2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne guzel benimki hic anlamaz yemekten yumurta kiracakken yagi yakmis gelmis diyo bu tavanin icinde kir var halıya kirar yumurtayı tavaya diye muthi maceralar insllh saglikla ilerler ve kavuşursunuz cnm kac yasindasin
Yaa hahahaha bu tavada kir var kısmı beni bitirdi Eğlenceli mutfak maceralarınız varmış Amiin allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah. 24 yaşındayım

Direk gündemi görüyorum rüyamda. Tedavi aşamasında sürekli tedavi olduğumu görüyordum doktorumu görüyordum falan şimdi yemek görüyorum bazı karmaşık rüyalar var onları hatırlamıyorum iğneye zaten alıştım artık onu saymıyorum kilo kısmı beni de düşündürüyor. Ne olacak halimiz bilmem aslında acıkıyorum ama sofranın başına oturunca çok yiyemiyorum hatta az yiyorum bu hamilelikte böyle oldu önceden böyle değildim

Onu bende okudum ama kimisinde hic bulanmiyorda
Bende hep öyle diyordum telkin ediyordum kendimi rahat geçecek bulantim olmayacak diye şimdi ne çok özeniyorum rahat geçirenlere annemde uzakta kayinvalidemle de çok mesafeliyiz eşimden başka kimsem yok kısaca burada akşama kadar yatmaktan sıkılıyorum hiç televizyon izlemeyen ben sürekli televizyon izliyorum bunalıyorum da değişik bir psikoloji işte

Yaşlarımız cok yakinmis bende 25 ne guzel genç anneler olucaz insallah tam annelik yaslari
Evett olacağız inşallah ❤ hep genç anne olmak istemişimdir hesabıma göre olsaydı şimdi çocuğum 2 yaşında olurdu nerdeyse ama kısmet bu zamanaymış rabbim hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin

Ne güzel az ye daha iyi bende daha az yesem iyi olucak beni bitiren hep tatli 20 kiloyi tatliyla aldim zorla verdim kesmem lzim tamamen.
Ne kdr az kilo alsak o kdr iyi

Ne güzel az ye daha iyi bende daha az yesem iyi olucak beni bitiren hep tatli 20 kiloyi tatliyla aldim zorla verdim kesmem lzim tamamen.
Ne kdr az kilo alsak o kdr iyi
İnşallah emeklerin tamemen ortadan kaybolmaz. Ben 47 kg ile evlendim şuan 67 kiloyum 3 yıl 3 ay oldu evleneli. Bu kadar sürede aldım 20 kg daha fazla almak istemiyorum. Dikkat etmek istiyorum hamilelikte. 10 kg ile kapatsam iyi diyorum inşallah başarabilirim

Maşallah canım allahım kucağımıza aldığımız günlerimizi göstersin inşallah. allah isteyen herkese nasip etsin
Gözünüz aydın☺ Sağlıkla sıhhatle inşallah
Cok mutlu oldumm canimm ❤ darısı bebisi daha büyümüş olarak göreceğin gunleree
Çok teşekkürler guzel dilekleriniz için kızlar. Valla iyiki üye olmusum katılmışim bu foruma. Hepimizin hamileliği saglikla ilerler kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah

Bende yaşadığım şehirde yapayalnızım arkadaşlarım var ama aileden kimse yok.Annem de kayinvalidemde 5-6 saat uzakliktalar. İnşallah bebisler aramıza katılınca daha renkli günlerimiz olacak

Merhaba anneler.. tsh ve t4 ü sınır dışı çıkan var mı? Ben halen daha endokrine gidemedim. Bu pandemi mahvetti . Devlet hastaneleri kapalı zaten. Özelde baktrcağım. Bazıları hamilelkde normal diyor. Hormonal. Buarada 10+3 günlüğm. Mide bulantıları geçen var m? Benim böbreklerim çok ağırmaya başladı. Su içemiyorum. İçince kusuyorum. Öok ağır geçiyor hamileliğim.

Aynen bende öyle Masterchef izleyemiyorum canım cekiyor bütün yemekleri eşim bıktı valla. Aş ermek nası olur kim bilir

Benim tiroid 5.3 cikti tiroid hapi kullaniyorum ic hastaliklarina gittim o verdi cnm . Benimde tirodilerim normaldi hep hamilelikte artti evet hamilelikte normalmis doktor bile oyle dddi . Mide bulantim yok ins sende yakin zamanda kurtulursun bulantilarindan benim daha 7+6 ama

Şimdi çıktım kontrolden biz kalp atışı görmedik hala 10 gün sonraya bi daha gel dedi çok uzuldum hayırlısı olsun artık

Benim göğüs ağrım geçti gibi böyle olup beşinci haftada sıkıntı yaşamayan var mi

Bende yaşadığım şehirde yapayalnızım arkadaşlarım var ama aileden kimse yok.Annem de kayinvalidemde 5-6 saat uzakliktalar. İnşallah bebisler aramıza katılınca daha renkli günlerimiz olacak
Evet o zaman sıkılmaya vakit bulamayacağız inşallah gelsin biran önce o günler
8 9 haftalık olan hamişler kaç kilo aldınız. Ben 56.5 kg. La başlamıştım. Suan 58.5 olmusum tatilde hiç dikkat edemedim
-4 ama çok sağlıksız veriyorum yiyemiyorum çünkü muhtemelen bulantılar geçince hızla alırım senin kilon azmış avantajlisin bayram falan girdi normalde bile insan bayramda kilo alıyor bide hamileyken çok normal moralini bozma ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…