Evet bana da eski kan olablir demisti veya yerlesme kanamasi. Kirmizi olmadigi surece veya yogun olmadigi surece sorun yok dedi. Saglikli bebek tutunur herturlu sagliksiz ise duser diyorlar.Benim doktorda yasaklamadi kahve lekelenmelerim oluyo normalde iliskide bisiy olmuyordu bugun kahve akinti oldu bizde korktuk ama hamileligin ilk donemi ilişki sirasinda kahve akinti olablrms. Doktorum cinswl iliski ya da yuruyus yuzunden düşmez korkma dedi m ama insan korkuyor ciddengenelde bebekler kromozomu bozuk oldugundan dusermis bazi seylerde ona malum olurmus yoksa sakıncası yokmus eger yogun ya da acik kirmizi kanama agri yada rahme yakin yerlesme olmadiysa
Kızlar bir yerde araştırdım görmüştüm sol tarafa yatıp ayaklarımızın arasına yastık alıp yatmak daha iyiymiş bebeğimize daha iyi kan gidiyormuş sağ tarafa yatamak iyi değilmiş diye duydum ama bilmiyorum acaba a dan z ye doktorlara ne Yapmalıyız diye soran var mıben doktora gidince ulturason ekranına bakmaktan doktora ne soracağımı hatırlamıyorum az daha göreyim hani nerde diye meraktan ne soracaksam gene unuttum Allahtan eşimi içeri aldı doktor eşim sormuş çoğunu
Üzüldüm canım. Vardır her şeyde bi hayır. Allahım seni daha çok bekletmeden sağlıklı evlatlar versin inşallahKızlar merhaba.. ben aranızdan ayrılacağımbir haftadır gelen kahverengi lekem aşırı derecede artıp kendini kan pıhtısına bıraktı ilaç ve iğne tedavim devam ediyor fakat kalp atışını duyduğum bebeğimin maalesef şuan kendini bile göremiyoruz ve kese haftam gittikçe düşüyor.. Sağlıklı bir gebelik değil sanırım
Üzülüyorum evet ama bunda da var bir hayır. dualarımda hayırlı sağlıklı bir evlat istedim hep.. Kendimi her duruma hazırladım sağlıklı bir embriyo her türlü dururmuş, Rabbim öyle yaratmışki sağlıksız embriyoyu da vücut atıyormuş.. hakkımızda hayırlısı inşAllah..
Çok bekledim bu bebeğiama nasipten ötede yol yok... Dua edin hayırlısı olsun hakkımızda
Üzüldüm canım. Vardır her şeyde bi hayır. Allahım seni daha çok bekletmeden sağlıklı evlatlar versin inşallah
Bi çocuğunun var olmasına sevindim.Amin canım amin.. cümlemize inşAllah.. karnımda hareketini ve kalp atışını duymuş olmak bile rahatlatıyor bunu tekrardan nasip etti Rabbimbir evladım var rabbim korusun
Bi çocuğunun var olmasına sevindim.Rabbim sana bağışlasın
Kızlar merhaba.. ben aranızdan ayrılacağımbir haftadır gelen kahverengi lekem aşırı derecede artıp kendini kan pıhtısına bıraktı ilaç ve iğne tedavim devam ediyor fakat kalp atışını duyduğum bebeğimin maalesef şuan kendini bile göremiyoruz ve kese haftam gittikçe düşüyor.. Sağlıklı bir gebelik değil sanırım
Üzülüyorum evet ama bunda da var bir hayır. dualarımda hayırlı sağlıklı bir evlat istedim hep.. Kendimi her duruma hazırladım sağlıklı bir embriyo her türlü dururmuş, Rabbim öyle yaratmışki sağlıksız embriyoyu da vücut atıyormuş.. hakkımızda hayırlısı inşAllah..
