2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben sabah kahvaltı yapıyorum ekmek peynir zeytin sonra uyuyana kadar bir şeyler yiyemiyorum. Bebek için endişeleniyorum ne yapmam lazım

Hadi inşallah hayırlısıyla görürsün. Değerin bugün kaç olmus ona da bakıtcan sanırım nezamn yani değer kaç iken görüncek bakalım
Ya kuzum fotoğraf ekleyemiyorum yoksa ulturoson görüntüsünü paylaşcaktım. Keseyi gördük çok şükür hatta bebegide gösterdi bak çok küçük tane kadar falan dedi 6 haftalığız

Covid tedavisi oldum 1 hafta hastanede yattm hastanede cikmamisti ama eve geldm test yaptm gebeym beta hcg 512 tutunmus o hastalikta smdi de ilaclar etki etmismidir diye kara kara dusunuyorum
Allah yardimciniz olsun.. yapilan arastirmalara gore sanirim bebege gectigi kanitlanamadi henuz.. insallah saglikla gececek bu donemleriniz

Oo maşallah 9000 leri bulduysan kalp atışı duyarsın sen inşallah güzel haberlerle güzel müjdelerle devam ederiz

Simdi ne kadarlik . Kimi yerde saglikli gebelik belirtisi kimi yerde dusk tehtidi diyor doktoruma sordum bisey olmaz dedi korkmz ama korkuyorum yinede
Benimde doktorum endiselenme normal demisti sonrada gecti zaten 8+5 haftaligiz.
Insan telaslaniyo gorunce ama doktor ne diyosa o
Diger arkadaslara fitil vermisler ama ben hcbisi kullanmadm doktor normal gecici dedigi icin

Mrb bgun minisimn kalp atislarni dinledik cok sukur 6h4 gunluk kalp atismz dkk 127 cikti sizce cinsiyette etkisi varmidir
Merhaba sizinle aynıyız biz de bugün 6+5 olduk kalp atışımız da 128 çıktı ☺ Doktor yorumlarını çok izledim cinsiyetle alakası yok kalp atışının diyorlar. Ama insan bi merak etmiyor değil☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…