2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Değerli 2021 mart anneleri. Çoğunuz muhtemelen 5-8 haftalık arası gebesiniz. Uyku şekliniz nasıl acaba. Benim gibi yüzüstü uyumayı sevenler burda mı? Bu nezamana kadar sorun olmaz acaba ?
Ben en basindan beri yatamiyorum kasigim batiyor ve gogsum aciyor.Halbuki hep yuzustu uyuyan biriym bu beni cok zorluyo:) Yan yatiyorum artik.
Yapcak bisi yok bebek gelene kdr dayancaz

Selam kızlar acaba hamile kaldiginizi öğrendikten sonra cinsel ilişki oldu mu ? Ben öğreneli 2 hafta oldu bebeğim 5 haftalık, korkuyoruz bisey olur diye bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Benim olmadi cnku korkuyorum bide agrim ve lekelenmem olmustu tekrar olursa diye uzak duruyorm. Ama doktorum bir sorun olmaz yasayabilirsinz dedi. Hic aklima bile gelmiyo bu arada

Değerli 2021 mart anneleri. Çoğunuz muhtemelen 5-8 haftalık arası gebesiniz. Uyku şekliniz nasıl acaba. Benim gibi yüzüstü uyumayı sevenler burda mı? Bu nezamana kadar sorun olmaz acaba ?

Ben yüzüstü uyuyorum ayağımı kıvırıp biraz boşluk açıyorum araya göbeğimin üstüne tam yatmamaya çalışıyorum ama uyurken kesin yatakla bütünleşiyorumdur hamileliğin benim için kötü yanlarından biri alışık olan için yan uykuya dalmak çok zor. İlk hamileliğimde maycey marka hem yatış hem emzirme yastığım vardı onunla yatıyordum birdaha doğurmayacağım diye vermiştim biraz daha büyüyünce karnım yine alırım aynısını memnundum bu yeni çıkanlar çok büyük U şeklinde olanlar çift kişilik yatakta tek yatmak lazım sığabilmek için. Hamile kaldığımdan beri kendi yatağımda uyuyamıyorum zaten 10 yıllık. çok rahatsız geliyor yeni yatak aldık bakalım daha gelmedi inşallah bayramdan önce gelir de kendi yatağıma geçebilirim.

Benim olmadi cnku korkuyorum bide agrim ve lekelenmem olmustu tekrar olursa diye uzak duruyorm. Ama doktorum bir sorun olmaz yasayabilirsinz dedi. Hic aklima bile gelmiyo bu arada
Doktoruma sormayı unuttum ben çok şükür her hangi bir lekelenme vs henüz yaşamadım inşallah da yasamam ama uzak durmakta fayda var

Kızlar prilam a basladim bu arada dun gece ilk defa içtim bugün hafif mide bulantısı var ama yiyip içebiliyorum çok şükür ama sanırım o da sersemlik yaptı yatıyorum hicbirsey yapmıyorum resmen
O bendede var canım ya bende boyna yatıyom

Kızlar bir yerde araştırdım görmüştüm sol tarafa yatıp ayaklarımızın arasına yastık alıp yatmak daha iyiymiş bebeğimize daha iyi kan gidiyormuş sağ tarafa yatamak iyi değilmiş diye duydum ama bilmiyorum acaba a dan z ye doktorlara ne Yapmalıyız diye soran var mı ben doktora gidince ulturason ekranına bakmaktan doktora ne soracağımı hatırlamıyorum az daha göreyim hani nerde diye meraktan ne soracaksam gene unuttum Allahtan eşimi içeri aldı doktor eşim sormuş çoğunu

Bende yuzustu yatiyirum, çok zor olacak yan yatmaya alışmak

Ben not alarak giderdim
İlerleyen aylar için geçerli bu arada dediğin şeyler canım

Merhaba kızlar bende bugün kalp atışını gördüm ve duydum bir sonraki randevumuz bir ay sonra ikili test için, bugün sat a gore 8+4 olmasi gerekirken dr 8 haftalik dedi. Genel olarak süreçlerinizi takip etmeye çalışıyorum, benim ise hiç bulantim yok çok rahatım, iştahım açık çok sık yemek yiyorum. İnsallah en kısa zamanda sizlerinde bulantisi kesilir

Evet canim banada ebe arkadasim aynını söyledi ama ben yüzüstü yatmiyorum suan sag sol karisiriyor ileride zaten hep sola yaticaz

Benim de ya akıntı kanamam falan sükür olmadi ama canim da istemiyor, doktorum devam edebilirsiniz dedi her seye aklıma bile gelmiyo diyemedim

Canım bende hiç olmadı ama kırmızıya dönmediği sürece sorun yok ama sanırım kendini çok yoruyorsun bir süre yatmalısın bence birde bol su tüket belki ondanda olabilir
Olablr bugunde hic yoktu iliski sırasında yine kahve akinti oldu normalde iliskide olmuyordu surekli degisiyor ya normalde oluyo iliskide olmuyo ya iliskiden sonra oluyo ilkkez iliski sirasinda kahve akinti oldu korktum sonra yine temiz sorunsuz devam etti anlamadim .

Kizlar bugün 6 haftalik oldu bebis . Normalde hep kahve lekelerim oldu doktora soledim bisiy olmaz dedi iliski yasaklamadi .
Ondan iliski devam ediyor bizim . Yürüyüşde yapıyorum hergun düzenli. Haftada 5 gun yürüyüş. Neyse normalfe iliskide hep sorun olmaz ilkkez kahve akinti oldu . Sonra hiçbişey gelmedi ama yine temizim genelde iliskidede temiz oluyordu gun icinde lekelenme oluyirdu . Hatta gecen hafta doktora girmeden oncede lekelenme oldu doktor alttan muayene ile kese icin bakicakti akinti gorunmuyo dedi keseyi gordu bayramdan sonra kalp atisi var . Hic boylw olan varmi

Benim doktorda yasaklamadi kahve lekelenmelerim oluyo normalde iliskide bisiy olmuyordu bugun kahve akinti oldu bizde korktuk ama hamileligin ilk donemi ilişki sirasinda kahve akinti olablrms. Doktorum cinswl iliski ya da yuruyus yuzunden düşmez korkma dedi m ama insan korkuyor cidden genelde bebekler kromozomu bozuk oldugundan dusermis bazi seylerde ona malum olurmus yoksa sakıncası yokmus eger yogun ya da acik kirmizi kanama agri yada rahme yakin yerlesme olmadiysa

İlişki sorun olmaz kızlar. Sadece pozisyonlarınıza dikkat edin yeter. Ve ilişki sıklığını biraz daha düşürün yeterli. Ben de 6 haftalığım. Üstelik hala emziriyorum. Ve bir sorunla karşılaşmadığım müddetçe emzirmeye devam

Gecmis olsun kuzum serum ise yarradı mı? Seruma da zofer katıyolar genelde
Evet kuzum işe yaradı dün güzelce yedim. Bugün de zoferi içtim bakalım hemen kalkmayım diyorum. Gün içinde ne olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…