- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Aynen yataktan kalktığım da oldu. İlk defa olunca bi korktum. Bide kaç gündür kabızın acaba ondan mı oluyor onuda bilemedim.Genelde ilk ayaga kalkinca oluyor canim bi de şu var uzanip dinlenince gecen bir agriysa hic korkmayin diyor doktorlar
Yok canim kabizliktan degil ilk ayaga kalkinca bicak sqplanmis gibi oluyor bi kac sn o da normalAynen yataktan kalktığım da oldu. İlk defa olunca bi korktum. Bide kaç gündür kabızın acaba ondan mı oluyor onuda bilemedim.
bu gebelikte kabız olmak şart mı yahu
Anladım canım sağolYok canim kabizliktan degil ilk ayaga kalkinca bicak sqplanmis gibi oluyor bi kac sn o da normal
Merhaba,Geceleri benim gibi uykuya hasret kalan var mı? Sürekli lavaboya gitmek bir yana (artık azaldı ilk zamanlara göre) bel ağrıları, karın ağrıları ve genel huzursuzluktan günlerdir doğru dürüst uyuyamıyorum. İlerleyen aylarda geçer mi ki acep?
Güzel haberlerini bekliyoruz canımYarın bende kalp atışıni duymak için gidecegim kizlar sabah erkenden randevum var çok heyecanlı vede endişeliyim. Bu 3. Hamileligim ama hiç kalp atışını duymak nasip olmadı hayırlısıyla inşallah bu sefer tamamına erdirir rabbim. Benim icinde dua ederseniz çok sevinirim. Allah herkesin gönlüne göre versin
Kontrol ne zaman canım5+6 olacağız İnşallah duyarız
O mide bulantısı olmayıp hamileliğin anlamayanlardan biriyimSelam kizlar ben de carsamba gunu kalp atisini duydum cok sükürmide bulantilarim basladi bu yuzden moralim cok bozuk söyle hamile oldugunu bile anlamayan tiplerden olmak istiyodum bu sefer
Bir de duygusal dalgalanma yasayan var mi kendimi mutsuz hissediyorum icimdeb hic bisey yaomak gelmiyor
Amin teşekkür ederimHosgeldin canim saglicakla kucağına almanı dilerim
Benim tahmini doğum 4 mart yanlışlıkla 29 şubatta dogurmazsam
Aynen gündüz uykusu nasıl tatlı oluyor elimde değilim uyuyup kalıyorum ama herkeste oluyormuş normal demekkiŞimdi gönderdim ben de uyumayı planlıyorum.Anlamadığım gece gelmeyen uykum gündüz neden gelir. Gündüz uyumasam bile gece bir gram uyku yok bana. Yastığım elimde gece sürekli dolanıyorum evin içinde.
Günaydın canım benimde oluyor bazen ama çok hafif geçiyor sonra sorun değildir inşallahKızlar günaydın. Sol kasığımda bi ağrı oluyor sol bacağıma iniyor. Anlık olup olup gidiyor. Bu bi sıkıntı mı başına gelen var mı
Bende hep öyle duydum sağlıklıysa ne yaparsan yap birşey olmuyormuş. Ben ne yaptım bilsenEğer sağlıklıysa ilaç tedavisi yardımcıymış ama sağlıklı olmazsa ne yaparsak yapalım zaten fayda etmez dedi doktor. İnşallah sağlıklı bir hamileliktir sürekli dua ediyorum düzelsin diye çok sağolun
Hayırlı olsun gözün aydın canımSelam kizlar ben de carsamba gunu kalp atisini duydum cok sükürmide bulantilarim basladi bu yuzden moralim cok bozuk söyle hamile oldugunu bile anlamayan tiplerden olmak istiyodum bu sefer
Bir de duygusal dalgalanma yasayan var mi kendimi mutsuz hissediyorum icimdeb hic bisey yaomak gelmiyor
Kizlar özel olucak biraz ama iliskiyi kesmeyen varmi?
Birde jel kullanan varmi progesteron jel
Jelden dolayi sanirim asiri kayganlik oluştu o Kayganlikla rahmim sanki genis bol gibi geldi o sırada. Bende korktim simdi genişlik düşük belirtisi ama asiri kayganlik o hissi yaratmis olablrmi kanama leke hicbiri yok Khve lekelenmelerimde artik yok agrida yok hicbi sorun yok ama kafama takildi kusura bakmayin biraz açık oldu bende biraz cekindim yazarken ama nasil anlatilir bilemedim
Geceleri benim gibi uykuya hasret kalan var mı? Sürekli lavaboya gitmek bir yana (artık azaldı ilk zamanlara göre) bel ağrıları, karın ağrıları ve genel huzursuzluktan günlerdir doğru dürüst uyuyamıyorum. İlerleyen aylarda geçer mi ki acep?
Kızlar günaydın. Sol kasığımda bi ağrı oluyor sol bacağıma iniyor. Anlık olup olup gidiyor. Bu bi sıkıntı mı başına gelen var mı
Oyy ne tatlış bir mesaj bu böyleHey gidi zamannnn geçen sene bu zamanlar bebem karnımda minnak bir fasilyeydi şimdi 4 aylık oldu yatakta yanımda şebeklik yapıyo
Darısı sizlere olsun kızlar Allah güzel bir hamilelik serüveni geçirmeyi nasip etsin sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularınıza inşaAllah❤❤
Amin kuzm benim cümlemizin evladını inşaAllahOyy ne tatlış bir mesaj bu böyleamin inşallah bizde tadalım o eşsiz duyguları Allah im evladinizi da size bagislasin inşallah
Saat 5 de canım. Gece çok bulantım oldu çok kustum sabah soluğu hastanede aldım serum yiyince kendime geldim şimdiKontrol ne zaman canım
Saat 5 de canım. Gece çok bulantım oldu çok kustum sabah soluğu hastanede aldım serum yiyince kendime geldim şimdi
bende de oluyor ve özellikle hep sol tarafta. otururken ilk ayağa kalktığım anda oluyor ve hemen geçiyor.bugün doktor kontrolüm var soracağım.Kızlar günaydın. Sol kasığımda bi ağrı oluyor sol bacağıma iniyor. Anlık olup olup gidiyor. Bu bi sıkıntı mı başına gelen var mı
Hergün 2-3 elma yeyin . faydasını görürsünüz.Tam meyve zamanları. kayısı da işe yarıyor.Aynen yataktan kalktığım da oldu. İlk defa olunca bi korktum. Bide kaç gündür kabızın acaba ondan mı oluyor onuda bilemedim.
bu gebelikte kabız olmak şart mı yahu
Ben de aynı durumdayım ama benim sağ kaşık sağ bacak doktorum normal dediKızlar günaydın. Sol kasığımda bi ağrı oluyor sol bacağıma iniyor. Anlık olup olup gidiyor. Bu bi sıkıntı mı başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?