2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm canım Rabbim en hayırlı zamanda sana tekrar sağlıklı bebek nasip etsin vardır her şeyde bir hayır

hakkında hayırlısı ne ise o olsun drlar hep düşüklere üzülmeyin sağlıksız gebelik diyorlar. Allah tez zamanda tekrar sağlıklı bir evlat nasip etsin tam insan alışmışken fikre çok can acıtır ama yine de hayırlısı demek lazım.

Merhaba, hamileyken kullanılabilir mi bu ilaçlar? Bende yine mantar enfeksiyonu oldum galiba, sürekli akintim var, ne illet şey şu mantar geçiyor geri geliyor

mantar için hamilelikte kullanılan başka ilaçlar varmış bende hamilelikten sonra 2 sene çok çektim. Şimdi tekrarlar hamilelikte diye korkuyorum.Dr kesin tekrarlar dedi bende biraz araştırdım kk da biri yazmış hamileymiş 4 kutu ilaç kullanmış geçmemiş en sonunda doktoru sabah akşam ılık suya karbonat koy otur demiş 3 günde geçti yazmış boşuna o kadar ilaç kullandım diye kızmış hatta doktoruna dene istersen sonucu bize de yaz çok çektim çok iyi bilirim onun acısını sıkıntısını

Ben varım yerken sıkıntım yok ama diğer her dakika içim bulanık 1-2 kere öğürdüm ama kusmadım hep midem ağzımda gibi hiç bir çözümü yok maalesef Türk kahvesi biraz bastırıyor çok kısa süreliğine. 3 ay bitmeden bu sorunlar bitmez dayanacağız 4-6 ay prenses süresi en rahat geçen kısım Bide bazen yediklerim sanki mideme gitmiyor gibi yediklerim doyurmuyor ama yiyemiyorum da

Merhaba, hamileyken kullanılabilir mi bu ilaçlar? Bende yine mantar enfeksiyonu oldum galiba, sürekli akintim var, ne illet şey şu mantar geçiyor geri geliyor
İdrar yolu enfeksiyonu için verdi canım mantar ile ilgili inan bir bilgim yok hatta hamileyken kullanılabilen ilaçtan yazdım dedi eczaneyede sordum evet doğru vermiş dedi mutlaka doktora sorun ihmal etmeyin iç çamaşırınızı sık sık değiştirin umarım yayılmaz

Kızlar ben çok kötüyüm 2 yündür yatıyorum kanama vS.yok ama midem çok kötü ne yesem ağrıyor hoş ogurmekten birşey de yiyemiyorum üşüyorum acaba üşüttüm mü bilemiyorum acile gitsem mi ne dersiniz

Allah in bir bildigi vardir gercekten sağlıksız doğacağına bu sekilde olması daha hayırlısı.. rabbim insllah tez vakitte saglikli evlatlar nasip eder size . Benimde kahve akintılarım oluyor korkuyorum cok ama sagliksizsa dusecek saglikliysa devam edecek ki insan uzulsede oyle olsun ister .. ne kadar guzelki vucudumuz herseyi kendisi tespit edip degerlendirebilecek kadar kuvvetli yaratilmis .

İki defa lavaboya gittiğimde peçeteye gelen kanamam olmuştu. Doktora sorduğumda normal olabilir demişti. Onun dışında bir belirtim olmadı.
Bendede oldu o . Kahve akıntı ya d leke de oluyor . Benimde 6 hafta 1 gunluk oldu . Kalp atisini ins nasip olursa 4 agustosta gidicez görmeye . Ama o kahve lekelenme yada peceteye gelince surekli takıyorum kafaya . Iliski konuundadakorkmaya bsldim . Iliski sirasindada kahve lekeler geldi akinti gibiydi . Sizdede oluyormu hic

Benim de oluyor kahve lekelenmem, arada birde tortu/pihti gibi bisiler geliyor.. benim tup bebek oldugu icin mi bilmiyorum ama cinsellik yasak bize.. ki zaten suanda hic de aklima gelmiyor, bi tarafta lekelenme bi tarafta bulanti.. bulanti ilaci halsizlik yapiyo devamli uyumak istiyorum gunduzleri, geceleri uykum kaciyo..itiraf edeyim biraz zorlaniyorum, Allah yardimcimiz olsun..

Kahve lekenmeler için normal dedi şimdiki doktorum. Kaybettiğim bebeğimde kahve değil adet kani gibi kıpkırmızı gelmişti. Sonra progesteron kullanmaya başladım kesildi. Belki kullanmasam kendiliginden düşerdi bilmiyorum. İlişki konusunda da tup bebek oldugu icin ilk üç ay komple yasaklamıştı bize. Korkmayın nasibinizde ne varsa onu yaşarsınız. Insallah kalp atışlarını duyarsınız bebisinizin

Benim o 1 hafta kadar sürdü geçti insallah senin de geçer. Emedur icmiştim dr tavsiyesiyle biraz kesiyodu

Acile gitmelisin serumla kendine gelirsin muhtemelen boş mide ağrı yapıyor

Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin

evet aynı ben bu şekildeyim, yerken çok çok da canım istemiyor ama yiyebiliyorum yine de ama sonrası hep o dediğin iç çalkantı çıkmıyor da yerinde durmuyor da. ne yersem de farketmiyor genelde yemekten sonra biraz oturuyorum ayaklarımı uzatıp o sanki biraz iyi geliyor yoksa acıkınca da aynı tokken de aynı

Müthiş bir baş dönmesi sonucu 2 kez istifra
Kızımda hic yaşamadım şuan aklımda deli sorular

Aslında 2. Gebelik ilkinde böyle bişey olmamıştı ne rahatmış. hatta gece 2-3 kere lavobaya kalkıyorum şaşırıyorum Türk kahvesi günde 1 kere içebiliyorduk değil mi denerim onu çok bunalttığında. Ve bende çabucak acıkıyorum Dr un verdiği vit ilacından mı diyorum. Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar ben cok cabuk yoruluyorum ya. Gerçekten iki mağaza gezemez oldum mesela. Dün işim vardı mecbur çıktık hemen oturma ihtiyacı duyuyorum hatta yatma. Kansızlık da yapıyo biliyorum ama gercekten sürekli yorgun hissetmekten bıktım. Bir de önceden çok uzun süre aç kalırdım koymazdı şimdi bikaç saat bisey yemesem elim ayağım titriyo içim cekiliyo sanki. İnş 3 ay bitince geçer su yorgunluk hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…