2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tabii kuzum danış bir zararın olmaz sormaktan yana ve tetanoz yakıyor yaa herkeste ağrı eşiği farklı olur ama benim 1 hafta acıyıp ağrımıştı

Seni anlıyorum canım senin için dememiştim sorgulamiyorum derken. yanlis anlasildiysam afola ☘
Tabiki araştırmak en doğal hakkımız her şeyi araştıran ben nedense aşıları hiç araştırmadım

Son düzenleme:
Ilk bana soylenen 1 ay sonrada vurulacak birde 20. Hafta diye siz nezamn yaptiniz asiyi peki
Ablama sordum o da aynisıni soyledi bir hafta kolum agridı dedi inslh bukadar agrimaz
Beni kedi ısırıp tırmaladığı için geçen ay vuruldum tüp bebek tedavisi görüyordum o esnada oldu. Sağlık ocağındaki ebe onu ilk dozun olarak sayarız dedi şuan birdaha ne zaman vuracak bilmiyorum
Malesef ağrılı bir iğne ama haftada 4 gün progestan vuruluyorum ve tetanoz vız gelir onun yanında

Ay olur mu öyle şey hiç yanlış anlamadım merak etme Aynen ben de senin gibiyim her ayrıntıyı illede araştırmak istiyorum ama bu konuyu düşünmedim. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin başka birşey istemiyorum ya

Gelir gelir Allah'ın izniyle
2018 bu aylarda 20kusr haftalık hamileydim 2019da meleğim 9 aylikti şimdi ise 21 aylık ve ikinci meleğime hamileyim
Zaman gerçekten su gibi akıp gidiyor

2018 bu aylarda 20kusr haftalık hamileydim 2019da meleğim 9 aylikti şimdi ise 21 aylık ve ikinci meleğime hamileyim
Zaman gerçekten su gibi akıp gidiyor ☘
Oyy Allah bağışlasın İnşallah bizde hayırlısı ile sağlıkla tadarız annelik duygusunu❤
Sizinkiler büyüdüklerinde aynı dönemin çocukları olacakları için birsürü ortak noktaları olacak
Sırf bu yüzden yaş aralığının çok olmamasını seviyorum

Zaman gerçekten su gibi akıp gidiyor ☘
Bebğini emziriyor muydun. grupta küçük bebeği olan kimseye rastlamadım da onyüzden hemen sana soruyorum. benim de 17 aylık bir bebeğim var. emziriyordum pazartrsinden beri kesmeye çalışıyorum kestim gibi ama tam unutana kadar bekliyorım. bebeğin doğduğunda 30 aylık falan olacak ideal bence:)

Hanımlar pazartesi günü küçük bir kanama problemi yaşadım. Soluğu hastanede aldım tabi. Kalp atışı ve kese herşey normaldi. Kesenin dışında bir kanama gerçekleşmiş, vajinal fitil ve istirahat verdi doktorum. Pazartesi öğleden sonra hemen kahverengiye dönen akıntı dün krem rengini aldı. Bugün ise beyaz akıntı geldi. Fitili kullanmaya devam ediyorum. Dışarı kanama olmaması kanamanın durduğuna, durumun iyiye gittiğine işaret eder mi? Benzer durumlar yaşayan var mı? Sabah doktora gideceğim ama çok sabırsızım. Teşekkürler şimdiden.

Rabbim yardimcn olsun cnm. Saglikli sekilde kucagina alirsin inslh bebegini

Gebelik ultrasonda görüldü ama değere göre küçük değil mi bilen varsa yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• 20200721_120409.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 53

İnsaAllah canım Allah nasip etsin her isteyene.
Biz de yaş aralığının çok olmasını istemiyoruz.ben sezaryen doğum yaptım ve doğum sonrası myom ameliyatı gerçekleşti.doktor 2 sene düşünme dedi çocuk.sadece sezaryen olsaydı daha erken bile istiyorduk sabredemedik kızımın 2 yaşını doldurmasını bı de belki hemen olmaz diye düşünmüştük Rabbim nasip etti

Evet canım 2 gündür ben de kestim geçen hafta öğrendikten sonra da emzirmeye devam ettim.
Çünkü hamile olmak emzirmeye engel değil belli bir süre tabi anne sağlığı bebeğin durumu vs elverişliyse.
Pzt aile hekimine de danıştım.o da kesmemi önerdi 21 ay annelik görevini yapmışsın falan dedi .
Kızım memeye pek düşkün değildi takı 2 3 haftaya kadar.çok zorlamaya başladı beni.emmek için aglamaya başladı sürekli.bu durum bırakmama neden oldu aslinda. Ama vermiyorum diye üzülüyorum

Yaa öyle mi geçmiş olsun. Ama yine de gönlünüze göre olmuş rabbim aratmamış çok şükür Sağlıkla gelsin minik

Canım yaşamadım bilgim yok ama muhtemelen iyi gelmiştir ilaçlar.hayirli haberler alırsın insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…