2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar bizimde.aksam hareketli geçti idrar yolu enfeksiyonu için ilaç içtim dün gece ikindi de akıntı gelmeye başladı daha önce de saselerden kullanınca gelmişti ama bu kez çok yoğun geldi bana doktora haber ettim gittik muyane nst vs derken şu değil dedi ama.doktor da bol bol temizledim hareketlerine dikkat et bebeğin iyi gözlemle takip et falan yarin da çağırdı tekrar kontrol.edip karat verecek salı öncesi alıp almamaya doğuma

Benim yamuna inceltici olan. Çelik balenli. Çok sıkı olduğu için kapatamıyorum korkuyorum biraz daha beklicem o yüzden

Artık son günlerimz çok zorlu olyor İnşaAllahh Sağsalim kucgmza alıp burdan emekli olurz

İymsn kuzm nasıl oldun sağlıkla kucgna al bizede dua et lütfen

Gumus kapak cok isime yaradi iyiki almism. Bez olarak huggies kullaniyorum. Hastane cantamdaki cogu seyi kullanmadim ama aklimda kalcagklina cantamda kalsin. Dogumdan sonra depEnd bez cok rahat oldu tavsiye ederim.Saglikla kucagina alirsin insallah
Çoook teşekkür ederim tavsiye ve guzel dualariniz için aminnnn inşaallah

İdrar yolu iltihabı yla ilgili olmasa gerek su gelmeye devam etmis bayagi üzerimi değiştim kalkıp tekrar islandim bayagi bebek hareketlı şükür ama insan tedirgin oluyor sabah ola hayrola inşallah

Hastane çok yakın değil ama ulaşım çok kolay. 5-10 dk lık yol arabayla. Sıklaştı ama şiddeti orta derece diyebilirim.
5 dk bir iyi bir aralık gitmek için bildiğim kadarıyla ama şiddeti için bir yorum yapamadım acı eşiginiz belki yuksekır

5 dk bir iyi bir aralık gitmek için bildiğim kadarıyla ama şiddeti için bir yorum yapamadım acı eşiginiz belki yuksekır
İlk çocuğumda çok kötüydü ve çok şiddetli devam etti. Şuan uzanmış dk tutuyorum resmen. Kalkıp açılma olması için hareket mi etsem bilemedim

Kızlar lavaboya kalkınca öncesinde akıntıdan farklı bir sıvı geldi ince şeffaf bir sıvı öyle suyun gelmesi gibi çok fazla değil ama akıntı gibi az da değil akıntıdan da fazla. Su mu acaba parça parça mı gelecek anlamadım

Takip edersiniz şu ise gelmeye devam eder diye düşünüyorum bende de hala devam ediyor ikindi den beri bayagi islandim sabah tekrar çağırdı doktor zaten

Biz hastaneye yattık aksam Günü geçtiği için sabaha kadar sancilara bakilacak olmazsa suni sanci verilecekti sancilar artmaya basladi 2 cm de açıklık var
Hayırlı dogumlar cnmmmm , saglıkla kavus bebegıne cok bekleddin gelsjn artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…