Kızlar çok uzun zamandır burnum tıkalı sürekli ağızdan nefes alıyorum, ben çok fark etmemiştim ama eşim sürekli nefes nefese olduğumu söyledi, hatta annem eşimi aramış, benim telefonda konuşurken hep nefes nefese olduğumu söylemiş, bir sorun mu var diye sormuş.
Sizin de öyle mi yoksa ben covid geçirmiştim o zamandan bi hasar mı kaldı acaba ciğerlerimde?
Ooo daha neler var da neyse söylemeyim
Bide şey var. (Sakın denemeyin) bebek doğunca gözüne sürme mi kömür mü bşy sürüyorlarmış. Ama bunu annem demedi başkalarından duydum.
Böyle şeyleri ne mantıkla yapıyorlarsa gerçekten insan kıyamaz yaa
Aynıları bizde de var selo çocukların kaşlarına sürme çekerler kara kaşlı kara gözlü olsun diye tuzlu suyla banyo yaptırıp ilk zamanlarında şekerli su verirler kan şekeri düşüp sarilik olmasin diye hatta ne alakaysa bide sari tülbent orterler ama neyseki ben memleketimde yaşamıyorum bunların hiç birini yaptıramayacaklar
Kızlar çok uzun zamandır burnum tıkalı sürekli ağızdan nefes alıyorum, ben çok fark etmemiştim ama eşim sürekli nefes nefese olduğumu söyledi, hatta annem eşimi aramış, benim telefonda konuşurken hep nefes nefese olduğumu söylemiş, bir sorun mu var diye sormuş.
Sizin de öyle mi yoksa ben covid geçirmiştim o zamandan bi hasar mı kaldı acaba ciğerlerimde?
Kizlar hastanedyim nstye grdim suan doktor muayne etti bebek cok asagiya inmis acilman var buyuk ihtimal dedi sanci hissediyormusn dedi arada baski oluyo dedim kasilma var en gec 1 marta kadar aliriz dedi pazartesi mutlaka gel dedi cok sevindim yaa ama kilomz ayni cikti 3.150 dedi 1 hafta oldu dedm ozmnda ayni demistinz artik cok almasini bekleme dedi kilosu gayet guzel dedi
Daha önce etrafımda sürekli iletişim halinde olduğum hamile biri pek olmadı, dikkatimi çekmemişti hiç. Bu durum bende bayadır var, gebelikle ilgilidir diye düşünmüştüm ama hastaneden covid anketi için aradılar, nefes nefes kalma durumu var mı vs diye sordular ben de 'var ama gebelikle ilgilidir diye düşündüm' dedim. Sanırım covid sonrası da böyle bir durum oluşuyormuş.
Ya 7 defa nst cekildi vallahi icim sisti doktoe en sonunda tamam dedi cuma sabahtan direk gel nstye dedi kalp atimlarni begenmedi nedm boyle oldu anlamadim
son hazırlıkları yapıyorum kızlar.
mamajoo göğüs pompasını temizlemek için çıkardım ama kullanma klavuzunda hortumu yıkamayın sterilize etmeyin hortumda kalan su motora gider diyor. iyi de o hortum nasıl temizlenecek. daha önce kullanan varsa yardımcı olabilir mi
Canım süt ve hortumun bağlantısı olmadığı için yıkamaya gerek yok Bi de sadece süt değen yerleri yıkarsan kaynatırsan fln daha iyi ben diyaframı yırttım temiz olsun derken suya gir çık
Bende de var canım. Bence kovitle alakalı değil. Bende sürekli sesli nefes alıp nefes nefese kalıyorum. Artık eşim bişey diyeceğim zaman bi dinlen sonra konuşalım diye dalga geçiyor
Daha önce etrafımda sürekli iletişim halinde olduğum hamile biri pek olmadı, dikkatimi çekmemişti hiç. Bu durum bende bayadır var, gebelikle ilgilidir diye düşünmüştüm ama hastaneden covid anketi için aradılar, nefes nefes kalma durumu var mı vs diye sordular ben de 'var ama gebelikle ilgilidir diye düşündüm' dedim. Sanırım covid sonrası da böyle bir durum oluşuyormuş.
Gebelikle ilgiliyse sorun yok o zaman teşekkür ederim
Kizlar hastanedyim nstye grdim suan doktor muayne etti bebek cok asagiya inmis acilman var buyuk ihtimal dedi sanci hissediyormusn dedi arada baski oluyo dedim kasilma var en gec 1 marta kadar aliriz dedi pazartesi mutlaka gel dedi cok sevindim yaa ama kilomz ayni cikti 3.150 dedi 1 hafta oldu dedm ozmnda ayni demistinz artik cok almasini bekleme dedi kilosu gayet guzel dedi