Canim adet donemimdi o yuzden agridi gecti bisey olmadi cok sukur
Benm hamile kalmadan once cok agrim olurdu
Smdide her adet doneminde devam edio kurtulmadim
Benim keseyi gördükleri gün kan ve idrar tahlillerini almışlardı . 2 hafta sonra gittiğimde de sonuçlarına baktılar . Sanırım bu tahlillleri rutin her gebeye yapmaları gerekiyor . Önceki gebeliğimde de yine keseyi gördükleri gün aynı tahlilleri yapmışlardı . Bir sonraki randevunuzda söyleyin isterseniz . İnşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
İnşallah kardeşim ben memlekette konyadayım burda covid 19 hastası çok o yüzden gitsekte bakmayıp geri çeviyorlar gidemiyorum ancak 20 gün sonra doktora gidebilirim
Allah inşallah kalp atışını duymayan bütün annelere nasip eder duymayı inşallah güzel haberler sağlıklı doğumlar hayırlı ve sağlıklı evlatlar alırız kucağımıza
İnşallah kardeşim ben memlekette konyadayım burda covid 19 hastası çok o yüzden gitsekte bakmayıp geri çeviyorlar gidemiyorum ancak 20 gün sonra doktora gidebilirim
Birşey sorucam ya ben ayın sonunda İstanbula gidicem bebeğim 11 haftalık olucak bütün testlerim duruyor sadece kalp atışını gördüm ekranda sizce beklemeyip özelde yaptırmalı mıyım testlerimi düşün düşün insan çıldırıyor ya
Birşey sorucam ya ben ayın sonunda İstanbula gidicem bebeğim 11 haftalık olucak bütün testlerim duruyor sadece kalp atışını gördüm ekranda sizce beklemeyip özelde yaptırmalı mıyım testlerimi düşün düşün insan çıldırıyor ya