Ya kuzum fotoğraf ekleyemiyorum yoksa ulturoson görüntüsünü paylaşcaktım. Keseyi gördük çok şükür hatta bebegide gösterdi bak çok küçük tane kadar falan dedi 6 haftalığız
Covid tedavisi oldum 1 hafta hastanede yattm hastanede cikmamisti ama eve geldm test yaptm gebeym beta hcg 512 tutunmus o hastalikta smdi de ilaclar etki etmismidir diye kara kara dusunuyorum
sağolun can kızlar valla rahatladım Allah’ın izniyle bir şey olmaz ☺ Bugün keseyi görmüşsün çok sevindim bayramdan sonra da nasipse pıt pıtları dinlersin ben de 5 ağustosa randevu aldım sen de hemen hemen o günlerde gidersin heralde. Valla ben kese için bile gitmedim..hcg takibi yaptım en son dokuz bindi 4 gün önce. bir daha da yaptırmadım düzenli, güzel artıyordu. 5 ağustos ta inşallah hem kese hem kalp atışını görüp buraya müjde vermeye gelicem
Benimde doktorum endiselenme normal demisti sonrada gecti zaten 8+5 haftaligiz.
Insan telaslaniyo gorunce ama doktor ne diyosa o
Diger arkadaslara fitil vermisler ama ben hcbisi kullanmadm doktor normal gecici dedigi icin
Merhaba sizinle aynıyız biz de bugün 6+5 olduk kalp atışımız da 128 çıktı ☺ Doktor yorumlarını çok izledim cinsiyetle alakası yok kalp atışının diyorlar. Ama insan bi merak etmiyor değil☺