2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bana da eski kan olablir demisti veya yerlesme kanamasi. Kirmizi olmadigi surece veya yogun olmadigi surece sorun yok dedi. Saglikli bebek tutunur herturlu sagliksiz ise duser diyorlar.
Ben iliski istemiorm nedense bi uzaklastm isim bitti tabi

Ben daha önce bu videoyu izlemiştim sizle de paylaşayım dedim

Kızlar merhaba.. ben aranızdan ayrılacağım bir haftadır gelen kahverengi lekem aşırı derecede artıp kendini kan pıhtısına bıraktı ilaç ve iğne tedavim devam ediyor fakat kalp atışını duyduğum bebeğimin maalesef şuan kendini bile göremiyoruz ve kese haftam gittikçe düşüyor.. Sağlıklı bir gebelik değil sanırım
Üzülüyorum evet ama bunda da var bir hayır. dualarımda hayırlı sağlıklı bir evlat istedim hep.. Kendimi her duruma hazırladım sağlıklı bir embriyo her türlü dururmuş, Rabbim öyle yaratmışki sağlıksız embriyoyu da vücut atıyormuş.. hakkımızda hayırlısı inşAllah..
Çok bekledim bu bebeği ama nasipten ötede yol yok... Dua edin hayırlısı olsun hakkımızda

Üzüldüm canım. Vardır her şeyde bi hayır. Allahım seni daha çok bekletmeden sağlıklı evlatlar versin inşallah

Üzüldüm canım. Vardır her şeyde bi hayır. Allahım seni daha çok bekletmeden sağlıklı evlatlar versin inşallah

Amin canım amin.. cümlemize inşAllah.. karnımda hareketini ve kalp atışını duymuş olmak bile rahatlatıyor bunu tekrardan nasip etti Rabbim bir evladım var rabbim korusun

Amin canım amin.. cümlemize inşAllah.. karnımda hareketini ve kalp atışını duymuş olmak bile rahatlatıyor bunu tekrardan nasip etti Rabbim bir evladım var rabbim korusun
Bi çocuğunun var olmasına sevindim. Rabbim sana bağışlasın

Rabbim sabır versin evet sağlıklı değildi demek ki, hayırlı zamanda tekrar nasibolsun inşaallah

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı nasıl başa çıkabiliyorsunuz
Bende de var aynı sıkıntı doktorun tek kullanımlık suda karıştırarak içilen bı ilaç verdi. İçtim ama tamamen geçtiğini söyleyemem. Bol sıvı tüketmeye çalışıyorum canım

Kızlar cuma tahlil vermiştim enabizdan baktım idrar testi yine sıkıntılı şase ya da antibiyotik yöne göründü bana.
Beta da pzt 5000 küsurdu cuma 18000lere çıkmış şükür

Çok geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

Bende de var aynı sıkıntı doktorun tek kullanımlık suda karıştırarak içilen bı ilaç verdi. İçtim ama tamamen geçtiğini söyleyemem. Bol sıvı tüketmeye çalışıyorum canım
Merhaba, hamileyken kullanılabilir mi bu ilaçlar? Bende yine mantar enfeksiyonu oldum galiba, sürekli akintim var, ne illet şey şu mantar geçiyor geri geliyor

@
Allah yardımcın olsun aynı şeyleri yaşamış biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Senin icin en hayırlı zamanda tekrar nasip olsun inşallah

Cok gecmis olsun, benim de tek duam saglikli olmasi.. hayirlisi olsun hakkinizda..

Kızlar merhaba aranızda mide karın her neyse iç çalkantı yaşayıp da çıkaramayan var mı. Midem bulanıyor kussam rahatlıcam diyorum yok gelmiyor öyle çalkantıyla kalıyorum. Böyle olupta başa çıkan çözümü olan varsa yardım lütfenn

Uzuldum canim benim ne diyeceğimi bilemedim rabbim yar ve yardımcın olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…