2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma tam.kabus olurdu b3nim oglum tam tarihinde dogdu zorla suni sancı bakalim bu bebis ne olacak :) kendi sancimla doğsun istiyorum
İnşallah sağlıkla doğsun 29 çekseydi ben kesin o tarihte doğururdum çekiyorum bazen böyle şeyleri benim kızım da 20 martta doğacakken gelemedi bi türlü 24 martta kendi sancımla doğum oldu bu sefer erken gelir diye bekliyorum hayırlısı bakalım

Şimdi çıktım kontrolden biz kalp atışı görmedik hala 10 gün sonraya bi daha gel dedi çok uzuldum hayırlısı olsun artık
Canım moralini bozma 9. hafta görenler vardı görürsün sende inşallah
Benim göğüs ağrım geçti gibi böyle olup beşinci haftada sıkıntı yaşamayan var mi
Sanırım 7 8 haftalardaydı bende geçti diyordum tedirginde olmuştum ama sonra tekrar başladı

8 9 haftalık olan hamişler kaç kilo aldınız. Ben 56.5 kg. La başlamıştım. Suan 58.5 olmusum tatilde hiç dikkat edemedim
Ben martta 62 kiloydum karantina da 3 kilo aldim, 65le hamile kaldim. Hamileligin basinda bulantidan 1.5 kilo vermistim sonra ilac kullanmaya basladim bulantim kesilmedi azaldi ama sadece karbonhidrat yiyebiliyorum, pilav makarna patates ve beyaz ekmek. Senelerdir agzima beyaz ekmek surmeyen ben 2 haftadir beyaz ekmek yiyorum dogal olarak tartida bu sabah 66 yi gordum

Esim en son dedi ki at sunu ben bez alirim kafasına geçirince tabi insallah kolay atlatırız su 3ay riskli dönemimizde geçsin baslicam bakalim
Kaç yaşında canım çocuğun ben tam 28aylıkken bıraktırmıştım lazımlık yerine aparat alsan daha kolay öğrenir ama çok zor bir süreç emmeyi kesmeden de zor anlıyorum seni ama yazın daha rahat öğretmesi 10 gün sonunda rayına oturmaya başladı pes etmemek şartıyla tabi ben de bitmiştim eşime dedim beni götür annemin yanına orda daha rahat ettim

Birşey sormak istiyorum egzama ile uğraşan var mı aranızda benden başka Benimki saç diplerimin çevresinde daha çok ensemde..
Düzenli olarak kullandigim bi ilaç vardı ve kullandığım süre boyunca egzamam hiç olmazdı hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım ve ilaç sanırım alışkanlık yapmış hiç çoğalmadığı kadar çoğaldı bırakınca..

Bugün kontrolüm vardı kızlar. Son gittiğimde nohut kadardı şimdi büyümüş bebeğe benzemiş. Kalp atışınıda duyduk tekrar. Doktor bir sorun yok dedi. 15 inde tekrar gideceğim 2 li test için.
Tam olarak kaç hafta kaç günlüksün maşallah miniğe❤ çok heyecanlanıyorum ultrasonda nasıl bir görüntü oluşacak acaba bu defa gittiğimde 10+5 olacak nasipse

Benim eşimde çok seviyor. Kardeşinin oğlunu yiyip bitirecek sevgiden. Onları izlerken hayal kuruyorum. Allahım onu öyle seviyorsa kendi bebeğini nasıl sever diye... o günleri gördüğümüzde şükürler olsun diyeceğiz inşallah

Eşimde var. Aynı tür mü sizinkiyle bilmiyorum ama sebamed şampuan kullanıyor bir ara vichy kullandı.

Aaa birtek bende var sanıyordum. Benim hamile kaldıktan sonra başladı. Saçlarımın önlerinde var şuan. Kırmızı oldu diplerin rengi. Birde saçlarım tutam tutam dökülüyor.o kadar folikasite nasıl dökülüyor anlamıyorum. Haftaya gidince soracağım doktora. İlaç kullanmak çok sağlıklı olmaz diye şimdilik gülsuyu sürüyorum.

Kizlarya benim moralim cok bozuk kilom kac tartılmaya korkuyorim ama aldim farkındayım vücudum cok bozulmaya basldi simit bolgem cok rahatsiz ediyor hicbi etek elbise yine yakismamaya basladi korsede yasak ..
Cok üzülüyorum kilo olayına diyet yapsam kilo verilirmiki bu dönemde boyum 176 kilo 3 hafta once doktorda 76 cikmisti evde 75 ama sanki aldim

29 aylik canim.aparat alcam aynen ilk fırsatta Allah yardimcim olsun

Kendi sancin daha rahat oluyor diyorlar suni sanci fena biseymisneysek kucagima alınca herseyi unuttum ..

Saglikla en hayirli zamanda gelsin annesi

Annem bana uzak başımın çaresine bakicam artik

Hamilelikte hep böyle duygusal inişler çıkışlar oluyor. Üzmeyin kendinizi. Bende bugün itibariyle frenleme kararı aldım. Dikkat edicem yediklerime. Diyet değil de fazladan yemicem. Hamilelik çok güzel bir süreç keyfini çıkarın. Minik bir kalp taşıyorsunuz unutmayın. Son zamanlarda penguen gibi yüricez. Göbek önde, yüz şiş, memeler kocaman. Hem siz şimdi kendinizi aynaya baktığınızda güzel görmezseniz bebeğiniz bunun kendi yüzünden olduğunu düşünür. Bebeklerin bilinçaltı şimdiden oluşmaya başlıyor. Sevgiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…