Güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahNasılsınız kızlarMasalim01 hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
3e kadar hastane işleriyle uğraştık covid testi verdim. Sabah da inşallah kucağıma alacağım kızçemidualarınızı bekliyorum
Sen canım bir an önce doğsun istiyordun duayı eksik etmemek gerek bir kez daha anladık. Vaktinde hayırlısı ile sağlık ile gelsinlerInsallah 1 hafta dha beklervalla heran doguma alalim dicek diye yuregim hopladi yaaa cok stres oldum bgn basma agrilar girdi resmen
Devlet hastanesi mi canım genelde oralarda bu tarz uygulama olurKontrolden geldim gerçekten sinir oldum güzelce doktora sancılarımın olduğunu pazar günü yatış yapıldığını zorla hastaneden çıktığımı anlattım biraz erkene gün veremez misiniz dedim hayır 39 hafta olunca alıcaz bebeği dedi. Ama hocam o kadar bekleyemem belli 1 hafta dursa şükredecem dedim o zaman öyle bir durumda açılma olursa suyun gelirse gelirsin alırlar ameliyata dedi
Ne kilo söyledi ne boy söyledi. Nst çekildim kan idrar verdim haftaya tekrar gel anesteziyle görüş ekg çekil sonra bana gel gün vereyim dedi.
Bana biraz uzun geldi ya bir de 3. Sezaryenim benim bildiğim en geç 38 olması lazım. Neyse artık hayırlısı
Haftan guzel canim kendini yipratmaInsallah 1 hafta dha beklervalla heran doguma alalim dicek diye yuregim hopladi yaaa cok stres oldum bgn basma agrilar girdi resmen
Katılıyorum. Ben mi yanlış hatırlıyorum diye yazmak istemedim T Tgcee_123 doğurmaya dört gözle bekliyordun şimdi neden karamsar oldun canım? Sağlıkla geleceği varsa gelsin olumsuz düşünmeSen canım bir an önce doğsun istiyordun duayı eksik etmemek gerek bir kez daha anladık. Vaktinde hayırlısı ile sağlık ile gelsinler
Benim doktorum da 38 hafta tamamlansın dedi. 2 ci benimde. 38 + olunca alıyorlarmış muhtemelen o yüzden öyle demiştir.Kontrolden geldim gerçekten sinir oldum güzelce doktora sancılarımın olduğunu pazar günü yatış yapıldığını zorla hastaneden çıktığımı anlattım biraz erkene gün veremez misiniz dedim hayır 39 hafta olunca alıcaz bebeği dedi. Ama hocam o kadar bekleyemem belli 1 hafta dursa şükredecem dedim o zaman öyle bir durumda açılma olursa suyun gelirse gelirsin alırlar ameliyata dedi
Ne kilo söyledi ne boy söyledi. Nst çekildim kan idrar verdim haftaya tekrar gel anesteziyle görüş ekg çekil sonra bana gel gün vereyim dedi.
Bana biraz uzun geldi ya bir de 3. Sezaryenim benim bildiğim en geç 38 olması lazım. Neyse artık hayırlısı
Gerçekten çok kırıcılar ya içeriye geç uzan dedi rahat 15 dk öyle sedyede boş boş bekledim. Durumum belli yani ne var biraz erkene çekseDoktorlar niye böyle ters davranıyorsa anlamıyorum. Yani her ne olursa olsun karşındaki hamile bi kadın. Tamam doğrusunu biliyordur ama ılımlı olmalı güzel konuşmalı yaa
Çok sinirim bozuldu ya bi papatya alim geliyor gelmiyor yapim benceSagol canim
Oy hadi saglikla kucagina al
Bu ne aksilik doktor amca deseydin
Evet canımDevlet hastanesi mi canım genelde oralarda bu tarz uygulama olur
Bursa şehir hastanesi canımDevlet hastanesimi hangi hastane canım
Tavrı çok rahatsız ediciydi kasılmalarım çok ve düzenli oluyor diyorum olabilir anne bebek ilişkisi arasında böyle şeyler gerekli zaten kan akışı açısından diyorBenim doktorum da 38 hafta tamamlansın dedi. 2 ci benimde. 38 + olunca alıyorlarmış muhtemelen o yüzden öyle demiştir.
