Ağızda metal tat hamilelikte oluyo ben çareyi sakizda ve yemeklerden sonra 2 3 yudum maden suyunda bulmuştum 13. Haftadan sonra azaliyor inşallah seninde öyle olur
Kızlarr...
Rabbim öncelikle eli yüzü düzgün, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin tüm duamız böyle. Benim gibi şimdiden cinsiyeti çook merak eden var mı? Ne olursa olsun hayırlısı olsun tabii ki ikisi de kabulümüz ancak insan merak etmeden de duramıyor. Şimdiye kadar pek çok şeye göre tahmin yürütmeye çalıştıysam da hepsi boş biliyorum Nasıl geçecek bu zaman yaa. Sizde durumlar nasıl?
Kızlarr...
Rabbim öncelikle eli yüzü düzgün, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin tüm duamız böyle. Benim gibi şimdiden cinsiyeti çook merak eden var mı? Ne olursa olsun hayırlısı olsun tabii ki ikisi de kabulümüz ancak insan merak etmeden de duramıyor. Şimdiye kadar pek çok şeye göre tahmin yürütmeye çalıştıysam da hepsi boş biliyorum Nasıl geçecek bu zaman yaa. Sizde durumlar nasıl?
Kızlarr...
Gerçekten şimdiden uyku hali basıyor uyuyamıyorum. Kızımın beslenmesi, yıkanması, tuvaleti bnim üzerimdeydi. Artık eşime paslıyorum en azından dün bir ilk denediler banyo yapmayı kızımın kendi isteği ile . Tuvalette ben ya da anneme poposunu temizletiyor başka kimseyi almıyor. Babaaannesine bile temizletmiyor. Seneye daha da büyümüş olacak. 5,5 yaş . Seneye ne gösterir bilmem ama anaokuluna gidecek.
Rabbim yardımcımız olsun . Sağlık versinde hallederiz Allahın izniyle en azindan tecrubeliyz ilkinde herseyi öğrendik onlarla büyüdük anladık öğrendik simdi daha relax takilacagiz :)
Ben hipotroidi hastasiyim folik asitim iyotlu folik asit vitamin ilacım kan d vitamini ve b12 doğal vitaminim ceviz :) her ay hem endokrin hem.kadin doğuma gidiyorum oglumdada böyle bi süreçten geçtim oglum saglikli şükür ki
Kan tahlillerimi yaptırdım ben. Herhangi bişey vermedi. 15 ağustosta kontrolüm var o zaman verir mi bilmiyorum. Bende ilk hamileliliğimde omega 3 dışında bişey kullanmamıştım. Çevremden duyduğum 12 haftadan sonra verildiği yönündeydi.
Tahlillerin iyi demekki benimki yerlerdeydi serum bağlanacak derecede.vitamin kan ilaci verdi .omega 3 cok faydalı oluyor gerçekten bebeğe zeka yönünden hemde kilo aldiriyor
Benim 2.ci dogumum olacak normal doğum suni sancı ile sabah 7de gittim 3 buçukta doğurdum normal dogumu herkese tavsiye ederim 1 haftada toparladım rabbime sukur . Sezaryen daha zor bebeğiniz ve sizin sağlığınız için ne gerekiyorsa o olmalı en önemlisi...bebegim doğunca göbek bağıyla birlikte kucağıma verdiler o an bütün herseyi unuttum :)
Canim adet donemimdi o yuzden agridi gecti bisey olmadi cok sukur
Benm hamile kalmadan once cok agrim olurdu
Smdide her adet doneminde devam edio kurtulmadim
Hanımlar benim ilk gebeliğim 7+5 günlük bugün iş yerinde regl şeklinde kanla karışık kahverengi akıntım oldu çok korktum direk doktora gittim sorun olmadığini söyledi ve çok şükür kalbini duydum sağlıklı dedi doktorum yeride iyi dedi normalde zaten progestan ilaç kullanıyorum ve iğne yaptı bugün ama doktor kanamanın sebebini bilmiyor ama normal dedi benim içime sinmedi bilgisi olan var mı
Hanımlar benim ilk gebeliğim 7+5 günlük bugün iş yerinde regl şeklinde kanla karışık kahverengi akıntım oldu çok korktum direk doktora gittim sorun olmadığini söyledi ve çok şükür kalbini duydum sağlıklı dedi doktorum yeride iyi dedi normalde zaten progestan ilaç kullanıyorum ve iğne yaptı bugün ama doktor kanamanın sebebini bilmiyor ama normal dedi benim içime sinmedi bilgisi olan var mı
Geçmiş olsun. Bazen kese büyürken damara vs gelebiliyormuş, kese rahme gömülürken olabilirmiş. Kanama alanı görmemiş anladığım kadarıyla. İlk hamileliğimde 8. Hafta civarı lekelenmem olmuştu progestan kullanmıştım ve o sıra dikkat etmiştim. Klasik ağır kaldırma, yorulma, uzanma, cinsel birliktelik yasak vs gibi. Korkmayın Allahın izniyle bişey olmaz inşallah
Geçmiş olsun. Bazen kese büyürken damara vs gelebiliyormuş, kese rahme gömülürken olabilirmiş. Kanama alanı görmemiş anladığım kadarıyla. İlk hamileliğimde 8. Hafta civarı lekelenmem olmuştu progestan kullanmıştım ve o sıra dikkat etmiştim. Klasik ağır kaldırma, yorulma, uzanma, cinsel birliktelik yasak vs gibi. Korkmayın Allahın izniyle bişey olmaz inşallah
Selam kızlar nasılsınız?
Ağzımın içinde o kadar garip bir tat var ki metal tadı gibi acı zehir gibi değişik bir tat. Böyle birşey yaşayan var mı gebelikten mı acaba
Ben hipotroidi hastasiyim folik asitim iyotlu folik asit vitamin ilacım kan d vitamini ve b12 doğal vitaminim ceviz :) her ay hem endokrin hem.kadin doğuma gidiyorum oglumdada böyle bi süreçten geçtim oglum saglikli şükür ki
Bende her ay endokrine gidiyorum tiroid ve sekerime bakiliyor. Tiroid im sinirdaydi smdi normale dondu ilac hamilelik baslamadan 1 ay once kullanmistm. Sekerim yok ama riskli gruptaym hergun kendim makinadan bakip yaziyorum doktorum takip ediyor.
benim annemde seker hastasi kardesim kilolu dogdu ama saglikliydi masallah.
Bana doktor cok normal dedi progestan hic vermedi. Ama goruyorum ki Turkiye’de her hafif kanamasi olana bu takviye veriliyor. Yani progesteron hormonuylami alakali kanama?