Aynen bacim bende uygulamadaki mesaji gormeseydim sahsen korkardm dokunmaya acaba bisi olurmu die
Konusa konusa hersey halledilir dimi
Valla uygulamalar farkli farkli demekki aslinda doktora da danismak lazim bunu ilk gebeligimde kasilma hic bilmezdm bunda yasiorm oyuzden muallakda kaldim suan
Şimdi dr banu çiftçinin kasılma yazısını okudum sola doğru yatın ve zaman tutun gerçek sancılar giderek artar ve dinlenmekle geçmez bu şekilde ayırt edebilirsiniz kasılmayı yazmış. Bir yerde de sırt ağrısıyla belirti gösterir diyor benim bugün sancıyla karışık sırt bölgemde bir ağrı,ağırlık var geçen yatışım yapılınca da olmuştu böyle bir ağrı bilemiyorum yani bazen böyle şeylerde ikilem olabiliyor
Kizlar kasilma olunca oksamayin diye bu gruptan biri yazdi ama benimde takip ettigim bi uygulama var bu haftalarda kasilma baslayabilir ve hafifce karninizi oksayin bebeginizle konusun hemen duzelecekdir yaziyodu benim iki gundur cok kasiliyor konusarak oksayarak rahatlatiyorm karnimi yoksa nefesim kesiliyo resmen uzun suruyor dokunmazsam karnima
Bende öyle yapıyorum hatta oğlumda karnımı okşuyor öpüyor kardeşim az kaldı filan diyor rahatlıyor hissediyorum. Uygulamanın birinde hafifçe okşayın konuşun diyordu ben onu baz alanlardanım
Yok degilmis benmde nstde kasilma oldu ebe krnimi oksadi konustu yumusatti bende derin dern nefes aliyorm kasilma esnasinda bazEn hafifce tiktik yapiyorm
Cnm ilk dogumum 8 yil once spinal oldu ben cok memnundum ilk cikartip aglama sesi ve yanagima koyduklari ani hic unutamiorm bide kendimde oldugum icin hemen emzirebildim sadece bas agrim cok oldu ama kimse ozmn kahve ic demedi bana bu sefer yine spinal olucam ama bol kahve icicem
Valla ben baska turlu rahatlayamiorm sanki sevince hemen sakinlesiyor gibi geliyor
Cnm ilk dogumum 8 yil once spinal oldu ben cok memnundum ilk cikartip aglama sesi ve yanagima koyduklari ani hic unutamiorm bide kendimde oldugum icin hemen emzirebildim sadece bas agrim cok oldu ama kimse ozmn kahve ic demedi bana bu sefer yine spinal olucam ama bol kahve icicem
Ya bende o ana sahit olmak icin istiyorm spinal oglumda geneldi bende koca bir paket nescafe gold ve 2 si bir arada aldm cantama koydm bitter cikolata fln aldim koydm bende tansiyon dusuklugu yasamaktan korkuyorm sadece dogum aninda
Benim bunyemle alakali narkozu atamiyorm 2 ameliyat gecirdim ikisinde de cok uzun sure sonra uyandim hatta ilk sezeryanda 6 saat sonra uyandim sabaha karsiydi o yuzden istemiyorm
Yok degilmis benmde nstde kasilma oldu ebe krnimi oksadi konustu yumusatti bende derin dern nefes aliyorm kasilma esnasinda bazEn hafifce tiktik yapiyorm