2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben yeni gebeyim sağlıklı olur inşallah ama doğumdanda çok korkuyorum katlancaz bi şekilde ama normal doğuramam sezeryen olur benim bide bu sonda dan korkuyom çek çek bitmiyomuş ameliyathane gözümde büyüyo

Kızlar suyum geldi hastahaneye gidiyorum oturuyodum bianda altıma kaçıyorum sandım sancı hissetmiyorum bianda oldu dua edin bana
Rabbim güç kuvvet versin sağ salim bebeğine kavusursun ins

Hayirli olsun sağlıkla alın insallah kucağınıza, isterseniz sizinle ayni dönem olan kasım annelerini takip edebilirsiniz daha çok paylasiminiz olur

Ay çok teşekkür ederim nerelere gircemi yazcamı bilmiyorum sağolun

Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza artık herşeyin kolayı var sezeryanı spinal seçip normal doğumda gibi bebeğinize kavuşursunuz sondayıda herkes hissetmediğini söylüyor anestezi sonrası takılıyor artık korkmayın

Araştırayım. Sağ salim dünyaya getirin inşallah Allah kurtarsın yakın doğumunuz

Ben bel fıtığı ameliyatı olduğum zaman takılmıştı çıkarken hic hissetmedim agri esigim de düşük nornalde o yüzden bence korkmaya gerek yok

Ben bel fıtığı ameliyatı olduğum zaman takılmıştı çıkarken hic hissetmedim agri esigim de düşük nornalde o yüzden bence korkmaya gerek yok
Ağrı eşiğiniz nasıl bişey hissetmiyormusunuz yani acıyamı dayanıklısınız uyuşukken takıyolarmış uyuşuk geçince çıkıyomuş hissediyon galiba

B BAM94 cnm güzel haberle gel inşallah o anında bizede dua etmeyi untma kuzmm inşallah kolay gelsin yavrn kucgna

B BAM94 saglıcakla kucagına al inşallah canım . Kızlar bnm pazartesi sezaryen var Allahın izniyle. Eltimin nisanın 13ndeydi doğumu. Ama dün suyu gelmiş 35 36 hafta arası. Bugün gitmiş anca Dr.a ve sezaryene almıslar hemn. Bebk enfeksiyon kapmıs küvese alınmıs.herkes beni beklerken eltim doğurdu

Hayırlısıyla gelsın oğlusun :) guzel haberlerını beklıyorum yazmayı unutma

Ağrı eşiğiniz nasıl bişey hissetmiyormusunuz yani acıyamı dayanıklısınız uyuşukken takıyolarmış uyuşuk geçince çıkıyomuş hissediyon galiba
Yanı agriyi cok hissediyorum demek istedim benim genel anestezi bel fıtığı ertesi günü çıkardılar acımadı

Cok geçmiş olsun Suyu geldiği an gitmediği için mi enfeksiyon kapmış bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…