2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aa şimdi gördüm mesajı bildirim gelmemiş kusura bakma canım. Geçen şevket yılmaz da yatışım yapıldı ordaki doktor sancılarımın 50-55 de olduğunu bu sancılarının eski dikiş yerlerine baskı yaptığını söyledi. Ben doktorun söylediklerini aktardım ama derler ya o onu beğenmez diye. Burun kıvırdı biraz.
Şevket yılmazdaki kadın doktor bu haftaya göre sancın fazla önüne geçilmeseydi geç gelseydin doğuma bile alabilirdik dedi. Hani ne bileyim ordan zorla imzayla çıktım doktor ve hemşireler uyardı yinede gitmek istiyorsan hemen git anlat doktoruna dedi de doktorum anlamamakta ısrar etti bugün benim derdim çok bekletmemesi çünkü bana da zararı oluyor dikiş yerlerim acıyor

Bugünkü doktorunun tavrına bişey diyemem negatif insanlara lafımı sokmadan ordan ayrılmama gibi bir huyum vardır. Ama düşünce olarak bana da mantıklı geldi bekleyelim demesi. 3 senede üst üste 3 sezaryen yapan insanlar biliyorum o kadar kolay değil dikişin zarar verecek boyuta gelmesi. Ve Şevket yılmaza gitmemeni tavsiye ederim şehir hastanesine giden herkes miss gibi çok güzel diyor. Ben hiç gitmedim ama kendi doktorumu bu kadar sevmeseydim özelde doğurmak yerine şehire gidebilirdim ben de.. İnşallah güzel olur bundan sonraki süreç daha haftaların var bekleyelim dediklerinde sevin bence

Bende istiyorum erken gelmesin o yüzden yatacaktım hastanede şükür gerek kalmadı.
Artık ne zaman gelirse sıpa

Kilosu maşallah çok iyi canım takılacak bir kilo değil rabbim bir avazda kurtarsın

Neden çok bekletmeyecekmiş canım ssvd olduğu için mi

Neden çok bekletmeyecekmiş canım ssvd olduğu için mi
Evet canım çok tehlikeye atamam dedi çocuk çok aşağıda zaten suni sancı da veremez su biterse çocuğa birşey olursa kesinlikle müdahale edemiyor bana bakalım hakkımda hayırlısı olsun inşALLAH çatı dan çok korkuyordum çok şükür çok rahattı ki sarstı da hiç hissetmedim çok şükür

Benim geçen gün dönmeye çalıştı doğuruyorum sandım hastaneye gittimdönse hissedersin bence de canım
Döndüğü zaman iliklerime kadar hissediyorum zaten kuzucum Eşim bile anlıyor yaptığı hareketlerden dönüyor heralde diyor
3e kadar hastane işleriyle uğraştık covid testi verdim. Sabah da inşallah kucağıma alacağım kızçemi dualarınızı bekliyorum
Ah çok heyecanlıı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah❤

Süper canım doğumunda aynı kolaylık ta olur inşallah

Gebeliğimin ilk aylarında bu problemi yaşadım, nefes almada baya sorun yaşıyordum, hemen bir tane buhar makinası aldım yattığım odaya koydum, ben nefes alabiliyor muşum yaa dedim, o zamanlardan beri buhar makinası ile yatıyorum, bir gün kapalı kalsa bile sabah burnum tıkalı uyanıyorum, Özellikle kış mevsiminde kaloriferler ortamı çok kurutuyor, tabii ki gebelikte bir faktör, yani diyeceğim o ki bir buhar makinası edinmenizde fayda olabilir

Kizlar dogumu devlet has. Yapip eşi refakatci kalicak olan varmi
Canım benim arkadaşım şehir hastanesinde yaptı erkek refakatçiye izin vermiyorlar. Hatta görüş saati dışında eşi ziyarete bile giremedi. Aşağıda bıraktırmışlar eşinin getirdiği eşyaları annesi inip aldı. Ankara şehir hastanesinde.

Aa bende esim kalicak ama dha konusmadik son dakika bisey cikmaz insallah

Şehir hastanelerinde genel olarak yasak sanırım burası tek kişilik odalar ama yasak

Teşekkür ederim hangi marka aldınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…