2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın, oluyor bana da arada aah deyip oturuyorum geri sonra geçiyor
bende de oluyor ve özellikle hep sol tarafta. otururken ilk ayağa kalktığım anda oluyor ve hemen geçiyor.bugün doktor kontrolüm var soracağım.
Hergün 2-3 elma yeyin . faydasını görürsünüz.Tam meyve zamanları. kayısı da işe yarıyor.
ahh neler yiyorum bi bilsen
Ben de aynı durumdayım ama benim sağ kaşık sağ bacak doktorum normal dedi
İyi bari ilk defa başıma gelince endişelenmiştim kızlar çoğu kişide oluyormuş demek

Bizde cinsellik yasak, hatta tup bebek oldugu icin uzun zamandir yasak ama cok ugrasip istedigimiz icin bu bebegi tek dusundugumuz onun iyi ve saglikli olmasi, aklimin kosesinden gecmiyo ki esim de oyle..
Sanırım tüp bebek anneleri olarak bir çoğumuz bu şekilde düşünüyoruz

Benim kızım da 2018 Mart doğumlu bizim de arada 3 yaş olacak ilk gebelik prenseslikmiş ikinci gebelik çoçuklar çok zor

Kesinlikle canim...pamuk prensesler kul kedisi ne döndük
Asil annelik 2.ciymis

Benimkide nisan 2018 canim ben be,i bıraktırma dusunuyorum sen başladın mı lazimlik aldım kafasına geciriyo klozet aparatı alcam

Bende de çıktı gebelik sekeri oglum 3700 doğdu saglikli ben sadece 10 kilo aldım oglumda saglikli besleniyorum yine hamileyim diye abartmıyorum hicbirseyi. Bunda da en fazla 10kilo hedefliyorum. Doğumdan sonra 7si gidiyo zaten insallah normal olurda .Hayirli saglikli kucağımıza alalim bebeklerimizi insallah.Mevlam kolay hamielleik kolay dogum nasip eylesin.

Bende abartmıyorum özellikle akşamları şimdilik sonra dondurma tatlı yemiyorum, sabahlarıda evde kahvaltı yapıp çıkıyorum dışardan simit, poğaça yememek için. Ama şu bulantılardan dolayı çok karbonhidrata yüklendim ilk zamanlar.

Asil annelik 2.ciymis

Benimkide nisan 2018 canim ben be,i bıraktırma dusunuyorum sen başladın mı lazimlik aldım kafasına geciriyo klozet aparatı alcam

Çocukların hayal gücü Biz hem lazımlık hem aparat kullandık başta klozetten korktu sifon sesi falan sonra alıştı

Olsun cnm bundan sonra dikkat edersin .telafi edersin

Bende baştan beri burun tıkanıklığı vardı. Şimdi de kulağım tıkandı. Zaten normalde de kulaklarim tikanirdi 2 defa yıkatmıştım ama hep denize gittigimde olurdu. Simdi birden bire sağ kulağım tıkandı. Uykular zaten haram oldu burnum tıkalı oldugu icin agzim kuruyor surekli su iciyorum bu defa da tuvalet icin kalkıyorum surekli. Yarin kulak burun bogaza gidicem bakalim. En azindan kulaklarim açılsın

Geçmiş olsun doktora gidene kadar bol bol sakız çiğnemenizi öneririm. İyi geliyor. Burun tıkanıklığı içinde deniz suyu kışın bana çözüm olmuştu

Sanırım tüp bebek anneleri olarak bir çoğumuz bu şekilde düşünüyoruz
Kesinlikle haklisin. Bize de yasak 12.haftaya kadar ama hiç aklımıza gelmiyor. Eşim zaten çok korkuyor bişey olacak diye çok minik şuan diyor. Durup durup boyunu hesaplıyor uzamış mı diye bütün ev işleri onda. Zaten yorgunluktan bitti zavallım Onlar içinde zor bir süreç ama allah sabrını veriyor her zorluğun

Esim en son dedi ki at sunu ben bez alirim kafasına geçirince tabi insallah kolay atlatırız su 3ay riskli dönemimizde geçsin baslicam bakalim

İnşallah canım Allah kolaylık versin. Bezi bıraktığımda gece gündüz takmadım uykular haram oldu ama gündüz çiş kaçırmalarıyla annem uğraştı sağolsun o büyüttü kızımı çalışınca.
Yakınında aile büyüğün varsa çok faydası oluyor destek alırsın canım.

Geçmiş olsun doktora gidene kadar bol bol sakız çiğnemenizi öneririm. İyi geliyor. Burun tıkanıklığı içinde deniz suyu kışın bana çözüm olmuştu
Tesekkur ederim. Sakiz cigneyince de çenem çıkıyor her tarafımdan error veriyo vücudum gliserin damlatiyorum insallah yarin aspiratorle temizler doktor

Asil annelik 2.ciymis

Bezi bırakalı 2 ay oldu canım çok şükür sıkıntı yaşamadım 1 günde bıraktı klozet kapağı almıştım ben de zaten bezden rahatsız oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…