Evet woopper yapıyordu refika izlemiştim o videoyu hatırladımYapacak gücün varsa youtube de refikanın güzel hamburger, kfc tarifleri var. Hamile olduğumu bilmeden bir sefer yedim. Kaan Kocatepe canı çekiyorsa hamile kişi abartmadan yiyebilir diyordu bir videosunda.
Allahım ya çok heyecanlılar gerçektenAllah razı olsun eşlerimizden ben tüm işlerimi yapıyorum ama eşim evde olunca ne yapılacaksa hemen el atar bu ilginin daim olmasına duacıyım özellikle bebiş dogunca
Bundan sonra başlama ihtimali varmi acabaÇok şanslısın
Cok mutlu oldumm canimm ❤ darısı bebisi daha büyümüş olarak göreceğin gunlereeEvet kızlar ben geldimmmm. Dua eden herkesin ne dileği varsa kabul olsun. Ben bugun kalp atışını duydum cok şükürne muhteşem bir duyguymuş 8 yıldır bu anı bekliyorduk. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin. Bugun normalde 7+2 yim ama ultrasonda 6+5 çıktı ama kalp atisini duyunca herseyi unuttum soramadım doktora. Lekelenmelerden dolayı ıliski yasak ama hafif tempolu yürüyüş olabilir dedi. Benden bugünlük bu kadar
Ayy inşaAllah. Yoksa 9 ay böyle zor gerçekten.benim doktorum da rahat, hiç yasak demedi ama jel olayını hiç bilmiyorum.
Benim 7-10. haftalar arası geceleri aynı senin dediğin gibiydi hatta şimdiden uyuyamıyorum hamilelik nasıl geçecek diyordum ama bu hafta gece daha rahatım çok şükür senin de geçer inşallaah
Ay güldürdün beniEsiminde bazen psikolojisi bozuluyo bu konuda . Ben uyariyorum baştan oyle olmasin böyle olsun filn oyle deyince psikolojiisi bozuluyomus odaklanamiyormus cildirticak benine cinssin dedim olduguna şükret hic olmayan var . Benim hamileliktwn önceki gibi istek aynida yinede korkuyorum biraz . Gerci 8 haftalik oldu olucak 1 2gune bu haftaya kadar ayni devam etti ama insanin etkileniyo yinede cinsel hayati .
Benim de tam manasıyla başlamadı mide bulantıları ara ara hissettirse de o kadar kötü olmadım hiç. Ama 13. Haftaya kadar başlama ihtimali var. İnşaAllah hep rahat mideli olanlardan oluruz.Bundan sonra başlama ihtimali varmi acaba
Beta yüksekliğinden bulantı oluyormuş sanırım ve 12 13 haftaya kadar hep yükselecek yani olma ihtimali var bence çok da merak ediyom betalarımız ne durumda acabaBundan sonra başlama ihtimali varmi acaba
Benimde bazen varla yok arasi gibi oldu ama hiç tam manasiyla bulanmadi insallahBenim de tam manasıyla başlamadı mide bulantıları ara ara hissettirse de o kadar kötü olmadım hiç. Ama 13. Haftaya kadar başlama ihtimali var. İnşaAllah hep rahat mideli olanlardan oluruz.
Bende ediyorm ama ona bkmiyolar artik ama yükselmese kalp atisi vs ilerlemeyi goremezdikBeta yüksekliğinden bulantı oluyormuş sanırım ve 12 13 haftaya kadar hep yükselecek yani olma ihtimali var bence çok da merak ediyom betalarımız ne durumda acaba
Çok şükür kuzum Allah razı olsun eşimden.❤ sırf hamilelige özel değil ilgisi zaten ev işlerinde bana yardımcı olurdu önceden de. Benimkide malesef çok uzun saatler çalışıyor bazen çok yorgun oluyor ama yine de birşeyler yapmak istiyor mutfağı zaten çok sever evde olduğu günler yemekleri o yapar temizlik yapılacaksa ben süpürgeyi alırım sen viledayı al derValla sanslisiniz ne kdar guzel hep boyle devam etsin insLlahh benim esim sagolsun her dedgimi yapar ama asla ev isi yapmaz aslada anlamaz zaten kirar döker temizliyim derken zaten cok calisiyor iste erkenden gidiyor sukur ben herseyi yapabiliyorum suan . Hamile degil gibiyim ilc ve kan sulandirici ignelerin morluk ve sislikleri hariciliski konusundada başlarda dedi bi sure yapmaskmi hic filan ben dedim sorun olmazmis bisiy olmaz diye yoksa onda bile cok anlayışlı..
