2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah yükselir canim sonucları paylas benimde simdi hafif kirmizi kan geldi peceteye korktum uzanıyorum moralim sifir 5+4 gunluk .
Cnm ayni durumdayım moral alarak sanada dua edecem. Aslinda akisina biraksak olmuyor elde deil. Lekelenmem yok acikcası ama deger niye bole az yukseldi anlamadim. Inlsh seninde bisey olmaz dikkatli ol ayaklarini uzat agir kaldirma. Dusunuyorum da aslinda nasibi olan bebegi hicbisey ordan sokup alamaz Allah emanet olsun bebislerimiz

Ben ilk öğrendiğimde 47 ile öğrenmiştim canım ama artış düzenli olmuştu. İçini ferah tut. Aynı laboratuarlarda yaptırmadıysan o yüzden de Farklı çıkmış olabilir.
Yok cnm birini ozel bir hastahanede birini saglik ocaginda yaptim. Artiş az. Ama Allah a emanet ettim hakkimzda en dogrusunu bilen Allah tır.

Ben farklı yerden yaptim cnm. Yarin doktoruma gorumecegim zaten orda belli olur sonuc
İnşallah yarın güzel haberler verirsin düşük beta hcg ile başlayıp sonradan yükselen gebelikler gördüm forumda ve gerçekten onları görmek umut oluyor bence senin de yükselebilir ve farklı yerlerde yaptırmışsın zaten onun da etkisi ile sonuç doğru çıkmıyor

Ben farklı yerden yaptim cnm. Yarin doktoruma gorumecegim zaten orda belli olur sonuc
Doktor yönlendirme yapacaktır canım ama değer 1000 üzerine çıkmadan kese görmek için erken oluyor. Şu an için senden 2 günde bir kan vermeni isteyecektir. İnşallah güzelce artar değerin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Mrb arkadaşlar kısmet olursa bende mart ayında 2.çocuğuma kavuşacağım.izmirde olup bana doktor tavsiyesinde olabilecek varmı.

Inlsh cnm hayırlısyla yukselir inlsh belli olmaz nasibinde varsa yukselir yoksa ne gelir elden

Amin cnm amin inslh. Bazen diyorum su beta islerini bilmeseydm daha iyiydi sters ya

Canım ben ilk öğrendiğimde 23 tü 1,5 hafta sonra 3900 lere çıkmıştı inşallah seninde öyle olur hemen yükselir ama asla moralini bozma ben günlerce uyuyamadım inan ki nasipse oluyor olmuyorsada ne yaparsan yap olmuyor. Bunu hiç unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…