2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah çok mutlu çıkarsın doktordan canım ❤❤

Kizlar özel olucak biraz ama iliskiyi kesmeyen varmi?
Birde jel kullanan varmi progesteron jel
Jelden dolayi sanirim asiri kayganlik oluştu o Kayganlikla rahmim sanki genis bol gibi geldi o sırada. Bende korktim simdi genişlik düşük belirtisi ama asiri kayganlik o hissi yaratmis olablrmi kanama leke hicbiri yok Khve lekelenmelerimde artik yok agrida yok hicbi sorun yok ama kafama takildi kusura bakmayin biraz açık oldu bende biraz cekindim yazarken ama nasil anlatilir bilemedim

Benim hormonlardan dolayı ateş başıma vuruyor. Tam ilişki denmesede bir kaç defa yaptık şu an çok şükür uzağız ben memleketteyim yoksa çok fenayım yani. Neden böyle oldu hiç anlamadım. Ama bende hiç lekelenme olmadı 10.Haftadayım.

Benim lekelenme baya oldu son 5 6 gundur yok jelde verdi doktor 2 gun oldu jele baslsysli sabah 2 tane yapıyorum o da sanrm iceriyi asiri kaygan yapti iyi olmadi pek hahaha. Bende haline sukret hic yapmayanlar var dedim esime

Benim lekelenme baya oldu son 5 6 gundur yok jelde verdi doktor 2 gun oldu jele baslsysli sabah 2 tane yapıyorum o da sanrm iceriyi asiri kaygan yapti iyi olmadi pek hahaha. Bende haline sukret hic yapmayanlar var dedim esime
Benim doktorum çok katı. Hiç lekelenme kanamam olmadı. Düşük riskimde yokmuş. Ama ilk üç ay herşey yasak dedi. İlişki yürüyüş vs.

Benim doktorum çok katı. Hiç lekelenme kanamam olmadı. Düşük riskimde yokmuş. Ama ilk üç ay herşey yasak dedi. İlişki yürüyüş vs.
Benimkide relaks hicbiseye yasak koymadi.
Doktor doktor degisiyor valla ama ben çok araştırdım bi sorun yoksa iliski ve yürüyüş dusuge sebep olmazmis

Doktor doktor degisiyor valla ama ben çok araştırdım bi sorun yoksa iliski ve yürüyüş dusuge sebep olmazmis
Aynen bende araştırdım hamilelikle ilgili kitap aldım. Düşüklerin yüzde 70 i kromozom bozukluklardan oluyor bu da iyi birşeydir diyor. Herşeyin hayırlısı hepimizin hakkında.

Bize de ilişki yasak, transfer hazırlığına başladığımızdan beri yasak yani 1 hazirandan beri. 12 haftamız bitince yasakta bitecek işin aslı zaten bebek ufacık minicik diye psikolojik olarakta aklımız hiç oralarda değil

Kızlar selam bende geldim aranıza. Öncelikle hepimize hayırlı hamilelikler nasip olsun. 6hafta 6 günlük hamileliğim var. Herşey okadar yolunda giderken kese altında kanama tespit edildi 1 cm dediler neyse 5 gün sonra kese arkasında 2,5 cm olmuş neredeyse bir kese boyutu kadar dedi doktor. Düşük önleyici iğne serumlar herşey yapıldı bundan sonrası Allahım ne isterse o ama öyle kötü günler yaşıyorumki neden olur bu kanama alanı gelişim herşey çok güzel giderken küçülmeden büyüyor varmı böyle bir durum yaşayan

Bizde cinsellik yasak, hatta tup bebek oldugu icin uzun zamandir yasak ama cok ugrasip istedigimiz icin bu bebegi tek dusundugumuz onun iyi ve saglikli olmasi, aklimin kosesinden gecmiyo ki esim de oyle..

Hiç kesmedik doktora sordum sen sıkıntı hissetmediğim sürece hiç bir sıkıntı olmaz dedi bende çok şükür hiç sorun olmadı lekelenme vs aynen devam
O his ile ilgili hiç bilgim yok maalesef canım doktora ne zaman gideceksin sorarsın gittiğinde
Slm iyi geceler inşallah rabbimin izniyle bende mart annesi olucam
Merhaba hayırlı olsun

Canım inşallah biter sıkıntıların bildiğim kadarıyla kanama alanı olan birçok arkadaş olmuştu ilaçlarla tedavi ediliyor galiba çok bilgili değilim ama zor olsa da sen rahat olmaya çalış dua et sağlıklı bir şekilde Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Geceleri benim gibi uykuya hasret kalan var mı? Sürekli lavaboya gitmek bir yana (artık azaldı ilk zamanlara göre) bel ağrıları, karın ağrıları ve genel huzursuzluktan günlerdir doğru dürüst uyuyamıyorum. İlerleyen aylarda geçer mi ki acep?

Bende aynıyım lavaboya gitmiyorum ama sürekli huzursuz uyanıyorum mide bulantısı yanması falan ama uyuyorum yine de şimdi eşimi ise gönderip uyurum yine

Bende aynıyım lavaboya gitmiyorum ama sürekli huzursuz uyanıyorum mide bulantısı yanması falan ama uyuyorum yine de şimdi eşimi ise gönderip uyurum yine
Şimdi gönderdim ben de uyumayı planlıyorum. Anlamadığım gece gelmeyen uykum gündüz neden gelir. Gündüz uyumasam bile gece bir gram uyku yok bana. Yastığım elimde gece sürekli dolanıyorum evin içinde.

Kızlar günaydın. Sol kasığımda bi ağrı oluyor sol bacağıma iniyor. Anlık olup olup gidiyor. Bu bi sıkıntı mı başına gelen var mı

Eğer sağlıklıysa ilaç tedavisi yardımcıymış ama sağlıklı olmazsa ne yaparsak yapalım zaten fayda etmez dedi doktor. İnşallah sağlıklı bir hamileliktir sürekli dua ediyorum düzelsin diye çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…