Çok bekledim bu bebeğiama nasipten ötede yol yok... Dua edin hayırlısı olsun hakkımızda
Bende de var aynı sıkıntı doktorun tek kullanımlık suda karıştırarak içilen bı ilaç verdi. İçtim ama tamamen geçtiğini söyleyemem. Bol sıvı tüketmeye çalışıyorum canımKızlar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı nasıl başa çıkabiliyorsunuz
Çok geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsunKızlar merhaba.. ben aranızdan ayrılacağımbir haftadır gelen kahverengi lekem aşırı derecede artıp kendini kan pıhtısına bıraktı ilaç ve iğne tedavim devam ediyor fakat kalp atışını duyduğum bebeğimin maalesef şuan kendini bile göremiyoruz ve kese haftam gittikçe düşüyor.. Sağlıklı bir gebelik değil sanırım
Merhaba, hamileyken kullanılabilir mi bu ilaçlar? Bende yine mantar enfeksiyonu oldum galiba, sürekli akintim var, ne illet şey şu mantar geçiyor geri geliyorBende de var aynı sıkıntı doktorun tek kullanımlık suda karıştırarak içilen bı ilaç verdi. İçtim ama tamamen geçtiğini söyleyemem. Bol sıvı tüketmeye çalışıyorum canım
Allah yardımcın olsun aynı şeyleri yaşamış biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Senin icin en hayırlı zamanda tekrar nasip olsun inşallahKızlar merhaba.. ben aranızdan ayrılacağımbir haftadır gelen kahverengi lekem aşırı derecede artıp kendini kan pıhtısına bıraktı ilaç ve iğne tedavim devam ediyor fakat kalp atışını duyduğum bebeğimin maalesef şuan kendini bile göremiyoruz ve kese haftam gittikçe düşüyor.. Sağlıklı bir gebelik değil sanırım
@
Allah yardımcın olsun aynı şeyleri yaşamış biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Senin icin en hayırlı zamanda tekrar nasip olsun inşallah
geçmiş olsun size de.. sizinde bende olduğu gibi kese mi küçüldü
[/QUOT yok ben rutin kontrole gitmiştim kanamam falan yoktu. 9. Haftada kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Cok yıkıcı bir süreçti benim 3. Tup bebek denememizdi tutmuştu ama sonu kotu bitti...
Cok gecmis olsun, benim de tek duam saglikli olmasi.. hayirlisi olsun hakkinizda..Kızlar merhaba.. ben aranızdan ayrılacağımbir haftadır gelen kahverengi lekem aşırı derecede artıp kendini kan pıhtısına bıraktı ilaç ve iğne tedavim devam ediyor fakat kalp atışını duyduğum bebeğimin maalesef şuan kendini bile göremiyoruz ve kese haftam gittikçe düşüyor.. Sağlıklı bir gebelik değil sanırım
Benim istek sürüyorEvet bana da eski kan olablir demisti veya yerlesme kanamasi. Kirmizi olmadigi surece veya yogun olmadigi surece sorun yok dedi. Saglikli bebek tutunur herturlu sagliksiz ise duser diyorlar.
Ben iliski istemiorm nedense bi uzaklastmisim bitti tabi
Uzuldum canim benim ne diyeceğimi bilemedim rabbim yar ve yardımcın olsun insallahKızlar merhaba.. ben aranızdan ayrılacağımbir haftadır gelen kahverengi lekem aşırı derecede artıp kendini kan pıhtısına bıraktı ilaç ve iğne tedavim devam ediyor fakat kalp atışını duyduğum bebeğimin maalesef şuan kendini bile göremiyoruz ve kese haftam gittikçe düşüyor.. Sağlıklı bir gebelik değil sanırım
yok ben rutin kontrole gitmiştim kanamam falan yoktu. 9. Haftada kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Cok yıkıcı bir süreçti benim için. Üçüncü Tup bebek denememizdi tutmuştu ama sonu kotu bitti...geçmiş olsun size de.. sizinde bende olduğu gibi kese mi küçüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?