2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili Sero listede yokmuşum benide ekler misin. Yaş 35 - Ankara - ilk bebek - tahmini doğum 05.03.2021

Malesef geciyo benim yegenim enfeksiyonlu ve bobreklernde sorunla dogdu annesi ilac zarar verir dusuncesiyle ilaclarini icmedigi icin ustelik erken doguma bile sebep oluyo
Bana doktor 2 tane saşe vermişti onu içtim ama çokta bi etki etmedi değerler yarıya düşmüştü sadece. Ama bana bebeğe geçer falan demedi hiç ya. Bugün başka bi doktora gidicem ona sorayım. Bulantımın ondan çok olduğunu söyledi ama bende su içemiyorum ki. İçsemde daha böbrekler süzmeden ben direk çıkarıyorum

Kizmdayken hep enf. Vardı.ilac kullaninca geçiyordu ilaç bitince tekrarliyordu.son aylarimda antibiyotik kullanıyordum.ilac kullandığınızda Allah'ın izniyle bebeğe geçmez bir şey olmaz

benim bebeğimin 140 dan fazkaydı ama erkek oldu:)

Değerli 2021 mart anneleri. Çoğunuz muhtemelen 5-8 haftalık arası gebesiniz. Uyku şekliniz nasıl acaba. Benim gibi yüzüstü uyumayı sevenler burda mı? Bu nezamana kadar sorun olmaz acaba ?

Kârın belirginleşmeye basladigindan itibaren yatirmiyo zaten merak etme
Değerli 2021 mart anneleri. Çoğunuz muhtemelen 5-8 haftalık arası gebesiniz. Uyku şekliniz nasıl acaba. Benim gibi yüzüstü uyumayı sevenler burda mı? Bu nezamana kadar sorun olmaz acaba ?

bende çok severimde karnın çıktımı istesende yatamıyorsun zaten

Bugün bebegin kalp atislarini dinlemeye gittim bu defa duyabildik gecen hafta sadece görmüştüm yalniz 2 hafta once gittigimde son adet tarihimle uyumlu sekilde 5+3 çıkmıştı. Geçen hafta 6+2 olmasi gerekirken 6+1 olmustu. Bugün de normalde 7+2 olmasi gerekirken 6+6 cikti. Bi sıkıntı mi var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…