Canim bazen özel devlet fark etmiyor
benim de doktor geçen başından savar gibi muayene etti yolladı ki çocuğun ölçümlerini yanlış yapti yani anladim sacma sapan olctu birakti gecen sefer 48 cm cikan 46 cm cikar mi dedim dışarı çıkıp kağıda baktığımda bi de özel diyoruz Allah merhametli ve iş bilen insanlarla karsilastirsin bazen de çok iyi doktor diyorlar sana en kötü zamanı rastgeliyor ki bana çok olmuştur
Aynen fark etmiyor canım ama kırılıyor insan işte nstye girdim ordaki hemşire de aksiydi yanımdaki kadını 2 kere kilosuyla rencide etti ne garip insanlar var
Aynen fark etmiyor canım ama kırılıyor insan işte nstye girdim ordaki hemşire de aksiydi yanımdaki kadını 2 kere kilosuyla rencide etti ne garip insanlar var
Doktorlardan yana şansım yok valla araştırıp gitmiştim oysaki. Şans meselesi. Geçen acildeki doktor o kadar güzel davrandı ki ben sormadan kilosunu boyunu söyledi şakalar falan yaptı tahlillerime baktı tek tek anlattı
Kadının bebeğinin kalp atışları düzensiz çıktı kadın stres oldu diyo işte böyle kilolu olunca bebeğin kalbini de duyamıyoruz sorun oluyo. Kadın dedi biraz böyle uzanayım çok rahatsız oldum, ne dese iyi "hiç bir hareket etmiyosunuz ki hiç bir kasınızı çalıştırma çabasına girmiyosunuz ki"
Katılıyorum. Ben mi yanlış hatırlıyorum diye yazmak istemedim TTgcee_123
doğurmaya dört gözle bekliyordun şimdi neden karamsar oldun canım? Sağlıkla geleceği varsa gelsin olumsuz düşünme
İnşallah bi daha bu doktora denk gelmezsin bazıları çok acımasız gerçekten sanki hergün doğuruyoruz. Her hamilelik kendine özel sonuçta. İnsan psikolojisinden hiç anlamıyorlar gerçi onlarda bir günde kaç hastaya bakıyor.
Ama eninde sonunda doktorumuza güvenmek zorundayız. Risk olsa göndermezdi emin olabilirsin...
Geçen cuma 36+2 ydim 2950gr ve 48 cm idi boyumuz aynı çıkmış tesadüf.
Maşallah bebişlere... Az daha sabırlı olsunlar
4 gün önde görünüyor geçen idrar testimde ketona rastlanmıştı hemde +4 çok korkmuştum bugün negatif çıkmış kilo alımı da iyi 4 günde 125 gr almış bi an şeker hastası sandım kendimi bu çocuk acaba kilolu mu haftasına göre diye düşünüyordum rahatladım
Oyle cok sukur pazartesi 37 olucam ozmn alsada Artik allaha emanet napalim icerde kalip kotu olucagina dogsun ama hazirliksiz dan dan duyunca bi degisik oldum saglik olsun
Nerdeyse milletin önüne yatacaktın ilk ben doğuracam diye şimdi koyktun mu şaka bir yana hayırlısıyla gelsin canım tecrübeli anasın sen sağlık problemi yok şükür gelene hay hay
Kızlar bu arada bana şeker yüklemesi yapılmadı açlık şekerime bakılmıştı normal değerden de az çıkmıştı doktor gerek duymuyorum dedi son 3 ayda çıkmaz heralde gebelik şekeri dimi
Doktorlar niye böyle ters davranıyorsa anlamıyorum. Yani her ne olursa olsun karşındaki hamile bi kadın. Tamam doğrusunu biliyordur ama ılımlı olmalı güzel konuşmalı yaa
Nerdeyse milletin önüne yatacaktın ilk ben doğuracam diye şimdi koyktun mu şaka bir yana hayırlısıyla gelsin canım tecrübeli anasın sen sağlık problemi yok şükür gelene hay hay
Nasılsınız kızlar@Masalim01 hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
3e kadar hastane işleriyle uğraştık covid testi verdim. Sabah da inşallah kucağıma alacağım kızçemi dualarınızı bekliyorum
Kadının bebeğinin kalp atışları düzensiz çıktı kadın stres oldu diyo işte böyle kilolu olunca bebeğin kalbini de duyamıyoruz sorun oluyo. Kadın dedi biraz böyle uzanayım çok rahatsız oldum, ne dese iyi "hiç bir hareket etmiyosunuz ki hiç bir kasınızı çalıştırma çabasına girmiyosunuz ki"
Böyle anlatabileceğim öyle çok yaşanmışlığım var ki. Çalıştığım yerle alakalı. Gerçekten bazı insanlar okumuş cahil. Doktor bile olsalar. Allah vicdan merhamet versn
Bende çıktım kızlar çatı muahanesi oldum şunu söylemek istiyorum hiç ama hiç acımadı asla kasmayın kendinizi anlamıyorsunuz 2950gram 48 cm olmuş pazartesi gene gidicem nst sancı çıktı açılma yok ssvd engel birşey yok ama çok bekletmeyecekmiş bakalım pazartesiye kadar da gelebilir belki polikistik over olduğum için regl tarihim belli değil ama büyük ihtimal 36. Haftayım kiloyu hiç takmıyorum benim oğlumda kızçeler gibi savaşçı olacak eminim vakti gelen doğuyor en hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz