Arkadaşlar göbüşü çıkmaya başlayan , belli olan var mı . İnternetteki haftalık fotoğraflara bakıyorum 10. Haftalarda belli oluyor sanırım. Bende normalde de 2 kat göbüş olduğu için zaten anlayamıyorum daha önce doğum yapan anneler kaçıncı haftada belli olmaya başlamıştı . Ayrıca benim hep kasık ağrım var . En çokta ayağa kalktığım ilk anda hissediyorım ve geçiyor sizde de var mı bu durumlar
Arkadaşlar göbüşü çıkmaya başlayan , belli olan var mı . İnternetteki haftalık fotoğraflara bakıyorum 10. Haftalarda belli oluyor sanırım. Bende normalde de 2 kat göbüş olduğu için zaten anlayamıyorum daha önce doğum yapan anneler kaçıncı haftada belli olmaya başlamıştı . Ayrıca benim hep kasık ağrım var . En çokta ayağa kalktığım ilk anda hissediyorım ve geçiyor sizde de var mı bu durumlar
Valla ben 8 haftalık şuan tam hiç belli olmuyor hafif şişlik var birtek onu fark ediyorum daha hiçbir tahlili mi yaptırmadım doktora da birşey soramıyorum
İnşallah canım sağlıkla duyarsın inşallah içini ferah tut güzel şeyler düşün . Diyorum da kendim de aynıyım hep böyle olucaz sanırım bu telaş , korku , stres hiç bitmiyor . Düşünmeyeyim hep mutlu olayım bunlar en güzel zamanlarım diyorum yok . Doktor 3 hafta sonra gel kontrole demişti .yarın 2 hafta olacak tabi ben yine yarın gidicem bekleyemeyeceğim 3 hafta . Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun da inşallah.işyerinde bi arkadaşım var .3 çocukları var .hanımı 3 ün de de gebeliği boyunca sadece 2 kez ultrasona girmiş . Benim şimdiden 4 oldu
Merhaba arkadaşlar. Bende dün ilk defa doktora gittim 8+4 te hem kese hem kalp atışı duyduk. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Hamileliğimi kendim evde yaptığım testle öğrenmiştim. Gün gün koyulaşmayı takip ettim. İkinci hamilelik olduğu için biraz daha rahatım. Size tavsiyem endişe edip kendinizi de bebişi de strese sokmayın.
Bana doktor cok normal dedi progestan hic vermedi. Ama goruyorum ki Turkiye’de her hafif kanamasi olana bu takviye veriliyor. Yani progesteron hormonuylami alakali kanama?
Bana doktor cok normal dedi progestan hic vermedi. Ama goruyorum ki Turkiye’de her hafif kanamasi olana bu takviye veriliyor. Yani progesteron hormonuylami alakali kanama?
Valla ben 8 haftalık şuan tam hiç belli olmuyor hafif şişlik var birtek onu fark ediyorum daha hiçbir tahlili mi yaptırmadım doktora da birşey soramıyorum
Benim keseyi gördükleri gün kan ve idrar tahlillerini almışlardı . 2 hafta sonra gittiğimde de sonuçlarına baktılar . Sanırım bu tahlillleri rutin her gebeye yapmaları gerekiyor . Önceki gebeliğimde de yine keseyi gördükleri gün aynı tahlilleri yapmışlardı . Bir sonraki randevunuzda söyleyin isterseniz . İnşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
Sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza İnsan heyecandan herşeyi merak ediyor . Eşimin hergün bebiş belli oluyormu bakayım diye eli hep karnımda dünde hareket etti ben hissettim diye çıktı . Şuan bunu hissetmenin mümkün olmadığını anlatmak zor oldu tabi o bende daha da heyecanlı
Bakalım herşey yolunda giderse 5 yaş olacak daha öncesinde hiç cesaret edemedim aslında bu sene hazır hissettim kendimi. Yarın doktora gideceğiz inşallah kalp atışı duyarız
Bakalım herşey yolunda giderse 5 yaş olacak daha öncesinde hiç cesaret edemedim aslında bu sene hazır hissettim kendimi. Yarın doktora gideceğiz inşallah kalp atışı duyarız ❤