2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım ya çok heyecanlılar gerçekten Allah razı olsun eşlerimizden ben tüm işlerimi yapıyorum ama eşim evde olunca ne yapılacaksa hemen el atar bu ilginin daim olmasına duacıyım özellikle bebiş dogunca

Evet kızlar ben geldimmmm. Dua eden herkesin ne dileği varsa kabul olsun. Ben bugun kalp atışını duydum cok şükür ne muhteşem bir duyguymuş 8 yıldır bu anı bekliyorduk. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin. Bugun normalde 7+2 yim ama ultrasonda 6+5 çıktı ama kalp atisini duyunca herseyi unuttum soramadım doktora. Lekelenmelerden dolayı ıliski yasak ama hafif tempolu yürüyüş olabilir dedi. Benden bugünlük bu kadar

Maşallah ❤ Hep böyle sağlıkla ilerlesin gerçekten harika bir duygu. Eşim o anı videoya almıştı ve sürekli açıp dinliyorum miniğimin kalbini Benim bebiş de 3 gün geri çıkmıştı normal böyle şeyler oluyor demişti doktorum. Muhakkak seninki de öyle derdi diye düşünüyorum endişe etme bu konuda

Benim kanama ve lekelenmeler uzun sürdüğü için hep yattım. Yeni yeni biraz hareketlendim. Annemde olmadığından her iş eşime kaldı. Allah razı olsun eşlerimizden. Bebiş doğduğunda da yine eşime kalacak herşey ilgileri daim olsun

Maşallah canım allahım kucağımıza aldığımız günlerimizi göstersin inşallah. allah isteyen herkese nasip etsin

Sıkıntılı süreçlerin olmuş kuzum tabii ki yatıp kendini yormaman en doğrusuydu❤ Eşim bebekleri çocukları çok sever bi ortamda bebek varsa eşim elini uzatır uzatmaz bebekler atılır kucağına, kaç tane anne "aslında kimseye gitmez" deyip güldü bazen bende hayret ediyorum resmen çekiyor bebeleri yada iki söz söylese hemen gülerler eşime. Bende çok seviyorum ama eşime gittiği kadar gelmiyorlar bana eşimin bu çocuklarla olan bağı kendi çocuğu ile arasında büyük avantaj olur bana da çok destek olur diye hayal kuruyorum

Doktora o kdr ayrintili sormaya cekinirim sanrm randevum 20 22 agustos arasi alcam cnm

Tesekkur ederim. Sakiz cigneyince de çenem çıkıyor her tarafımdan error veriyo vücudum gliserin damlatiyorum insallah yarin aspiratorle temizler doktor
İnşallah düzelir. İlk hamileliğimin son zamanları haziran ve temmuzdu geniz etim şişti burnum tıkandı. Hava sıcak geceleri tüm camları açıp oturarak uyumaya çalışırdım. Evin her odasına soğan kesip koymalar. Ev lahmacun dükkanı gibi kokuyordu çörekotu yağı, nane yağı. Zordu baya. İnşallah bunda öyle olmaz diye dua ediyorum

Kızlar aranızda fast food tüketimine devam eden var mı canım aşırı hamburger çekiyor ama zararlı diye yemiyorum zaten midem de almaz şu anda ama çekiyor yine de

Esiminde bazen psikolojisi bozuluyo bu konuda . Ben uyariyorum baştan oyle olmasin böyle olsun filn oyle deyince psikolojiisi bozuluyomus odaklanamiyormus cildirticak beni ne cinssin dedim olduguna şükret hic olmayan var . Benim hamileliktwn önceki gibi istek aynida yinede korkuyorum biraz . Gerci 8 haftalik oldu olucak 1 2gune bu haftaya kadar ayni devam etti ama insanin etkileniyo yinede cinsel hayati .

Gözünüz aydın Sağlıkla sıhhatle inşallah

Kızlar aranızda fast food tüketimine devam eden var mı canım aşırı hamburger çekiyor ama zararlı diye yemiyorum zaten midem de almaz şu anda ama çekiyor yine de
Yapacak gücün varsa youtube de refikanın güzel hamburger, kfc tarifleri var. Hamile olduğumu bilmeden bir sefer yedim. Kaan Kocatepe canı çekiyorsa hamile kişi abartmadan yiyebilir diyordu bir videosunda.

Kızlar günaydın. Sol kasığımda bi ağrı oluyor sol bacağıma iniyor. Anlık olup olup gidiyor. Bu bi sıkıntı mı başına gelen var mı

Banada arada kramp gibi oluyor normaldir bence.

Kanama alani cogumuzda oldu jel fitil igne hap her turlusunu kullanan var aramizda bebek saglikliysa zaten dusmez sen dikkatli ol gerisini Allaha birak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…