- 30 Ocak 2015
- 19.934
- 29.146
- 798
- 30
Evet bende öyleyim eşim dalga geciyo hatta daha dün dedi burnun şarkı soyluyo diyeKızlar çok uzun zamandır burnum tıkalı sürekli ağızdan nefes alıyorum, ben çok fark etmemiştim ama eşim sürekli nefes nefese olduğumu söyledi, hatta annem eşimi aramış, benim telefonda konuşurken hep nefes nefese olduğumu söylemiş, bir sorun mu var diye sormuş.
Sizin de öyle mi yoksa ben covid geçirmiştim o zamandan bi hasar mı kaldı acaba ciğerlerimde?
Hakkınızda hayırlısı olsun canimBu gidisle 3 5 gune alir gibime geliyor icim karardi bgun
Bende bakayım BiEvetaratınca çıkıyor 2-3 aktarda var
trendyol da lohusa şekeri yazınca cıkıor mavi ve kırmıızı varLohusa şerb malzemeleri neler ben o şerb çok sevdim ama malZ ne nasıl yapılır bilmiyorum canım
Lohusa şerbeti ıcın lohusa şekeriNeye bakıyosunuz yaa ben be kacirdim
Bir an da kalp atım hızı yüksekliği seni stres yaptı galiba canım üzülme inşallah bişey çıkmaz hem gelişim olarak da güzel hemde bişey olsa cuma için göndermezdi eve demi içini ferah tut inşallahInsallah 1 hafta dha beklervalla heran doguma alalim dicek diye yuregim hopladi yaaa cok stres oldum bgn basma agrilar girdi resmen
Teşekkür ederim canımtrendyol da lohusa şekeri yazınca cıkıor mavi ve kırmıızı var
Yok yok canım Meryem Ana otuLohusa şerbeti ıcın lohusa şekeri
Evet canım tuvalete sıkışık olduğunda rahim ağzı genişlemişmi diye ölçebiliyorlar. Bana 1 kez alttan birçok kez de usg ile baktılarUsg den acılma oldugu mu anlasılıomusss
Benimde sürekli tıkalı. Gece nefessiz kalıp uyanıyorumKızlar çok uzun zamandır burnum tıkalı sürekli ağızdan nefes alıyorum, ben çok fark etmemiştim ama eşim sürekli nefes nefese olduğumu söyledi, hatta annem eşimi aramış, benim telefonda konuşurken hep nefes nefese olduğumu söylemiş, bir sorun mu var diye sormuş.
Sizin de öyle mi yoksa ben covid geçirmiştim o zamandan bi hasar mı kaldı acaba ciğerlerimde?
Bebeğin pozisyonu filan etkilemiştir canım. Sen evine geçince dinlen bebeğin hareketlerini takip et. Allah ın izniyle bişiycik olmazYa 7 defa nst cekildi vallahi icim sisti doktoe en sonunda tamam dedi cuma sabahtan direk gel nstye dedi kalp atimlarni begenmedi nedm boyle oldu anlamadim
Anaaa o da varr amaa :)Yok yok canım Meryem Ana otu
Kizlar ben dogum yaptimcok sukur iyiyiz ayrintili yazicam size
İstanbuldaysanız en iyisi Cafer Erol’un muş tarifi ve tüm malzemeyi veriyorlamış bana annem oradan getirecek çevremizde herkes oradan almışLohusa şerb malzemeleri neler ben o şerb çok sevdim ama malZ ne nasıl yapılır bilmiyorum canım
Senin için değil yaw meryemana otu normal doğum içinNeye bakıyosunuz yaa ben be kacirdim
Sen çekil aradan kes sesini deseneSenin için değil yaw meryemana otu normal doğum için
Aman o aktarlarda satiliyo ben hıc sevmiyorum igrencLohusa şerbeti ıcın lohusa şekeri
Ankaradayım canımİstanbuldaysanız en iyisi Cafer Erol’un muş tarifi ve tüm malzemeyi veriyorlamış bana annem oradan getirecek çevremizde herkes oradan almış
