2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amiiin canım benim inşallah hayırlısı ile atlatırız bugünleri, gerçekten kendimi senin yerine koyuyorum ve sakın kalmak gerçekten çok zor rabbim bu günleri tez geçirtsin hepimiz rahat ve güzel bir hamilelik yasayalım inşallah Tabiki iyi olacak ben inanıyorum salı günü güzel haberler bekliyorumm

Değerli 2021 mart anneleri. Çoğunuz muhtemelen 5-8 haftalık arası gebesiniz. Uyku şekliniz nasıl acaba. Benim gibi yüzüstü uyumayı sevenler burda mı? Bu nezamana kadar sorun olmaz acaba ?

şuan rahat ediyorsan sorun değil, karın çıktıktan sonra zaten yatılmıyor yüzüstü en iyisi sola dönük şekilde yatmak oluyor, hele 6-7. aydan sonra kaç yastıkla yatıyordum ben

Değerli 2021 mart anneleri. Çoğunuz muhtemelen 5-8 haftalık arası gebesiniz. Uyku şekliniz nasıl acaba. Benim gibi yüzüstü uyumayı sevenler burda mı? Bu nezamana kadar sorun olmaz acaba ?
Evet çok severim hem yüz üstü hemde sırt üstü yatmaya bayılırım ikisi de bir süre sonra hamilelikte yasaklı pozisyon o yüzden su aralar doya doya istediğim gibi yatıyorum benim bildiğim 6 aya kadar istediğimiz gibi yatabiliriz fakat bu konuyu doktorla hiç konuşmadım sormadan da net birşey diyemiyorum

Selam kızlar acaba hamile kaldiginizi öğrendikten sonra cinsel ilişki oldu mu ? Ben öğreneli 2 hafta oldu bebeğim 5 haftalık, korkuyoruz bisey olur diye bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Selam kızlar acaba hamile kaldiginizi öğrendikten sonra cinsel ilişki oldu mu ? Ben öğreneli 2 hafta oldu bebeğim 5 haftalık, korkuyoruz bisey olur diye bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Bizde cinsel ilişki olmuştu ama doktora gittiğimde 5+3de 15gun yasak koydu

Bnm doktorum birsey olmaz dedi ama ben de korkuyorum icimden gelmiyor o yüzden yapmıyoruz şu erken dönemde

Canım ilk kontrolde biz de geriden geliyorduk ikinci kontrolümüzde doktorla aynı tarihte uyuşmuş olduk. Senin de öyle olur muhtemelen. Duyarsınız canım kalp atışını
İnşallah kuzum inşallah duyarız

Kizlar bende hala kahve akinti devam ediyor koyu kahve arada yuruyunce geliyor ve uyku hali var 5 hafta + 6 gun Bugun szdede oluyormu
Canım bende hiç olmadı ama kırmızıya dönmediği sürece sorun yok ama sanırım kendini çok yoruyorsun bir süre yatmalısın bence birde bol su tüket belki ondanda olabilir

Kızlar merhaba yedigim içtiğim her şeyi çıkarıyorum yemek konusunda sıkıntım yok benim depolarmdan faydalanıyor bebek ama sıvı kaybım oluyor içtiğim suyu içeceği anında çıkarıyorum. Sıvı kaybını önlemek için ne yapıyorsunuz var mu bi taktiğiniz

Merhaba kızlar idrar yolları için elma sirkesini öneriyorlar ben içerek hiç denemedim. Kaşıntı olursa hemen elma sirkeli su ile temizliyorum kuruluyorum. Kuru ve temiz tutmak çok önemli pamuklu iç çamaşırı tercih edin. Günlük ped kullanmayın akıntı vs varsa ben tuvalet kağıdı kullanıyorum her WC den sonra değiştiriyorum. Elma sirkesini suya karıştırıp içmeyi de tavsiye etmişler ileri seviye için olabilir doktorunuza sorun mutlaka

Kızlar ben sabah kahvaltı yapıyorum ekmek peynir zeytin sonra uyuyana kadar bir şeyler yiyemiyorum. Bebek için endişeleniyorum ne yapmam lazım
Bende yiyemiyorum yemek yiyemediğin için korkma 3 aylık olana kadar kilo vermek önemli değil ayakta duracak kadar yiyebiliyorsan sorun yok demektir ama aklında kalacaksa doktoruna danış canım ilk 3 ayda 12 kilo veren bile oluyormuş

Doktorum kalp atışını teyid için çağırmıştı bugün . Çok şükür herşey yolunda . Benim Sat tarihime göre 8+1 . Ultrason ölçümünde 8+4 çıktı 3 hafta sonra kontrol için çağırdı . Ayrıca 15 ve 16. Haftalarda rahim ağzı ölçümü yapılacağını gerekiyorsa dikiş atıbileceğini söyledi . Bunu her gebeye söylüyorlar mı yoksa bende mi birşey gördüde söyledi anlamadım . Şimdi o zamana kadar da bunu kafaya takarım artık . Çok aşırı mide bulantım yok ayrıca . Çalışıyorum . Akşama doğru genellikle aç kalınca ve açken su içince bulantım oluyor . Göğüs ağrım çok fazla bazen iğneler batıyor gibi hissediyorum

Valla ben şimdi bile yatamıyom yatınca uyandığımda bir ağırlık çöküyor karnıma yarım saat çekiyorum onu birde dudağım şişiyor neden anlamadım ağzımda afta çıkıyor ölücem sanırım

Yemek yemeyi dert etmeyin hamişler sadece meyveyle geçirdiğim günlerim çok oldu. 8 kilo vermiştim. Bulantılar çok kötü inşallah hafif geçer bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…