2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yapacak gücün varsa youtube de refikanın güzel hamburger, kfc tarifleri var. Hamile olduğumu bilmeden bir sefer yedim. Kaan Kocatepe canı çekiyorsa hamile kişi abartmadan yiyebilir diyordu bir videosunda.
Evet woopper yapıyordu refika izlemiştim o videoyu hatırladım ama hiç yapacak gücüm yok yemek bile yapamıyorum. Bulantılarım geçerse yapabilirim o zaman belki. Teşekkür ederim canım

Valla sanslisiniz ne kdar guzel hep boyle devam etsin insLlahh benim esim sagolsun her dedgimi yapar ama asla ev isi yapmaz aslada anlamaz zaten kirar döker temizliyim derken zaten cok calisiyor iste erkenden gidiyor sukur ben herseyi yapabiliyorum suan . Hamile degil gibiyim ilc ve kan sulandirici ignelerin morluk ve sislikleri haric iliski konusundada başlarda dedi bi sure yapmaskmi hic filan ben dedim sorun olmazmis bisiy olmaz diye yoksa onda bile cok anlayışlı..
Allah hepimizin eşlerini basimizdan eksik etmesin hep mutlu olalım insallah cekirdek aile olucaz ne guzell tabi ilk bebekmi sizin ? Yada cekirdek aile buyuyecek diyeyim

Cok mutlu oldumm canimm ❤ darısı bebisi daha büyümüş olarak göreceğin gunleree

Ayy inşaAllah. Yoksa 9 ay böyle zor gerçekten.

Ay güldürdün beni odaklanmak önemli ama benim istek falan yok valla uçtu gitti iyiyim böyle şuan bilmiyorum normal yolla hamile kalsam 3 ay beklemezdim belki fakat şuan gerçekten istek yok içimde. Korkum endişem yaşadıklarım bastırıyor bu isteği galiba Eğer doktorun engel görmüyorsa ekstra farklı bir durumun yoksa ara vermeye zaten gerek yok diye düşünüyorum

O değil de rüyalarımda sürekli yemek çeşitleri görüyorum. Biraz evvel uyanırken sırf ablam bana yemek vermiyordu diye ağlıyordum. Rüyalar ilginçleşir diye duymuştum ama böylesini ilk defa gördüm.

Çok şükür kuzum Allah razı olsun eşimden.❤ sırf hamilelige özel değil ilgisi zaten ev işlerinde bana yardımcı olurdu önceden de. Benimkide malesef çok uzun saatler çalışıyor bazen çok yorgun oluyor ama yine de birşeyler yapmak istiyor mutfağı zaten çok sever evde olduğu günler yemekleri o yapar temizlik yapılacaksa ben süpürgeyi alırım sen viledayı al der hamile olunca daha bi düştü üstüme tabi. Biz 2,5 yıldır bebeğimiz olsun istiyorduk ama malesef olmadı tüp bebekle ilk denememizde hamile kaldım sağlıkla ilerlerse inşallah kavuşacağız yavrumuza

Istek olup yasak olmasi kötü olurdu zaten o yuzden istememen daha güzel

Ne guzel benimki hic anlamaz yemekten yumurta kiracakken yagi yakmis gelmis diyo bu tavanin icinde kir var halıya kirar yumurtayı tavaya diye muthi maceralar insllh saglikla ilerler ve kavuşursunuz cnm kac yasindasin

Hahaha komikmiş bu Bende geçen rüyamda waffle yemeye gitmiştim adam tam çikolata sosunu dökerken alarm çaldı onu yiyemeden uyandım sinir oldum akşamına eşimle waffle yemeye gittim bol çikolatalı Benimki komikli hikaye değil açlık üzerine bir hikaye

Aman rüyada ye bütün zararli seyleri gerçekte saglikli beslen

Aynı ben sürekli acım gün içinde gecede aç yatıyorum çeşit çeşit yemekler görüyorum
Bende ediyorm ama ona bkmiyolar artik ama yükselmese kalp atisi vs ilerlemeyi goremezdik
Evet bakmıyorlar keseyi gördükten sonra zaten ben öyle okumuştum yanılmıyorsam beta yükseldikçe bulantı artıyormuş

Valla benim istahta cok açık 8 ay yasadigim aclik ve yaptigim sporlarla bi nebze olsun duzelttigim vücudum yine kotu olmaya baslsdi of of ben genelde rüyamda doktoru filan görüyorum igneye bslamadan oncede 2 3 gun iğneyi görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…