2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Karar sizin bende sonuçta bir yerden okumuştum ama ben okşamıyorum derin nefes alıp veriyorum o daha da çok rahatlatıyor beni

Şimdi dr banu çiftçinin kasılma yazısını okudum sola doğru yatın ve zaman tutun gerçek sancılar giderek artar ve dinlenmekle geçmez bu şekilde ayırt edebilirsiniz kasılmayı yazmış. Bir yerde de sırt ağrısıyla belirti gösterir diyor benim bugün sancıyla karışık sırt bölgemde bir ağrı,ağırlık var geçen yatışım yapılınca da olmuştu böyle bir ağrı bilemiyorum yani bazen böyle şeylerde ikilem olabiliyor

Yok ya benim hiç öyle uzun sürmüyor. Demekki kasılma değil benimki

Okşamamak gerekiyor diye biliyorum canım
Evet cnm burdan biri yazdı ama bastırmadan hafif ce oksuyorum sonra hareket edio bebek ve kasılma geçio.
Allah kimseyi evlatla sınamasın canım. Tez vakitte ablanda yaşasın bu güzel duyguyu inşallah buradan bizimle paylaşırsın
Amin inşallah canım saol

Bende hafif hafif okşayıp konuşuyorum bebeğimle. Sakinleşiyor. Kötü birşey değildir inşallah

Bende hafif hafif okşayıp konuşuyorum bebeğimle. Sakinleşiyor. Kötü birşey değildir inşallah
Bende öyle yapıyorum hatta oğlumda karnımı okşuyor öpüyor kardeşim az kaldı filan diyor rahatlıyor hissediyorum. Uygulamanın birinde hafifçe okşayın konuşun diyordu ben onu baz alanlardanım

Valla ben baska turlu rahatlayamiorm sanki sevince hemen sakinlesiyor gibi geliyor
Dogum yapan anneler spinalden memnun kaldiniz mi ?
Cnm ilk dogumum 8 yil once spinal oldu ben cok memnundum ilk cikartip aglama sesi ve yanagima koyduklari ani hic unutamiorm bide kendimde oldugum icin hemen emzirebildim sadece bas agrim cok oldu ama kimse ozmn kahve ic demedi bana bu sefer yine spinal olucam ama bol kahve icicem

Ya bende o ana sahit olmak icin istiyorm spinal oglumda geneldi bende koca bir paket nescafe gold ve 2 si bir arada aldm cantama koydm bitter cikolata fln aldim koydm bende tansiyon dusuklugu yasamaktan korkuyorm sadece dogum aninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…