2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Genelde ilk ayaga kalkinca oluyor canim bi de şu var uzanip dinlenince gecen bir agriysa hic korkmayin diyor doktorlar
Aynen yataktan kalktığım da oldu. İlk defa olunca bi korktum. Bide kaç gündür kabızın acaba ondan mı oluyor onuda bilemedim.
bu gebelikte kabız olmak şart mı yahu

Selam kizlar ben de carsamba gunu kalp atisini duydum cok sükür mide bulantilarim basladi bu yuzden moralim cok bozuk söyle hamile oldugunu bile anlamayan tiplerden olmak istiyodum bu sefer
Bir de duygusal dalgalanma yasayan var mi kendimi mutsuz hissediyorum icimdeb hic bisey yaomak gelmiyor

Merhaba,
Bel ağrısı beni de çok üzdü hala da üzüyor malesef. Hatta zansn zansn adet sancısı gibi karnım da ağrıyor. Gece çok sıcak olduğu için sanırım kesintisiz uyku yok en geç 5.30 ayaktayım ve 2 3 kez de uyanıyorum ya susuyorum ya tuvalet ihtiyacı inşallah ilerleyen dönenler daha kolay olur

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

O mide bulantısı olmayıp hamileliğin anlamayanlardan biriyim ama bizlerinde başka sıkıntıları çıkıyor sonuç bu süreç biraz zor geçiyor herkese . Ruh halim benimde yorgun bezgin ama uyumakta istemiyorum. Sürekli birisi bişiy dese de azıcık tartışıp ağlasam diye bekliyorum Allah yardımcımız olsun

Aynen gündüz uykusu nasıl tatlı oluyor elimde değilim uyuyup kalıyorum ama herkeste oluyormuş normal demekki
Kızlar günaydın. Sol kasığımda bi ağrı oluyor sol bacağıma iniyor. Anlık olup olup gidiyor. Bu bi sıkıntı mı başına gelen var mı
Günaydın canım benimde oluyor bazen ama çok hafif geçiyor sonra sorun değildir inşallah
Bende hep öyle duydum sağlıklıysa ne yaparsan yap birşey olmuyormuş. Ben ne yaptım bilsen daha 6 haftalık hamileyken sinopa gittik oradada şelaleler varmış tepeye çıkalım diye heves ettim çıktık ama o da maşallah baya varmış tırmana tırmana çok korktum birşey olur mu ki diye ama çok şükür olmadi şimdi olsa yapmam ne cesaret yapmışım diyorum
Hayırlı olsun gözün aydın canım aynı ruh değişimleri bende de var kolumu kıpırdatmak istemiyorum hiç acıkıyorum yemek istemiyorum bir değişik haller

Hey gidi zamannnn geçen sene bu zamanlar bebem karnımda minnak bir fasilyeydi şimdi 4 aylık oldu yatakta yanımda şebeklik yapıyo
Darısı sizlere olsun kızlar Allah güzel bir hamilelik serüveni geçirmeyi nasip etsin sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularınıza inşaAllah

benim doktorum da rahat, hiç yasak demedi ama jel olayını hiç bilmiyorum.

Benim 7-10. haftalar arası geceleri aynı senin dediğin gibiydi hatta şimdiden uyuyamıyorum hamilelik nasıl geçecek diyordum ama bu hafta gece daha rahatım çok şükür senin de geçer inşallaah

Oyy ne tatlış bir mesaj bu böyle amin inşallah bizde tadalım o eşsiz duyguları Allah im evladinizi da size bagislasin inşallah

Saat 5 de canım. Gece çok bulantım oldu çok kustum sabah soluğu hastanede aldım serum yiyince kendime geldim şimdi

İlk 3 ayı bir atlatsak hayırlısıyla en azından bu kadar rahatsız olmayız. Bende gece kötü oldum hemen yattım bacaklarımı dikip,. Kızımı bahçeye indirdim o oynarken biz oturduk. Bütün gün zaten masa başı çalışıyorum, birde akşam oturuyorum. Neyseki komşularımın sohbetleri güzel sıkılmıyuoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…