2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ağızda metal tat hamilelikte oluyo ben çareyi sakizda ve yemeklerden sonra 2 3 yudum maden suyunda bulmuştum 13. Haftadan sonra azaliyor inşallah seninde öyle olur
Bende naneli şeker falan yedim ama bana misin demiyor zaten mide bulantısı çok yaşıyorum bide üstüne böyle ağzımın tadı kötü inşallah geçer benimde

Kızlarr...
Rabbim öncelikle eli yüzü düzgün, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin tüm duamız böyle. Benim gibi şimdiden cinsiyeti çook merak eden var mı? Ne olursa olsun hayırlısı olsun tabii ki ikisi de kabulümüz ancak insan merak etmeden de duramıyor. Şimdiye kadar pek çok şeye göre tahmin yürütmeye çalıştıysam da hepsi boş biliyorum Nasıl geçecek bu zaman yaa. Sizde durumlar nasıl?

Bende merak ediyorum çin takvimi kiz diyo biyolojik cinsiyet tahmini diye bise var o da kiz diyo rus takvimi erkek diyo bakalim hangisi çıkacak

Bende merak ediyorum cokya ne zaman belli olur acaba

Rabbim yardımcımız olsun . Sağlık versinde hallederiz Allahın izniyle en azindan tecrubeliyz ilkinde herseyi öğrendik onlarla büyüdük anladık öğrendik simdi daha relax takilacagiz :)

ben de haşimato var da şuan hamilelikte tiroid ilacının yanında başka bir şey kullanmıyorum, sana verdi mi doktorun?

Ben hipotroidi hastasiyim folik asitim iyotlu folik asit vitamin ilacım kan d vitamini ve b12 doğal vitaminim ceviz :) her ay hem endokrin hem.kadin doğuma gidiyorum oglumdada böyle bi süreçten geçtim oglum saglikli şükür ki

Tahlillerin iyi demekki benimki yerlerdeydi serum bağlanacak derecede.vitamin kan ilaci verdi .omega 3 cok faydalı oluyor gerçekten bebeğe zeka yönünden hemde kilo aldiriyor

Benim 2.ci dogumum olacak normal doğum suni sancı ile sabah 7de gittim 3 buçukta doğurdum normal dogumu herkese tavsiye ederim 1 haftada toparladım rabbime sukur . Sezaryen daha zor bebeğiniz ve sizin sağlığınız için ne gerekiyorsa o olmalı en önemlisi...bebegim doğunca göbek bağıyla birlikte kucağıma verdiler o an bütün herseyi unuttum :)

Canim hamilesin galiba hayirlisi olsun agrilarin hamilelikten miydi? Ogrenmeden once de agrilarin var miydi?
Canim adet donemimdi o yuzden agridi gecti bisey olmadi cok sukur
Benm hamile kalmadan once cok agrim olurdu
Smdide her adet doneminde devam edio kurtulmadim

Hanımlar benim ilk gebeliğim 7+5 günlük bugün iş yerinde regl şeklinde kanla karışık kahverengi akıntım oldu çok korktum direk doktora gittim sorun olmadığini söyledi ve çok şükür kalbini duydum sağlıklı dedi doktorum yeride iyi dedi normalde zaten progestan ilaç kullanıyorum ve iğne yaptı bugün ama doktor kanamanın sebebini bilmiyor ama normal dedi benim içime sinmedi bilgisi olan var mı

Geçmiş olsun. Bazen kese büyürken damara vs gelebiliyormuş, kese rahme gömülürken olabilirmiş. Kanama alanı görmemiş anladığım kadarıyla. İlk hamileliğimde 8. Hafta civarı lekelenmem olmuştu progestan kullanmıştım ve o sıra dikkat etmiştim. Klasik ağır kaldırma, yorulma, uzanma, cinsel birliktelik yasak vs gibi. Korkmayın Allahın izniyle bişey olmaz inşallah

İnşallah

Bende her ay endokrine gidiyorum tiroid ve sekerime bakiliyor. Tiroid im sinirdaydi smdi normale dondu ilac hamilelik baslamadan 1 ay once kullanmistm. Sekerim yok ama riskli gruptaym hergun kendim makinadan bakip yaziyorum doktorum takip ediyor.
benim annemde seker hastasi kardesim kilolu dogdu ama saglikliydi masallah.

Bana doktor cok normal dedi progestan hic vermedi. Ama goruyorum ki Turkiye’de her hafif kanamasi olana bu takviye veriliyor. Yani progesteron hormonuylami alakali kanama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…