2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yani emin değilim ama belki bir ihtimal bunu meyvelerden sağlaya bilirsin mesela karpuz bol sulu bir meyve ama onun dışında emin değilim su tüket men lazım ama mide bulantısına çubuk kraker çok iyi geliyor denemelisin ben yediğimden beri hiç midem bulanmadı

Su içmelisin kese için önemli diye biliyorum ve yemek yemediğin için miden bulanıyor olabilir bu arada hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

İlaç kullanıyorum kraker de keza öyle tüketiyorum. bulantım çok çok az açıkçası ama yediğimi içtiğimi bulantı olmadan direk çıkarıyorum. Ama karpuz mantıklı geldi şimdi sağolun

İlaç kullanıyorum kraker de keza öyle tüketiyorum. bulantım çok çok az açıkçası ama yediğimi içtiğimi bulantı olmadan direk çıkarıyorum. Ama karpuz mantıklı geldi şimdi sağolun
Umarım iyi gelir bulantıların geçer

Su içmelisin kese için önemli diye biliyorum ve yemek yemediğin için miden bulanıyor olabilir bu arada hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Vallahi eşim diyor sen ne biçim gebesin . Hamilelerin canı sürekli bişeyler ister sana da bişey yediremiyoruz diye . Tabi kocamın gebelikle ilgili fikirleri sadece türk filmlerinde gördükleriyle sınırlı . Aşermemi bekliyor heyecanla Suyu çok içiyorum allahtan. çok susuyorum . Ama çok açken suyu abartırsam bulantım daha da artıyor inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Kız suyu içeyim bebek iyi olsun derken suda boğma kendini birde ben tatlıyı hiç sevmezdim deli gibi yiyorum ben mi abartıyorum acaba

Kızlar npysn nasılsınız ne belirtileriniz var benim belirti sıfır şuan

Yengem de enfeksiyon vardı normal doğum sırasında bebeklerine geçti bağışıklıkları çöl düşük mesela şuan kontrol altına almalıyız

Selam kızlar acaba hamile kaldiginizi öğrendikten sonra cinsel ilişki oldu mu ? Ben öğreneli 2 hafta oldu bebeğim 5 haftalık, korkuyoruz bisey olur diye bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Benim doktorum 3 ay yasakladı ki bizde korkudan yanaşmıyoruz o işe

Kızlar prilam a basladim bu arada dun gece ilk defa içtim bugün hafif mide bulantısı var ama yiyip içebiliyorum çok şükür ama sanırım o da sersemlik yaptı yatıyorum hicbirsey yapmıyorum resmen
Bugün başka doktora gittim. Serum verdi 3-4 saat yattım hastanede. Zofer yazdı bide. Prilam artık sana fayda etmez dedi. İlerki zamanlarda prilam hiç bi işe yaramıyor

Yengem de enfeksiyon vardı normal doğum sırasında bebeklerine geçti bağışıklıkları çöl düşük mesela şuan kontrol altına almalıyız
Bugün tekrardan idrar testi yapıldı bakalım doktor tedavi olarak ne dicek

Kızlar bu haftalarda bebek anne karnında sağa sola gidiyor mu

Bugün başka doktora gittim. Serum verdi 3-4 saat yattım hastanede. Zofer yazdı bide. Prilam artık sana fayda etmez dedi. İlerki zamanlarda prilam hiç bi işe yaramıyor
Inşallah o ilaç ise yarar canım ben şu kpssyi atlatsam direk birakacam zaten hiç kullanmak istemiyorum. Gördün mü bebisini ne dedi doktor

Inşallah o ilaç ise yarar canım ben şu kpssyi atlatsam direk birakacam zaten hiç kullanmak istemiyorum. Gördün mü bebisini ne dedi doktor
İnşallah kuzum. Gördüm geçen gittiğim doktor 7+4 iken 6+5 mi ne demişti. Bugün de 8+4 doktor 8+5 dedi anlamadım.

Boyuna göre söylüyorlar galiba onu ultrason cihazı soyluyo yani çözdüm ben olayı
ben şimdi ki doktoruma güveniyorum
Daha kese içinde hareket etmiyor mu bilmiyorum ama sanki gidemez gibi geldi bana kuzum
Kız bak sana ne dicem. Geçen hafta ve daha öncesinde. Kese ve kalp atışı için gittiğimde doktor hep karnımın sol tarafına bakıyordu usg de. Bebekte kesede ordaydı. Ama bıgün sağ tarafa baktı orda gördü bebeği. Kafam karıştı

Çok ilginç o solda görmüş bu sağda büyüyor tabi kese ama hemen farkeder mı ki öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…