2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet hemde cok stres oldum insallah canim pazartesi gel dedi sonra cumaya cekti dha da panik oldum yarin btun islermi haleldyim insallah bebegin yatagi kurulu ama sermedim sereyim hazir kalsn artik nolr nolmaz

Cok hareketli zaten hemsirede bakti cok hareketli bi yeri mi takildi acaba bu kadr heycanlandi bebis dedi karnimi baya yokladi nstde ultrosonada girdim oyle bisey olsa doktor derdi bence eline koluna kordon fln dolansa ay ne bileym yine panik yaptrdilr beni
[/QUOTE]
Korkma canım bşy olmaz Allahın izniyle

Evet hemde cok stres oldum insallah canim pazartesi gel dedi sonra cumaya cekti dha da panik oldum yarin btun islermi haleldyim insallah bebegin yatagi kurulu ama sermedim sereyim hazir kalsn artik nolr nolmaz

Cok hareketli zaten hemsirede bakti cok hareketli bi yeri mi takildi acaba bu kadr heycanlandi bebis dedi karnimi baya yokladi nstde ultrosonada girdim oyle bisey olsa doktor derdi bence eline koluna kordon fln dolansa ay ne bileym yine panik yaptrdilr beni
[/QUOTE]
Aynen canım inşallah her şey yolunda gider yine de hazırlıklı olmakta fayda var sona yaklaştık

Yarın 36 hafta bitiyo 37ye gircez bilmiyorum ki hatta bugün adetime göre 36+2 ben yanlış yazmisim buraya daha ne zaman vercek acaba
Tarihlermz aynı olunca bende bakıyordum sende ne var ne yok diye iki günde olsa öndesin hakkınızda hayırlısı olsun canım

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kontrolden geldim gerçekten sinir oldum güzelce doktora sancılarımın olduğunu pazar günü yatış yapıldığını zorla hastaneden çıktığımı anlattım biraz erkene gün veremez misiniz dedim hayır 39 hafta olunca alıcaz bebeği dedi. Ama hocam o kadar bekleyemem belli 1 hafta dursa şükredecem dedim o zaman öyle bir durumda açılma olursa suyun gelirse gelirsin alırlar ameliyata dedi
Ne kilo söyledi ne boy söyledi. Nst çekildim kan idrar verdim haftaya tekrar gel anesteziyle görüş ekg çekil sonra bana gel gün vereyim dedi.
Bana biraz uzun geldi ya bir de 3. Sezaryenim benim bildiğim en geç 38 olması lazım. Neyse artık hayırlısı

Doktorlar niye böyle ters davranıyorsa anlamıyorum. Yani her ne olursa olsun karşındaki hamile bi kadın. Tamam doğrusunu biliyordur ama ılımlı olmalı güzel konuşmalı yaa

Sagol canim
Oy hadi saglikla kucagina al
Bu ne aksilik doktor amca deseydin

Devlet hastanesimi hangi hastane canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…