2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşım bu tulumdan göndermiş 3-6 ay. kalıpları nasıl bu markanın olmayacak bebeğime diye üzüldüm pek güzel yumuşacık. Çok şey gönderdi sağolsun mevsimler uymuyor çıldırciimmm
3 6 ay yaz oluyo bide küçük bebeğe uyku tulumu giydirmeye pekte gerek olmuyo daha 1 yaşından sonra bence mantikli
Eşime diyorum bebeğin başı aşağıda diye, diyor ki "başı döner çocuğun, neden başı aşağıda" diyor. Bir gülme tuttu beni. Bu arada sen sezaryen mi normal mi istiyordun canım?
Ilk sezeryan o yüzden sezeryan istiyorum yine

Canım kızına aldığını gönderdi. Değiştirme imkanı yok. Çok büyük duruyor ama bilemedim. Sonbahara olur mu acaba dedim benim kızıma Olmazsa bizde başka birine veririz artık napalım
Evet geniş duruyorllar aslında ıns olur gıyerr

Zehirlenme olunca düşmüyor mu hiç onu bilmiyordum
Evet canim sürekli yüksek kalıyor, düzenli ilaç icenlerin bile yüksek yani bir arkadasımın öyleydi
İyi bari bebegi alınca uyutun beni derim sende mi paniklemistin de uyuttular? Ay masallah ağrın da olmamis darısı hepimizee
Kızlarr günaydın . Doktorum sezeryan doğumu uygun gördü. 25 şubata gün verdi nasipse . Spinal anestezi uygulanıyormuş genel olarak .Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Benim de 25 subata gün verdi spinal olacak. Yok mu baska 25

Evet ben paniklemistim biraz bağırıp beni bayiltin nolur demistim

Benim ilk spinaldi bu sefer genel olmak istiyorum
Genelden neden memnun kalmadınız
neden genel istiyorsun ki? Doktorlar hep spinal öneriyor artık
Panik atak yoksa bile panikler insan ya. Ki bende var doktora cok söyledim illa spinal dedi paniklersen uyuturum hemen sakinleştirici veririm dedi. Bende aynı seylerden korkuyorum tansiyonum düser fenalasırım falan paniklerim sonrada
Bana doktor iki secenek var genel ya da spinal dedi ama epidural demedi. Deseydi de ben de spinal sececektim. Epiduralde belde katater kaldigi icin sonradan ağrısı daha cok diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama belimde bisey kalma fikri hosuma gitmedi hiç

Ay ben de mi böyle olurum acaba ya. Yine de spinal mi dersin? Hepten uyumak daha iyi değil mi paniklemektense? Bilemedim cocugumu ilk görmeyi bende istiyorum ama eşimde giremeyecek yasakmış canım sıkıldı
Yok yinede spinal istiyorum genelde toparlanması daha zor oluyomus uyanmak ayrı dert uyandıktan sonra kalkmak ayrı dert ben sonrasında hıc zorlanmadım çok rahat yürüdum 1 hafta yanımda annem vardi sadece sonrasında hep kendim baktım oğluma yani toparlanmam cok kolay olmustu

Yaa ne kadar güzel bilgilendirdin bizi çok teşekkür ederimm❤ Bana fiyat veren kişi hiç bunları anlatmadı ama sadece sezaryen ve normal doğum ücreti aynı epidural + demişti o kadar ilk hastaneye kontrole gittiğim zaman sormuştum yatış taburcuya. Doğum ücretinin içine neler dahil hiç anlatan olmamıştı Kapı süsü benim içinde önemli değil ama fotoğraf çekerlerse çok mutlu olurum
Refakatçı kalacak kişiye de covid testi yapıyorlar mı?

Spinal doğum hakkındaki düşüncelerini paylaştığın için de teşekkür ederim görüyorum ki birçok kişi memnun kalmış ben de kalacağıma inanıyorum ve kızıma odaklanmak korkularımı hafifletiyor O gün ne vaziyette olacağım bilmiyorum ama sürekli yürümeye kalmak istiyorum çabuk toparlanmak adına
Ben evde ölctügümde 13.6ydi orda da 14 cikinca idrarin sonucunu bekle dedi doktor canim, düstüyse sonra sorun yok benimde düştü gönderdiler
Evet düştü sonra 10/6 olmuştu. Korkacak birşey yok o zaman
Epidural ayrıca istersek onu tercih ediyorlar galiba ama tercih şansım olsa da olmasa da ben de spinal olmayı isterim emin oldum.
Bana bastırarak soyledi covit testi olmadan kesinlikle almıyoruz diye
Bana niye söyleyen olmamış anlamadım pazartesi kontrolüm var gidince tekrar konuşayım.
Bana fiyat veren kişi hiç doğru düzgün bilgilendirmemiş zamanında.
Ziyaretçi minimum kişi olabilir demişti doktorum refakatçı 1 kişi dedi ondan covid testi istemeyecekler yani anladıgım kadarı ile..
Oho tedavideki masrafın yanında bu ne ki tabiki cebimi de düşünüyorum ama genel olarak takılıyorum.
Oh maşallah darısı bize de nasip olsun. İlk sezaryen olacağımı ögrendigimde 2 gün ağladım korkudan yalan yok. yine korkuyorum ama bu kadar korku da normaldir, şuan kendimi çok iyi hissediyorum alıştım sanırım bu fikre.
ilknurrr22 Evet canım bizim de öyle

Bence moralini bozma ben de bu konuya çok moral bozuyordum ama zamanla gereksiz üzüldüğümü anladım çünkü bebeğimin bir sorunu yok sorun yokken de üzülmeye gerek yok çok şükür herşey iyi. Bütün bebekler aynı kiloda aynı boyda doğamaz bize ya da babalarına benziyorlar normal olarak. Bebeğimin baş ölçülerinden biri 4 hafta geriden geliyor diğer ölçülerde de gerilikler var bazısı 1 hafta bazısı 2 hafta değişiyor.. Bunlar hesaplarınca totale 10 gün geride olarak yansıyor benim kız aylardır böyle.
Mesela başta 2 ölçüye bakıyormuş biri şekli ile alakalı diğeri gelişimle alakalı bizim için önemli demişti o 4 haftalık geriliğimiz şekli ile alakalı olan ölçüymüş o da genetik benzerlikmiş kafayla ilgili bir problem yokmuş yani. Burada böyle geri çıkıyor ya doğunca sizin aa bu bebeğin kafası ne kadar küçük diye ayırt edebileceğiniz bir fark olmayacak demişti. Genel olarak iri bir bebek beklemiyoruz zarif ve naif bir kız olacak minyonuz demişti Sen de üzülme kilolu doğması sağlıklı olacağı anlamına gelmez. Kilolu olup sağlık sorunu olan bebeklerde oluyor Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…