse yanılma olmuyor ama negatif çıkabiliyor gebelik olsa da. Senin için hayırlısı olsun canım.supheyle beklemektense bence yarın aile hekimine gidip kan testi yaptırabilirsin

Aynen canım, dediğin gibi bir an önce kan testi yaptırayım ben..

Sanırım normal bir adet döngüsünde 14. gün yumurtlama zamanı olarak alınırsa, eğer döllenme gerçekleşirse, önceki 2 haftada da vücut kendini hamileliğe hazırladığı için, o 2 hafta hamileliğe dahil ediliyor. Adetimiz başlasa bile aslında bir taraftan da diğer yumurtlama için vücudumuz hazırlıklara başlıyor.

WhatsApp yasak aman banlanma cnm

Canim drlar da o şekilde hesaplıyor adet döngüsü ilk günden itibaren basliyor.ama tıbbi yorumunu ben de bilmiyorum

Ayy tamam bilmiyordum çok Pardon banlamasınlar beni

Ama doktor 7 haftalık diyor ben hesaplıyorum 5 haftalık çıkıyor anlamadım gitti

Bu mesaj beni çok tatmin etti valla sağolun

İzmirde hangi hastaneye gideceksiniz
Ben aslında şuan için devlet hastanesi düşünüyorum ama çalıştığımdan ötürü hamilelik haberinide bir anda alınca sıra bulamadım ata sağlığa gittim. Sizdemi izmirdesiniz acaba bu arada eşref paşa hastanesini düşünüyorum ben

Ben egepole gidiyorum

Kizlar mide bulantilarniz ne alemde yemek yiyemiyorm sadece meyve sivi seyler turk kahvesi canim cok istiyor yemek aklima gelince icim tuhaf oluyor canimn istedigi biseyi yerken bile kusucak gbi oluyorm oglumda sigaradan tiksinmistim bu haftalarda 40m cikana kadr agzima vurmadm ama bunda cok canim istio gunde 3 4 taneye dusurdm birakamiyorm yaa deliricm

Onu bunu bilmemde ben ogluma hamileyken yeniydi ruya gordum mavi simli iple orulmus orumcek boynuma dustu arkasindan pembe dustu ruyamda 2li tarama testinde 10 haftaliktim doktora erkek demi demistim hep erkek doguyordu icime ki esimn abi ablasnda hep oglan kayinpederm hep kiz diyordu oglumda hyr erkek olucak diyordm ki oglum oldu 5 yasinda smdi 2. Ye hamileyim 7 haftalik ilk gunden beri hep kiz diye geviyor icimden allah eli ayagi duzgun gonlumuzden geceni nasp etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…