2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen fark etmiyor canım ama kırılıyor insan işte nstye girdim ordaki hemşire de aksiydi yanımdaki kadını 2 kere kilosuyla rencide etti ne garip insanlar var

Allah iyilerle karşılaşırsın gercekten iyiside var kotusude

Kadının bebeğinin kalp atışları düzensiz çıktı kadın stres oldu diyo işte böyle kilolu olunca bebeğin kalbini de duyamıyoruz sorun oluyo. Kadın dedi biraz böyle uzanayım çok rahatsız oldum, ne dese iyi "hiç bir hareket etmiyosunuz ki hiç bir kasınızı çalıştırma çabasına girmiyosunuz ki"

Aynen fark etmiyor canım ama kırılıyor insan işte nstye girdim ordaki hemşire de aksiydi yanımdaki kadını 2 kere kilosuyla rencide etti ne garip insanlar var
Inanmiyorum yaaa ne değişik insanlar var insan çok etkileniyor kırılıyor haklisin canım ki en hassas zamanlarimizdayiz

4 gün önde görünüyor geçen idrar testimde ketona rastlanmıştı hemde +4 çok korkmuştum bugün negatif çıkmış kilo alımı da iyi 4 günde 125 gr almış bi an şeker hastası sandım kendimi bu çocuk acaba kilolu mu haftasına göre diye düşünüyordum rahatladım

Kızlar bu arada bana şeker yüklemesi yapılmadı açlık şekerime bakılmıştı normal değerden de az çıkmıştı doktor gerek duymuyorum dedi son 3 ayda çıkmaz heralde gebelik şekeri dimi

Doktorlar niye böyle ters davranıyorsa anlamıyorum. Yani her ne olursa olsun karşındaki hamile bi kadın. Tamam doğrusunu biliyordur ama ılımlı olmalı güzel konuşmalı yaa
Bazi doktorlar gervekten cok dengesiz oluyo bgn bende beklerken kadn dogm kapisinda uroloji uzmani bayan doktor yasli bi cifte oyle bir bagirdiki adam kapiyi calip sira alicakmiyiz diye sordu cocuk gbi azarladi benim zoruma gtti kapidan baktm terbiyesiz dedm dondm arkami keske biseu deseydi diorm bi yolsaydm onu orda okdr snr oldum kac yas buyugun saygisiz bisey sordu azarlamak m lzim

Aptal ya
Böyle anlatabileceğim öyle çok yaşanmışlığım var ki. Çalıştığım yerle alakalı. Gerçekten bazı insanlar okumuş cahil. Doktor bile olsalar. Allah vicdan merhamet versn

Bende çıktım kızlar çatı muahanesi oldum şunu söylemek istiyorum hiç ama hiç acımadı asla kasmayın kendinizi anlamıyorsunuz 2950gram 48 cm olmuş pazartesi gene gidicem nst sancı çıktı açılma yok ssvd engel birşey yok ama çok bekletmeyecekmiş bakalım pazartesiye kadar da gelebilir belki polikistik over olduğum için regl tarihim belli değil ama büyük ihtimal 36. Haftayım kiloyu hiç takmıyorum benim oğlumda kızçeler gibi savaşçı olacak eminim vakti gelen doğuyor en hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…