2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Türk kahvesi cok severdim ama tiksindim ben kokusuna bile dayanamıyorum. Kahvekoliktim simdi hiç içemiyorum

o yorgunluk yatma hissi bende de çok var anca biyere yemeğe gidip dönebiliyorum sonra hemen yatma isteği geliyor

Hamilelikte de vertigo olur yani vertigo aslında bas dönmesi demek. Bende oldugu icin biliyorum yogun dönmeyle kusma oluyor işte. Gecmis olsun

Canimm biliyorum vertigoyu ama kulak kristalleriyle alakalı olduğu için hani aklıma o gelmedi açıkçası

Otururken bile yoruluyorum yatar pozisyondayım hep. Peki geçer mi 3 aydan sonra sen tecrübelisin
Ben de boyleyim resmen popomun uzerine calismadigim zamanlarda oturmuyorum hep yatiyorum, bide ayakta durmak iskence etmekle ayni.. su 2 gun resmen hic kalkmadim hep yattim..

Ben de boyleyim resmen popomun uzerine calismadigim zamanlarda oturmuyorum hep yatiyorum, bide ayakta durmak iskence etmekle ayni.. su 2 gun resmen hic kalkmadim hep yattim..
Ev isi de yapamıyorum işin kötüsü. Az önce bulaşıklari dizdim tezgahı topladim sildim falan ayakta durmak iskencee hele bi de açsam

Merhaba herkese,bende 2021 Mart'ta anne olacağım inşallah 4.kez planlanmış bir gebelik değildi,40 yaşına gireceğim için 10 gün sonra artık hamile kalamam diye düşündüm ama sürpriz yumurta yola çıkmış, alışmam biraz zaman alacak,yurt dışında yaşıyoruz ebe kontrolünde oluyor burada gebelik takibi bir randevu almadım, Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin, sizinle de paylaşmak istedim

Otururken bile yoruluyorum yatar pozisyondayım hep. Peki geçer mi 3 aydan sonra sen tecrübelisin
Evet hepsi geçiyor taş gibi oluyor insan karnı büyüyünceye kadar tabiki sonra da bacak arası ağrıları başlamıştı bende magnezyumla dayanıyordum tabi ikiz farkı da var 4-7 ay sıkıntısız dönem

Allah tamamına erdirsin. Hayırla sağlıkla

maşallah 4 çocuk Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Masallah size. Daha birinciyi doğurmadım ama dördüncüyü düşünemiyorum

Kızlar benim karnım çıkmaya başladı sizinde çıkmaya basladimi bu çatlak kremleri ne zaman surulmeye baslaniyo bide onerebilceginiz krem var mı

Kızlar merhaba, 6 haftalık olduk biz de, bugün iç çamaşırımda açık sarı, açık kahve leke vardı, son zamanlarda mantar oldum yine acaba ondan mi kaynaklıdır, bu haftalarda yerleşme kanamasi olabilir mi? Ilk gebeliğim ve insan telaş ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…