Bence şekerli şeyler kesinlikle süt yapıyor, doğumdan beri humana stil çay, promalt, kayısı incir kompostosu içiyorum hepsi şekerli şeyler ve sadece 1.gün mama verdim, sonrasında hep emzirdim, 5. gününde doğum kilosunu geçti bebeğim, doktor süt yeterli mama hiç verme dedi. Su da içiyorum tabi ama bence diğerleri de etkili oldu.
Hastane çantasına kesinlikle depend koyun en önemlisi o, sezaryenden sonra ilk andan beri hep depend kullandım. Doğuma 90 kilo olarak girmiştim o yüzden xl aldım, doğumdan sonra da xl rahat geldi ama 3. Gün l bedene geçtim.
Yanıma gecelik almam çok iyi oldu, ilk giydirdiklerinde rahatça giydim, 2. Gün pijama takımına geçtim. Ayrıca crocs terlik de çok iyi oldu rahatça yürüdüm duşa girdim.
Hastanede 2 gün kaldım. Bebek için 3 takım 3 müslin 2 battaniye, 2 tulum, 1 havlu almıştım hepsini kullandım, çünkü sürekli üstü kirleniyor bebeğin sık sık değiştirmek gerekiyor.
Yine su ısıtıcı almıştım yanıma o çok işe yaradı, hem ilk gün hemen fazla fazla süt gelmiyor, mecburen mama verdik, biberonları steril etmek için kaynar su yapmamız gerekti, yine humana stil çay almıştım onu yapmak için su ısıtmak gerekti vs. Çok işimize yaradı.
Ben hastane çantasına avent kalkan ve lansinoh göğüs kremi almıştım ama çok kullanışlı gelmedi, hastaneden çıkınca gümüş kapak aldım hemen, şuana kadar hiçbir yara çatlak vs yok, rahatça emziriyorum.
Bebek bezi olarak prima premium care almıştık ama poposunu baya kızarttı sleppy natural aldık şimdilik memnunuz. Pişik kremi olarak da mustela aldık ondan da memnunuz. Bi de hastane çantasına bebek bakım örtüsü koymayı unutmayın çok lazım oluyor.