2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay
Canim adet donemimdi o yuzden agridi gecti bisey olmadi cok sukur
Benm hamile kalmadan once cok agrim olurdu
Smdide her adet doneminde devam edio kurtulmadim
Ay ben de normalde cok agri cekerim adetlerimde ama bu seferki degisik geldi

İnşallah kardeşim ben memlekette konyadayım burda covid 19 hastası çok o yüzden gitsekte bakmayıp geri çeviyorlar gidemiyorum ancak 20 gün sonra doktora gidebilirim

Eki Görüntüle 2672001 bakın bu benim ilk hamileliğim 14+3 günlükken sabahları biraz küçülüyordu ama ogleden sonra ları böyleydi
Benim şuan 9+4 senden çok göbeğim ama ben çok zayıfım bide ikiz oyuzden heralde gobegime baktıkça bunlar ilerde buraya sığmazsa diye korkuyorum

Benim şuan 9+4 senden çok göbeğim ama ben çok zayıfım bide ikiz oyuzden heralde gobegime baktıkça bunlar ilerde buraya sığmazsa diye korkuyorum
Canım ben de merak ediyorum iki embiryo transferi oldum salı günü kontrol bakalım tek mi çift mi kan değerlerin nasıldı senin

Allah inşallah kalp atışını duymayan bütün annelere nasip eder duymayı inşallah güzel haberler sağlıklı doğumlar hayırlı ve sağlıklı evlatlar alırız kucağımıza

Birşey sorucam ya ben ayın sonunda İstanbula gidicem bebeğim 11 haftalık olucak bütün testlerim duruyor sadece kalp atışını gördüm ekranda sizce beklemeyip özelde yaptırmalı mıyım testlerimi düşün düşün insan çıldırıyor ya

Aslında sağlık ocağı yapıyor test sonuçlarını alıp direk istanbula gittiğinde gösterebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…