2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen sancı hissetmiyor musun peki? Şuan hastanede misin? Egzersiz yap bari squat filan
Yani nst de 70 gösterirken beni çok etkilemedi açıkcası gün içinde de azaldı şiddeti.
Yok squat yapıp hızlandırmayı düşünmüyorum ne kadar geç gelirse bebek açısından o kadar iyi. Daha 15 günü var

Uykusuz Koala cnm hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz inşallah kızına, dualarım seninle

İnşallah kucagına almışsındır canım kızını . Şuan wc için uyandım cok merak ettim yazıp yazmadgını girip bakim dedim.

3 cm açıklık varmış ya onun için dedim. Allah korusun kanala sıkışır filan.

Bir Bir avazda doğurursun inşallah. Rabbim yardımcın olsun.

Ztn doktor takviye yap dedi cnm yoksa bnde mama vermek istemiyorum. Silikon uc bnde agri yapmiyor sen boyutu kucukmu aldn yoksa? Eger kendi ucunu aliosa oyle dvm et cnm en iyisi direk gogusyen vermek. Bnm tek gogsumu direk veriyorum aliyor
Mamajoo Göğüs Ucu Koruyucu Seti Saklama Kutusu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mamajoonun ucunu aldım.boyutı yok sabit. Daha büyük olanları var mı kahverengi kısmı da kavrayabileceği?
Alıyor kendi mememi ama resmen eziyor.günlerce ağrıyor.süt sağamıyorım

Dikis nerde canim karnindami? Benimde acildi ama benim asagi kisimda kendi kaynar dediler biraz toparladi ama arada kan geliyo benimde

Bende takviye yapıyorum 15 er dk iki meme emiyo ama yetmiyo üstüne mama gerekiyo doymuyo cünkü.. günde bikaç kere meme bikaç kere mama gidiyoruz bakalım
Aynen canim bnm doktorda sen ver fazlasini kusar zaten dedi ac kalmasn dedi bende iyuzden veriyorum ama alismasindan korkuyorum biberona

Yok canim bnmkide ayni bu sekilde
Krem veya gumus kapak kullaniyormusun?
Ucu alıp bir de kahverengi kısmını da ağzına alabiliyor mu senin bebiş?
Evet incia göğüs ucu kremi kullanıyorum.ama yara olmuyor benmki dehşet dayanılmaz bir sızı hissediyorum

Ucu alıp bir de kahverengi kısmını da ağzına alabiliyor mu senin bebiş?
Evet incia göğüs ucu kremi kullanıyorum.ama yara olmuyor benmki dehşet dayanılmaz bir sızı hissediyorum
Aliyor canim bende ilk emdiginde sizi hissediyorm ama geciyo sonra. Suan cokcyeniyiz aliscak bence gogusler zamanla kalmayacak

Kızlar ben anlatıp korkutmak istemiyorum . Ölümden dönmüşüm resmen ama şimdi kızım da ben de daha iyiyiz çok şükür . Merak edip yazanlar hepinize tek tek teşekkür ederim . Bugün durumum daha da netleşecek .Resmen dualar kurtarmış bizi . Dualarınızı eksik etmeyin . Tanımadığın birinden gelen dua kabul olurmuş . Nolur dua edin sağlıkla evimize çıkalım risk en aza inmiş olsun

Aa gecmış olsun canım neden noldu ki ne riski . Hayırlı olsun buarada. Dualarım senle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…