2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde hep yoğun akıntı var ve yüksek enfeksiyon bende korktum su geldi sandım hep böyle çıktı ama takipte kal plesanta yi deliyormuş

Kızlaaaarrrrrrr çok şükürr bende meleğimi kucağıma aldımm bende miniğim de iyiyiz şükür darısı tüm bekleyenlere olsun suni sancılı normal doğumdu
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah canım
Yaa erkek bebişlerinde doğduğunda sünnetiydi testisiydi bitmiyor galiba Geçmiş olsun canım söylemen iyi oldu doğduğunda bizde dikkat edelim
Ohhh ne güzel yaaa 7 cm e kdr nasıldı peki ağrı sızı durumu.

Nişan gelmiş canım. Bu doğumun başladığı anlamına gelir. İstersen hemen hastaneye git

Benimde hep yoğun akıntı var ve yüksek enfeksiyon bende korktum su geldi sandım hep böyle çıktı ama takipte kal plesanta yi deliyormuş
Bende sabah heyecanlandım nişan mı geldi diye akıntı gelmiş bikaç zamandır da geliyo bu sefer baya yoğundu annem normal gelmesi dedi

Insallah atlatirsiniz bize tahlil yapilmadi cok yeni baslamisti cocuk doktoruna gttik 4. Gun tahlil yapmaya gerek duymadi gozlerinin kuyruk tarafinda sararma vardi vucuda inmemisti hemen fark ettim allahtan memeyi tamamen kestim mecbur mamayla devam ediyoruz bzde bende 0- eşim a+ oglum babanin kanini aldi kizimda 0+ oldu

Nişan gelmiş canım. Bu doğumun başladığı anlamına gelir. İstersen hemen hastaneye git
Canım şuan sancılar sık sık oluyor ama dayanılmayacak şekilde değil birde nişanda kan gelmezmi bende şeffaf su şeklinde geldi ana çok değil ara ara geliyor

Kızlar suyum geldi hastahaneye gidiyorum oturuyodum bianda altıma kaçıyorum sandım sancı hissetmiyorum bianda oldu dua edin bana
Suyun biterse, açılma sancı da yoksa belki sezeryana alabilirler, bebek enfeksiyon kapmasın die. İnş suyun bitmeden açılman ve sancın olur ve normal doğum olur

Canım şuan sancılar sık sık oluyor ama dayanılmayacak şekilde değil birde nişanda kan gelmezmi bende şeffaf su şeklinde geldi ana çok değil ara ara geliyor
Ama sancında varmış işte, doğum başlamış yani. Sancıların Sıklaşınca gidersin o zaman hastaneye

Suyun biterse, açılma sancı da yoksa belki sezeryana alabilirler, bebek enfeksiyon kapmasın die. İnş suyun bitmeden açılman ve sancın olur ve normal doğum olur
Varmış doğum başlamış nts deyim şuan dua edin herşey güzel yolunda gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…