2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Genel olarak hepımız öyleyız bence son zamanlara dogru olurmuss hıc tanık olmadınız mı ?

Aynıları bizde de var selo çocukların kaşlarına sürme çekerler kara kaşlı kara gözlü olsun diye tuzlu suyla banyo yaptırıp ilk zamanlarında şekerli su verirler kan şekeri düşüp sarilik olmasin diye hatta ne alakaysa bide sari tülbent orterler ama neyseki ben memleketimde yaşamıyorum bunların hiç birini yaptıramayacaklar

Bende öyleyim aldığım nefes yetmiyor kisa kisa hizli nefesler alıyorum, yürürken konuşursam nefes nefes e konuşuyorum.

Ayy hadi hayırlısı ucundan mart annesi olacaksın heralde

Genel olarak hepımız öyleyız bence son zamanlara dogru olurmuss hıc tanık olmadınız mı ?
Daha önce etrafımda sürekli iletişim halinde olduğum hamile biri pek olmadı, dikkatimi çekmemişti hiç. Bu durum bende bayadır var, gebelikle ilgilidir diye düşünmüştüm ama hastaneden covid anketi için aradılar, nefes nefes kalma durumu var mı vs diye sordular ben de 'var ama gebelikle ilgilidir diye düşündüm' dedim. Sanırım covid sonrası da böyle bir durum oluşuyormuş.
Bende öyleyim aldığım nefes yetmiyor kisa kisa hizli nefesler alıyorum, yürürken konuşursam nefes nefes e konuşuyorum.
Gebelikle ilgiliyse sorun yok o zaman teşekkür ederim

Ya 7 defa nst cekildi vallahi icim sisti doktoe en sonunda tamam dedi cuma sabahtan direk gel nstye dedi kalp atimlarni begenmedi nedm boyle oldu anlamadim

Canım bende öyleyim sorun olduğunu sanmıyorum kilo alıyoruz bebek baskı yapıyo bence gayet normal

Canım süt ve hortumun bağlantısı olmadığı için yıkamaya gerek yok Bi de sadece süt değen yerleri yıkarsan kaynatırsan fln daha iyi ben diyaframı yırttım temiz olsun derken suya gir çık

Ultrosonda bakti kanala inmis dedi acilman var dedi alttan bakmadi
Amaa usg den anlaşılıyor muymuş o
Bende de var canım. Bence kovitle alakalı değil. Bende sürekli sesli nefes alıp nefes nefese kalıyorum. Artık eşim bişey diyeceğim zaman bi dinlen sonra konuşalım diye dalga geçiyor
Insallah 1 hafta dha bekler valla heran doguma alalim dicek diye yuregim hopladi yaaa cok stres oldum bgn basma agrilar girdi resmen
Canım niye stres yapıyorsun ki zaten doğmasını istemiyor muydun. Haftası da küçük değil

Ben de covid geçirdim .. ama cevremdekı hamıleler hep nefes nefesseee :))

Gözün aydın canım hayırlısı olsun hakkınızda sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…