Dünden önce kanamam vardı damla iç çamaşırı doldurmuyordu doktora gittik yarış verdi düşük olabilir diye.dunde ultrasonla baktılar kese görüldü kan değerim iki gün önce 3663 ken dün sabah 3632 cıktı
Dünden önce kanamam vardı damla iç çamaşırı doldurmuyordu doktora gittik yarış verdi düşük olabilir diye.dunde ultrasonla baktılar kese görüldü kan değerim iki gün önce 3663 ken dün sabah 3632 cıktı
Kızlar merhabalar,
Henüz doktora gitmedim. Adetimin gecikmesinin 10.günü bugün.
Beta HCG değeri dün 6.800 çıktı. Beta değerinin yüksek olması bebeğin sağlıklı ilerlediğini gösterir mi ?
Konu ile ilgili geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Merhaba güzel Mart anneleri. Nasib olursa ben de Mart annesi olacağım. Daha önceden bir kalp atışı durmasına bağlı bir kürtajım var. Şimdi de henüz kalp atışını duymadık. Cuma günü kontrolüm var duyacağız inşallah. Ama biliyorum ki burada anneler birbirine hep dua ediyor. Beni de dualarınızda eksik etmeyin
Ha bir de bende de herhangi bir belirti yok o yüzden sürekli evham yapan bir kişiliğe büründüm bu aralar Rabbim hayırlısını versin
Hic bisi diyemiyorlar maalesef, sebebi bilinmiyor.. sukur rahim icinde bi kan yoktu bebek de normal gorunuyordu.. dua ediyorum bir daha boyle bir sey yasamayalim
bende de oldu cnm 10 gun leke olarak peçeteye geliyordu doktorum normal dedi şiddetli olmadıktan sonra dedi.
sonrada ultrasona girdiğimde çok şükür hersey yolundaydı