Aynen sevilcsk bıseye benzemıooAman o aktarlarda satiliyo ben hıc sevmiyorum igrenc
Istiyorm tabi ama boyle birden pat diye kanala inms kalp atimi cok yuksek fln 7 defa nst cekilnce bir panik oldumAmaa usg den anlaşılıyor muymuş o
Anlasiliyor tabi canim kanala inmis acilman var dedi lekelenme su gelmesi oldumu hic dedi hayir dedim olmadi olrsa hic bekleme gel dedi
Sancilanmadn m hic dedi arada cati kemigim agriyor ama anlik dedim okdr
Bende de var canım. Bence kovitle alakalı değil. Bende sürekli sesli nefes alıp nefes nefese kalıyorum. Artık eşim bişey diyeceğim zaman bi dinlen sonra konuşalım diye dalga geçiyor
Canım niye stres yapıyorsun ki zaten doğmasını istemiyor muydun. Haftası da küçük değil
Insallah canimGözün aydın canım hayırlısı olsun hakkınızdasağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Oyle ama zamaninda gelsin insallahSen de dogsun ıstıodum zaten hayırlısıııı bakaLımmmm
Kirmizi lohusa sekeri cubuk tarcin karanfil zencefil yeni bahar aktarda hepsini birden veriyolrLohusa şerb malzemeleri neler ben o şerb çok sevdim ama malZ ne nasıl yapılır bilmiyorum canım
Cok hareketli zaten hemsirede bakti cok hareketli bi yeri mi takildi acaba bu kadr heycanlandi bebis dedi karnimi baya yokladi nstde ultrosonada girdim oyle bisey olsa doktor derdi bence eline koluna kordon fln dolansa ay ne bileym yine panik yaptrdilr beniEvet canım tuvalete sıkışık olduğunda rahim ağzı genişlemişmi diye ölçebiliyorlar. Bana 1 kez alttan birçok kez de usg ile baktılar
Benimde sürekli tıkalı. Gece nefessiz kalıp uyanıyorum
Bebeğin pozisyonu filan etkilemiştir canım. Sen evine geçince dinlen bebeğin hareketlerini takip et. Allah ın izniyle bişiycik olmaz
Sagol kuzu
Sagol canim iyiyiz cok sukurGözün aydin kuzmmm benmm Dört gözle bekliyorum senden geleck haberi
Sagol canimYaaa hayirli olsun canim cok sevindim
Oyy gecer annesi uzulmeKizlar bnde hastanedeyim minigim sarilik oldu isik tedavisi aliyo. Kan fln aliyolar canimdan can gidiyo valla
Damla geliyo sadece bakalim kuzum. Yarin insallah cikicazHay Allah ya. Eve ne zaman çıkacaksınız kuzum? Sıkma canını ilk günler gelmeyebilir ya da az gelebilir diyorlardı anneler.
Geçmiş olsun kuzum inşallah çabuk çıkar hastaneden
Cok sukur kuzucumMasalim01 ya çok sevindim canım gözün aydın maşallah bebislerine çok iyi dayandılar sonunda geldiler allah anneli babalı buyutsun
Sagol canim pes etmek yok diren sütMasalim01 canim çok sevindim çok şükür sağlıkla aldin kucağına. Sütünü de sakin kafana takma en başlarda gelmediği oluyormuş hic vazgeçme❤
Ay evet valla iyi oluyo pat diye stres yasamadan dogumGünaydın kuzular
Masalim01 sen doğurunca ben rahatladım yaa
Böyle zamanı gelince birden doğursam ne güzel olur bendeDoğurdum yazacağım günler gelir inşallah hayırlısıyla.
Çok sekerli kiz icilcek gibi değilAynen sevilcsk bıseye benzemıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?