2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında sağlık ocağı yapıyor test sonuçlarını alıp direk istanbula gittiğinde gösterebilirsin
Hepsini yapmıyor sağlık ocağında bir kısmını yaptırdım geri kalan duruyor şuan tam 8 haftalık oldu 2li taramam duruyor ne yapıcam bilmiyorum

Ben karadeniz aşığıyım nasip oldu karadenize geldim ama nasip kısmet tabi nerede ne olur bilinmez mutfağı çok güzel ama konyanın demi
Valla ben konyayı karadeniz mutfağına çeviriyorum konyalı lar ot yemiyor yav bizim gibi Ispanak yemeğine hasret kaldım

Yok canım daha hiç kimse yaptırılması ikiliyi 12. haftada ikili test yapılıyor bazı doktorlar 11 14 hafta diyor
Bunu yeni duydum içim rahatladı valla diyorum ne yapıcam diye içim daralmıştı iyiki sormuşum Allah razı olsun

benim ilkinde daha sonra çıkmıştı ama bunda şimdiden biraz var sanki

benim ilk hamileliğimde de vardı aynen takipli devam ettik çok şükür bir sıkıntı olmadı, bunda da aynı zaten sadece demek diğer değerlere de bakıyor extra bir takviye vermedi şuanda da bana, folik asit ve tiroid ilacı sadece

Yarın bende kalp atışıni duymak için gidecegim kizlar sabah erkenden randevum var çok heyecanlı vede endişeliyim. Bu 3. Hamileligim ama hiç kalp atışını duymak nasip olmadı hayırlısıyla inşallah bu sefer tamamına erdirir rabbim. Benim icinde dua ederseniz çok sevinirim. Allah herkesin gönlüne göre versin

Ama fetal dna da risk yüksek cikarsa yine de amniyosentez yaptırıyorlar tanı koymak için

Insallah çok mutlu çıkarsın doktordan canım ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…