Genel tavrı ilginç olmuş bugüne has bişiydir belki
Yok doğru hatırlıyoruz canım bir an önce doğsun istiyordu dedim ya duaya isteğe dikkat etmek gerek çok şükür haftası da kilosu da iyi sıkıntı olmaz
Canım anladığım kadarıyla şu an 36 haftalıksın. Eğer erken doğma ihtimali ya da yüksek sancı farketse doktorun buna göre karar alırdı diye düşünüyorum. Sen sakin sakin bekle bence. Belki sancıların yalancı sancıdır belki bebek henüz kanalda bile değildir belki risk olacak kadar açılman yoktur. Hastanede sancıdna yatıp çıkman hemen doğum olabileceği anlamına gelmez. Daha önce de anlattım yakın arkadaşım doğum oluyor diye hastane çantasını bile alıp hastaneye gidip yatış yaptı ama yalancı sancıymış kız haftalar sonra 41+ da doğum yaptı. Onun da ilk gebelik değildi...Kontrolden geldim gerçekten sinir oldum güzelce doktora sancılarımın olduğunu pazar günü yatış yapıldığını zorla hastaneden çıktığımı anlattım biraz erkene gün veremez misiniz dedim hayır 39 hafta olunca alıcaz bebeği dedi. Ama hocam o kadar bekleyemem belli 1 hafta dursa şükredecem dedim o zaman öyle bir durumda açılma olursa suyun gelirse gelirsin alırlar ameliyata dedi
Eee bir zahmet açıklık olursa alsın yaniGerçekten çok kırıcılar ya içeriye geç uzan dedi rahat 15 dk öyle sedyede boş boş bekledim. Durumum belli yani ne var biraz erkene çekseçok kolay söylüyor gelirsin ameliyata diye yol tam 25 dk çekiyor..
Açıklığın olursa o zaman almak durumunda kalırız diyor nerden anlicam ki açıklığımın olduğunu resmen normal doğum bekler gibi sezaryen beklicem
Çok sinirim bozuldu ya bi papatya alim geliyor gelmiyor yapim bence
Evet canım
Bursa şehir hastanesi canım
Canim bazen özel devlet fark etmiyorKontrolden geldim gerçekten sinir oldum güzelce doktora sancılarımın olduğunu pazar günü yatış yapıldığını zorla hastaneden çıktığımı anlattım biraz erkene gün veremez misiniz dedim hayır 39 hafta olunca alıcaz bebeği dedi. Ama hocam o kadar bekleyemem belli 1 hafta dursa şükredecem dedim o zaman öyle bir durumda açılma olursa suyun gelirse gelirsin alırlar ameliyata dedi
Aslında mesele seni geç alması değilde tavrı bence. Eğerki güzellikle anlatsa okey derdin diretecek değilsin ya illa doğurt beni diye. Doktorun iyi ve güler yüzlüsüne denk gelmek çok önemli bence. En azından benim içinGerçekten çok kırıcılar ya içeriye geç uzan dedi rahat 15 dk öyle sedyede boş boş bekledim. Durumum belli yani ne var biraz erkene çekseçok kolay söylüyor gelirsin ameliyata diye yol tam 25 dk çekiyor..
Açıklığın olursa o zaman almak durumunda kalırız diyor nerden anlicam ki açıklığımın olduğunu resmen normal doğum bekler gibi sezaryen beklicem
Evet canım
Kızımda idrar yolu enfeksiyonundan karnım ağrıyomuş demekki gitmiştik o zaman özelde açıklığa bakmışlardı sancı olmadığı halde 2 cm açıklık vardı insan anlamıyor ki yaniEee bir zahmet açıklık olursa alsın yani
İnşallah bi daha bu doktora denk gelmezsinTavrı çok rahatsız ediciydi kasılmalarım çok ve düzenli oluyor diyorum olabilir anne bebek ilişkisi arasında böyle şeyler gerekli zaten kan akışı açısından diyor
Geçen cuma 36+2 ydim 2950gr ve 48 cm idi boyumuzŞimdi fark ediyorum usg kağıdını anlaşılmayan bir görüntü var. Boyunu 7 ile çarpıp tahmini olarak ben hesapladım hesabıma göre 47 cm çıkıyor kilosu da 2.925 gr
Genel olarak haftasından önde çıkan karın çevresi 36 haftayım ama 37+2 çıkmış karın çevresi. Benim anladığım bu kadar
Haklısın canım nasıl anlayacaksın kiKızımda idrar yolu enfeksiyonundan karnım ağrıyomuş demekki gitmiştik o zaman özelde açıklığa bakmışlardı sancı olmadığı halde 2 cm açıklık vardı insan anlamıyor ki yani
Bende oraya gidiyorum hem ozele hem oraya boyle olunca dorukta karar verdim doguma son ana kadar yapmıyorlar sezeryanGerçekten çok kırıcılar ya içeriye geç uzan dedi rahat 15 dk öyle sedyede boş boş bekledim. Durumum belli yani ne var biraz erkene çekseçok kolay söylüyor gelirsin ameliyata diye yol tam 25 dk çekiyor..
Evet canım
Doktorlardan yana şansım yok valla araştırıp gitmiştim oysaki. Şans meselesi. Geçen acildeki doktor o kadar güzel davrandı ki ben sormadan kilosunu boyunu söyledi şakalar falan yaptı tahlillerime baktı tek tek anlattıAslında mesele seni geç alması değilde tavrı bence. Eğerki güzellikle anlatsa okey derdin diretecek değilsin ya illa doğurt beni diye. Doktorun iyi ve güler yüzlüsüne denk gelmek çok önemli bence. En azından benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?