Aslında 2. Gebelik ilkinde böyle bişey olmamıştı ne rahatmış. hatta gece 2-3 kere lavobaya kalkıyorum şaşırıyorum Türk kahvesi günde 1 kere içebiliyorduk değil mi denerim onu çok bunalttığında. Ve bende çabucak acıkıyorum Dr un verdiği vit ilacından mı diyorum. Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar ben cok cabuk yoruluyorum ya. Gerçekten iki mağaza gezemez oldum mesela. Dün işim vardı mecbur çıktık hemen oturma ihtiyacı duyuyorum hatta yatma. Kansızlık da yapıyo biliyorum ama gercekten sürekli yorgun hissetmekten bıktım. Bir de önceden çok uzun süre aç kalırdım koymazdı şimdi bikaç saat bisey yemesem elim ayağım titriyo içim cekiliyo sanki. İnş 3 ay bitince geçer su yorgunluk hissi
Ben de boyleyim resmen popomun uzerine calismadigim zamanlarda oturmuyorum hep yatiyorum, bide ayakta durmak iskence etmekle ayni.. su 2 gun resmen hic kalkmadim hep yattim..
Ben de boyleyim resmen popomun uzerine calismadigim zamanlarda oturmuyorum hep yatiyorum, bide ayakta durmak iskence etmekle ayni.. su 2 gun resmen hic kalkmadim hep yattim..
Merhaba herkese,bende 2021 Mart'ta anne olacağım inşallah 4.kez planlanmış bir gebelik değildi,40 yaşına gireceğim için 10 gün sonra artık hamile kalamam diye düşündüm ama sürpriz yumurta yola çıkmış, alışmam biraz zaman alacak,yurt dışında yaşıyoruz ebe kontrolünde oluyor burada gebelik takibi bir randevu almadım, Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin, sizinle de paylaşmak istedim
Evet hepsi geçiyor taş gibi oluyor insan karnı büyüyünceye kadar tabiki sonra da bacak arası ağrıları başlamıştı bende magnezyumla dayanıyordum tabi ikiz farkı da var 4-7 ay sıkıntısız dönem
Merhaba herkese,bende 2021 Mart'ta anne olacağım inşallah 4.kez planlanmış bir gebelik değildi,40 yaşına gireceğim için 10 gün sonra artık hamile kalamam diye düşündüm ama sürpriz yumurta yola çıkmış, alışmam biraz zaman alacak,yurt dışında yaşıyoruz ebe kontrolünde oluyor burada gebelik takibi bir randevu almadım, Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin, sizinle de paylaşmak istedim
Evet hepsi geçiyor taş gibi oluyor insan karnı büyüyünceye kadar tabiki sonra da bacak arası ağrıları başlamıştı bende magnezyumla dayanıyordum tabi ikiz farkı da var 4-7 ay sıkıntısız dönem
Kızlar merhaba, 6 haftalık olduk biz de, bugün iç çamaşırımda açık sarı, açık kahve leke vardı, son zamanlarda mantar oldum yine acaba ondan mi kaynaklıdır, bu haftalarda yerleşme kanamasi olabilir mi? Ilk gebeliğim ve insan telaş ediyor