Allah hepimizin eşlerini basimizdan eksik etmesin hep mutlu olalım insallahcekirdek aile olucaz ne guzell tabi ilk bebekmi sizin ? Yada cekirdek aile buyuyecek diyeyim
Istek olup yasak olmasi kötü olurdu zaten o yuzden istememen daha güzelAy güldürdün beniodaklanmak önemli ama benim istek falan yok valla uçtu gitti iyiyim böyle şuan bilmiyorum normal yolla hamile kalsam 3 ay beklemezdim belki fakat şuan gerçekten istek yok içimde. Korkum endişem yaşadıklarım bastırıyor bu isteği galiba Eğer doktorun engel görmüyorsa ekstra farklı bir durumun yoksa ara vermeye zaten gerek yok diye düşünüyorum
Çok şükür kuzum Allah razı olsun eşimden.❤ sırf hamilelige özel değil ilgisi zaten ev işlerinde bana yardımcı olurdu önceden de. Benimkide malesef çok uzun saatler çalışıyor bazen çok yorgun oluyor ama yine de birşeyler yapmak istiyor mutfağı zaten çok sever evde olduğu günler yemekleri o yapar temizlik yapılacaksa ben süpürgeyi alırım sen viledayı al derhamile olunca daha bi düştü üstüme tabi. Biz 2,5 yıldır bebeğimiz olsun istiyorduk ama malesef olmadı tüp bebekle ilk denememizde hamile kaldım sağlıkla ilerlerse inşallah kavuşacağız yavrumuza ❤
Hahaha komikmiş buO değil de rüyalarımda sürekli yemek çeşitleri görüyorum. Biraz evvel uyanırken sırf ablam bana yemek vermiyordu diye ağlıyordum. Rüyalar ilginçleşir diye duymuştum ama böylesini ilk defa gördüm.
O ihtimali düşünemiyorumIstek olup yasak olmasi kötü olurdu zaten o yuzden istememen daha güzel
O değil de rüyalarımda sürekli yemek çeşitleri görüyorum. Biraz evvel uyanırken sırf ablam bana yemek vermiyordu diye ağlıyordum. Rüyalar ilginçleşir diye duymuştum ama böylesini ilk defa gördüm.
Ama uyanınca canım çekiyor ve ne gördüysem onu yiyorum. Çok acıkmış oluyorum yemesem duramıyorum.Aman rüyada ye bütün zararli seyleri gerçekte saglikli beslen
Aynı benO değil de rüyalarımda sürekli yemek çeşitleri görüyorum. Biraz evvel uyanırken sırf ablam bana yemek vermiyordu diye ağlıyordum. Rüyalar ilginçleşir diye duymuştum ama böylesini ilk defa gördüm.
Evet bakmıyorlar keseyi gördükten sonra zaten ben öyle okumuştum yanılmıyorsam beta yükseldikçe bulantı artıyormuşBende ediyorm ama ona bkmiyolar artik ama yükselmese kalp atisi vs ilerlemeyi goremezdik
Valla benim istahta cok açık 8 ay yasadigim aclik ve yaptigim sporlarla bi nebze olsun duzelttigim vücudum yine kotu olmaya baslsdi of ofHahaha komikmiş buBende geçen rüyamda waffle yemeye gitmiştim adam tam çikolata sosunu dökerken alarm çaldı onu yiyemeden uyandım sinir oldum akşamına eşimle waffle yemeye gittim bol çikolatalı Benimki komikli hikaye değil açlık üzerine bir hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?